I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Skinny/JB

Příspěvekod Telecipowa » 04 led 2023, 18:21 VIP

8:40 kažení PP, skinny ani nic nenapíše
12:00 háže CT zbraně Tčkům a vznikne z toho vzpoura, skinny nic
14:20 simon řekne ať jdeme na šipku, já se postavím úplně dopředu a pak simon najednou řekne, ať se jeden hráč postaví z jedné strany okolo mě a druhý z druhé strany (zvýhodňuje toho hráče úplně nalevo, protože má nejkratší dráhu), skinny nic.
16:15 cca mu to tam vysvětluju, ani se nedokáže pořádně vyjádřit a rovnou mi napráší ban na 10 minut za nadávky. Ok nepsal jsem úplně nejlíp, ale nedostal jsem ani kick, pouze upozornění a pokud si dobře pamatuju, tak stále platí pravidlo upozornění/kick/ban, kdežto hráč Mt0 dostal za stejný počet nadávek pouze upozornění.
20:20 vyhraju reakce u atrakce, simon mě na ní potom pošle, já nikam nejdu a jelikož jsem dostal ban na chat, tak ani nemůžu nic napsat a CT mě zabije, tudíž FK, skinny nic.

https://easyupload.io/ebrwnv
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
Telecipowa
Pokročilý
Pokročilý

[V]Skinny/JB

od Rumcajz » 04 led 2023, 18:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Skinny/JB

Příspěvekod Telecipowa » 04 led 2023, 18:55 VIP

ještě dodávám jeden čas, nějak jsem na něj zapomněl
32:20 zabije CT hráče s VD, kterej byl lagnutej v cele, skinny nic.
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
Telecipowa
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Mt0 » 04 led 2023, 19:02

Telecipowa píše:kdežto hráč Mt0 dostal za stejný počet nadávek pouze upozornění.

Toto je úplná lož a úplná bouda. Ja samozrejme nenadávam :oops: :oops:
Život ľudí nekončí, keď zomrú. Končí sa tým, keď stratia vieru.

-Itachi Uchiha

Falling in love is like giving someone a loaded gun pointed at your heart. And trusting them not to pull the trigger.
Mt0
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod skinnywliggler » 04 led 2023, 19:28

Čau, takže to vezmeme po pořádku.

8:40 - Jsem mel pohled na T, takže jsem nemel ani páru jak se to CT zabilo.

12:00 - Tady jsem byl AFK jde to videt, jak me zabije na začátku kola, na serveru byl celkem klid, tak jsem si byl udelat neco k snedku. Dle dema je videt že nejake CT tam hodilo zbran, ale kdo to byl je pro mne zháhadou, na všechny hráče jde klikat i na CT ale tam v tabulce jsou jen 2 ale ve hře jich je 3. To CT na demu melo normální skinn jak na Publicu CT a na nej nejde kliknout , jakoby nebyl na serveru. Kdyby se zjistilo kdo to byl, tak prosím o ban.

14-20- Tady nevím na co si stezujes, asi na to že jsi začínal dál od zatáčky? Ale toto už není chyba simona. Oba začínáte ze stejné úrovne rameno na rameno. To že tam byl dřív jak ty se nedá nic delat.

16:15 - Další kolo ti všichni říkali to samé, ale ty jsi pořád stal za svým, a když se ozval i MTO, tak si mu nadal, potom on tobe sice taky, Oba jste dostali upozornení, ale ty jsi byl upozornený už dřív ať nenadávaš, tak si dostal 10 minut. Nadáváš i po upozornení, tak se nediv, že jsi dostal ban.

20:20- Simon má právo pomocí reakce určit, kdo začne, jelikož si ji vyhrál, tak šel první ten kdo jí prohrál. To že jsi potom nesplnil jeho příkaz, tak se nediv killu který si dostal. I kdyby jsi ten ban nemel, tak by jsi asi dostal kill ..

32:20- I když jsem mel pohled dobrý, tak jsem to přehlédl asi jsem se díval na chat nebo už nevím co jsem delal, tady jsem pochybil a olmovám se že jsem nezasáhl. proste jsem to nevidel.

Za mne všechno.
skinnywliggler
Drbna
Drbna

Příspěvekod AJayy » 04 led 2023, 20:28 VIP

Chyb ze strany admina tady nastalo opravdu hodně.

První čas - Admin měl zasáhnout, protože kill jde vidět minimálně vpravo nahoře.
Druhý čas - Zde není asi moc co dodat.. Snad jen to, že není ideální být na serveru AFK, když si jdete dělat řízky.
Třetí čas - Situaci jsem s adminem probral a bude vědět jak postupovat.
Čtvrtý čas - Postupy se nemění a admin na ně byl důrazně upozorněn.
Pátý čas - Opět byla adminovi situace vysvětlena.
Šestý čas - Tady si admin bude dávat mnohem větší pozor.
Další čas mi přišel na STEAM, kde Mt0 napsal nadávku a nebylo s ním nijak naloženo. Na toto byl admin taktéž upozorněn.

Považuji za vyřešené.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy