Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Skiny&Kevlary

Příspěvekod ElysiumGS » 18 srp 2016, 22:58

Co kdyby se po tom roce co ten váš slavný "JB" existuje třeba našli VIP skin, který má hitboxy, které fungují jako klasický default skin a ne že když týpkovi 3x střelím do hlavy, tak tu hlavu nedostane. Chápu že ty VIP T-čka to hrozně baví, když jsou neprůstřelný, ale ten zbytek těch 80% hráčů sere, že největší herní portál v CZ/SK vydělává pouze na tom, že VIP hráči jsou takřka nesmrtelní(teda pokud mu netrefíte hlavu do nohy, což je celkem klasika).
Za druhé bych jen chtěl podotknout, aby se nějakej "vyšší" šéfík podíval na nějaký dokument o vězeňské zásahovce, kde by zjistil, že většinou ta zásahovka má vesty, tzn. když vás na serveru zabije na 3 rány i ta nejvíce basic pistole, tak to je celkem průser.

Souhrn:
Opravte skiny, CT-čkam přidejte kevlary...

A proč by jste mě měli poslechnout? :D Nevím jak zbytek té vaší komunity, ale pochybuju, že někdo z nich hraje JB tak dlouho jako já a jsem si na 99.9% jistej, že by se mnou valná většina souhlasila.

Ve zkratce nečekám od toho žádnou reformu ani nic podobného, ale dnešní návštěva JB mi akorát potvrdila, že na ten JB už hooodně dlouho nepříjdu, minimálně do té doby než VIP nebudou mít skin neprůstřelného mnicha. cya
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Skiny&Kevlary

od Rumcajz » 18 srp 2016, 22:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Skiny&Kevlary

Příspěvekod Egii » 18 srp 2016, 23:54 VIP

Tady pan GOD má pravdu. Ale Elysium, je to tam tak, že nesmíš mířit přímo na hlavu, ale o něco trošičku níž. Třeba na krk. Nevím, je to blbě udělaný, nechápu proč to CS:GO Hl. Admini neopraví... já to už někomu psal a nevím co se s tím dal stalo.. gg
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán

MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin

CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor

Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
Egii
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod ZeffGreen » 19 srp 2016, 00:02

Ty VIP skiny se řeší od té doby, co byly nasazeny. Ze začátku to nebylo bráno jako bug, ale VIP výhoda. Nicméně v současné chvíli hledáme náhradu, tak pokud byste měli nějaký zajímavý tip, tak ho sem určitě pošlete. Výměna je pak (údajně) otázky pár minut.

Ohledně kevlaru. Určitě super připomínka, poslední dobou vzpoury rostou a schopnost CT klesá. Pokud se nepletu, tak momentálně je kevlar jen pro VIP formou nákupu přes menu. Možná by stálo za to to poupravit a dát to jako základní výbavu.

P.S. Příště to zkus méně arogantně, bude se s tebou potom bavit více lidí :-)
ZeffGreen
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ElysiumGS » 19 srp 2016, 01:01

Zkuste např. tohle - http://gamebanana.com/skins/145956

btw. ta arogance je důsledkem afektu, který jsem dostal na vašich serverech a neboj kamarádů mám dost ;)
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Zpět na JailBreak Servery