• Stránka 1 z 1
Skiny
Když se připojím na Public,Rats,Sniper War atd. Tak mám úplně jiné skiny zkoušel jsem stahovat původní skiny a nic pořád tam jsou ty stejné a mám Steam.
Chelsea <3

"¤ø„¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º
¨°º¤ø„¸ϟƘƦƖןןΣx¸„ø¤º°¨
„ø¤º°¨FOREVER¨°º¤ø
¸„ø¤º°¨¸„ø¤ºº¤ø„¸¨°º¤

"¤ø„¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º
¨°º¤ø„¸ϟƘƦƖןןΣx¸„ø¤º°¨
„ø¤º°¨FOREVER¨°º¤ø
¸„ø¤º°¨¸„ø¤ºº¤ø„¸¨°º¤
-
Luky88 - Amatér
Re: Skiny
Nejsem si jistý ale myslím že některý servery maj svoje vlastní skiny ... a tim pádem i svojí volastní složku se skinama
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Re: Skiny
Zdravím,
pokud to máš stejně jako já, že nerad používáš tyhle skiny a nejdou vypnout, tak jdi steam -> steamapps -> Common/tvoj nick na steamu -> Cstrike/Cstrik_Czech -> Models -> SniperWar -> A tam nahradíš skiny za tvé, které normálně používáš a na serveru Gamesites.cz - Sniper Wars, ti pojedou tvé skiny..
A stejným stylem to nahradíš u ostatních.
S pozdravem Sigmor
pokud to máš stejně jako já, že nerad používáš tyhle skiny a nejdou vypnout, tak jdi steam -> steamapps -> Common/tvoj nick na steamu -> Cstrike/Cstrik_Czech -> Models -> SniperWar -> A tam nahradíš skiny za tvé, které normálně používáš a na serveru Gamesites.cz - Sniper Wars, ti pojedou tvé skiny..
A stejným stylem to nahradíš u ostatních.
S pozdravem Sigmor

"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
• Stránka 1 z 1