Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] skrease 乡 / TTT

Příspěvekod skrize » 15 dub 2021, 17:13

Nick: skrease 乡
SID: STEAM_1:1:510538061
Sekcia, na ktorú chcem práva: TTT
Vek: 16
HlStats: TU
Bany, které som dostal:
    4x úmyslný random - V tej dobe som TTT bral čisto, ako srandu takže som porušoval pravidla, čoho mi je teraz ľúto.
    1x Ghosting - Tento ban som dostal, preto, lebo som prezradil moje Téčko, ktoré bolo AFK.
    1x Ghosting/PP - O tomto bane som ani nevedel takže neviem prečo som ho dostal.

Niečo o mne: Nie som zaujímavý a pravdepodobne aj tak za par minút každý zabudne, čo tú napíšem, ale v skratke narodil som sa v roku 2004 som zo Slovenska a hrávam CSGO.

Prečo práve ja: Vrátil som sa po dlho čase späť na TTT za ten čas, čo som tu už stihol hrať tak som si všimol, že tam je dosť málo adminov tak som sa rozhodol, že prestanem tu hru kaziť ostatným a skúsim pomôcť. Tak som začal nahlasovať ľudí na fórum. Bohužiaľ tu hru si chcem aj zahrať a keď idem niekoho nahlásiť tak to trvá veľa času a veľa ľudí sa mi už potom ani nechce nahlasovať, lebo chcem aj z tej hry niečo mať nie len byť AFK a nahlasovať.

Ja a CSGO: Na CSGO mám nahrané niečo cez 5000 hodín a som Global Elite.

Prípadné poznámky: Viem, že som dostal veľa krát ban, mute, ale tak každý si zaslúži druhú šancu.
skrize
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] skrease 乡 / TTT

od Rumcajz » 15 dub 2021, 17:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: skrease 乡 / TTT

Příspěvekod GuHHH666 » 20 dub 2021, 17:15 VIP

Ahoj, poslední ban/mute máš 10.04 z pp sekce.

Snaž se nahlašovat dál, chovat se na serveru tak jak máš a adminům se ukázat v dobrém světle, tak aby byla poznat snaha z tvojí strany něco změnit a někdy do budoucna to možná i výjde.

Dal bych tomu aspoň 2 měsíce čas a pak už by se možná o něčem dalo i uvažovat.

Zamítnuto.
GuHHH666
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Nábory Adminů