• Stránka 1 z 1
Skripta
Ahoj lidi chtěl bych si dát stížnost na admina SKRIPTA/BB3
1- Admin SKRIPTA/BB 3
2- popis situace : Takže začneme tím co mi udělal po prvé: Nevím jestli je hemeroid dal mi ban na 1 hour za lezení do cizí campy.. ale byli jsme s kámošem na skypu chtěli jsme být spolu v campě a najednou mě graboval... Nic nepsal a najednou YOU'RE BANNED! : -) nechápu ho.. za 2. Zamluvil jsem si 1 spawn dal jsem si tam blok a někdo mi tam začal stavět..Skripta zareagoval tak že mě graboval a řekl jsem že jdu na něho podat stížnost Napsal mi:Běž zatím ahoj
3- Důkažy screen,demo: Nejde mi to tu dát přes leteckoupoštu ale přes skype ANO : - ) tak to tam vyřešíme
1- Admin SKRIPTA/BB 3
2- popis situace : Takže začneme tím co mi udělal po prvé: Nevím jestli je hemeroid dal mi ban na 1 hour za lezení do cizí campy.. ale byli jsme s kámošem na skypu chtěli jsme být spolu v campě a najednou mě graboval... Nic nepsal a najednou YOU'RE BANNED! : -) nechápu ho.. za 2. Zamluvil jsem si 1 spawn dal jsem si tam blok a někdo mi tam začal stavět..Skripta zareagoval tak že mě graboval a řekl jsem že jdu na něho podat stížnost Napsal mi:Běž zatím ahoj
3- Důkažy screen,demo: Nejde mi to tu dát přes leteckoupoštu ale přes skype ANO : - ) tak to tam vyřešíme
-
HouseParty - Amatér
Re: Skripta
Ahoj HouseParty,
1) ten člověk co říkáš, že volal s tebou na skype, tak byl můj bratr a ten s tebou vůbec nevolal
takže první lež
a dostal jsi ban jaký sis zasloužil.
2) Ano zamluvil sis první spawn, ale na pravé straně na mapě bb_antiquity a bratr byl první na středu, ale tobě na té pravé straně někdo začal stavět, tak ses "urazil" a šel si stavět bratrovi do buildu, poté jsem odělal "grabem" tvoje bloky a tebe jsem odhodil pryč, poté jsi se opět vrátil, tak jsem tě opět odhodil
poté jsi začal nadávat, tak jsem to nechal, aby jsi se vyřval, jak ty to umíš na serveru
a už jsem ty tvoje nadávky nevydržel, tak jsem ti dal ban za nadávky
3) pokud se nemýlím, tak jsi dostal ban za nadávky a ne za lezení do cizího buildu.
Screen jedné z nadávek,
http://leteckaposta.cz/945534756
4) příště tě poprosím aby jsi zkopíroval ban z konzole
děkuji,
Za mě všechno
1) ten člověk co říkáš, že volal s tebou na skype, tak byl můj bratr a ten s tebou vůbec nevolal

2) Ano zamluvil sis první spawn, ale na pravé straně na mapě bb_antiquity a bratr byl první na středu, ale tobě na té pravé straně někdo začal stavět, tak ses "urazil" a šel si stavět bratrovi do buildu, poté jsem odělal "grabem" tvoje bloky a tebe jsem odhodil pryč, poté jsi se opět vrátil, tak jsem tě opět odhodil

3) pokud se nemýlím, tak jsi dostal ban za nadávky a ne za lezení do cizího buildu.
Screen jedné z nadávek,
http://leteckaposta.cz/945534756
4) příště tě poprosím aby jsi zkopíroval ban z konzole

Za mě všechno

*UnderWold*
-
WorldMan - Pokročilý
Ještě dodám toto 
Nickname MptZariche!
SteamID STEAM_0:0:99503613
SteamCommunity ID 76561198159272954
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Nadavky [Opakovane]
Zabanován dne 06.02.2015 - 14:12:13
Vyprší dne 06.02.2015 - 15:12:13 (již vypršel)
Zabanovaný od Skripta
Zabanovaný na Gamesites.cz ^BaseBuilder #3 (bb_antiquity)

Nickname MptZariche!
SteamID STEAM_0:0:99503613
SteamCommunity ID 76561198159272954
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Nadavky [Opakovane]
Zabanován dne 06.02.2015 - 14:12:13
Vyprší dne 06.02.2015 - 15:12:13 (již vypršel)
Zabanovaný od Skripta
Zabanovaný na Gamesites.cz ^BaseBuilder #3 (bb_antiquity)
*UnderWold*
-
WorldMan - Pokročilý
Ban za nadávky byl udělen po právu.
Azbytek je slovo proti slovu což mě moc nezajíma.
Stížnost zamítám! Lock
Azbytek je slovo proti slovu což mě moc nezajíma.
Stížnost zamítám! Lock
-
Dubator - Drbna
• Stránka 1 z 1