• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] skryZ/JailBreak
Nick na serveru:
skryZ
SID:
STEAM_0:0:53137510
Sekce, na které chci práva:
JailBreak
Věk:
14 let + Akademie
Mé HlStats:
Zde
Bany, které jsem dostal:
MFK
UM
Bany netřeba rozebírat, poučil jsem se a již se to opakovat nebude. (Ostatní bany jsou hodně zpět do minulosti -> BanList)
Něco o mně:
Ahoj, jmenuji se Filip a je mi 14 let. Bydlím společně s rodiči, prarodiči a bratrem v rodinném baráku na Praze 8. Snažím se věnovat se sportu, ale moc se mi to nedaří, mám totiž snížený počet bílých krvinek v těle což způsobuje časté onemocnění. Doma mám 2 kočky (Někdy dost agresivní
). Jsem extrovert a rád si povídám s ostatníma lidma (Neplatí u všech
)
Proč právě já:
Jsem velice aktivní nejen na CS:GO ale i na Webu. Snažím se pomáhat ostatním lidem a vždycky když něco potřebují, tak jsem ochoten odpovědět. Na CS:GO mám nahráno 1800h a z toho téměř 900h na JB. Troufám si říct, že se orientuju v pravidlech. Vyjadřuju se slušně a nesnažím se tvořit zbytečné hádky, které nemají žádný význam. Mým cílem je udržovat pořádek a nabízet se hráčům jako jejich pomocná ruka.
Zkušenosti s CS:GO:
No.. nějaký pátek už to hraju, nejvyšší rank, kterého jsem dosáhl je LEM. Výše jsem se nedostal a momentálně jsem usazenej jako unranked (Od té doby, co se poškodila grafika a hraju MM na 15 FPS). Aim bohužel moc dobrý není..
skryZ
SID:
STEAM_0:0:53137510
Sekce, na které chci práva:
JailBreak
Věk:
14 let + Akademie
Mé HlStats:
Zde
Bany, které jsem dostal:
MFK
UM
Bany netřeba rozebírat, poučil jsem se a již se to opakovat nebude. (Ostatní bany jsou hodně zpět do minulosti -> BanList)
Něco o mně:
Ahoj, jmenuji se Filip a je mi 14 let. Bydlím společně s rodiči, prarodiči a bratrem v rodinném baráku na Praze 8. Snažím se věnovat se sportu, ale moc se mi to nedaří, mám totiž snížený počet bílých krvinek v těle což způsobuje časté onemocnění. Doma mám 2 kočky (Někdy dost agresivní

Proč právě já:
Jsem velice aktivní nejen na CS:GO ale i na Webu. Snažím se pomáhat ostatním lidem a vždycky když něco potřebují, tak jsem ochoten odpovědět. Na CS:GO mám nahráno 1800h a z toho téměř 900h na JB. Troufám si říct, že se orientuju v pravidlech. Vyjadřuju se slušně a nesnažím se tvořit zbytečné hádky, které nemají žádný význam. Mým cílem je udržovat pořádek a nabízet se hráčům jako jejich pomocná ruka.
Zkušenosti s CS:GO:
No.. nějaký pátek už to hraju, nejvyšší rank, kterého jsem dosáhl je LEM. Výše jsem se nedostal a momentálně jsem usazenej jako unranked (Od té doby, co se poškodila grafika a hraju MM na 15 FPS). Aim bohužel moc dobrý není..

„Pee your pants to stay warm.“
⠀⠀- Sun Tzu, The Art of War
⠀⠀- Sun Tzu, The Art of War
-
filaa - Zkušený
[Zamítnuto] skryZ/JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: skryZ/JailBreak
Adminy prosím o reference.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Reference] skryZ/JailBreak
No hele, máme tady 14-ti letýho kluka.
Kluka, co není v akademii ještě ani 2 měsíce a už si žádá o práva.
Kluka, který dříve v žádosti lhal o svém věku a beztak i o Lence
Kluka, který neovládá dostatečně základní pravidla.
Nikam nespěchej, dokaž že si kvalitní akademik a ne jen nějaká rychlokvaška.
Prozatím zamítnuto.
Kluka, co není v akademii ještě ani 2 měsíce a už si žádá o práva.
Kluka, který dříve v žádosti lhal o svém věku a beztak i o Lence

2018-04-06 17:41:08 Tuším, že když někomu předáš slovo tak se ruší příkazy.
Kluka, který neovládá dostatečně základní pravidla.
Nikam nespěchej, dokaž že si kvalitní akademik a ne jen nějaká rychlokvaška.
Prozatím zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1