[Zamítnuto] Skully akademikem

Příspěvekod SkullyCZ » 28 dub 2015, 17:15

Nick v hre: Skully

Nick na forku: SkullyCZ

Odkaz na profil: skullycz-u12231.html

VEK: 17

STEAM ID: STEAM_0:0:45474228

SEKCIA (kde chcem akademika): Jailbreak

Odkaz na hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=3724

Prečo chcem akademika: Kvůli tomu že na jailbreak nejsou jen andělé ale i špatní lidé, kteří se hru potřebují naučit a také kteří dělají úmyslně přestupky a potřebují za to ztrestat od Skullyho. Mám spoustu videí a zkušeností s pravidly. Komunikace s lidmi mi velmi vyhovuje. Myslím že bych jako admin dělal správné věci. Taky mě zde poslal Garlin jediné co potřebuji je se naučit ovládat AMX. Kdyby jste mi nevěřili mám tu pár videí s hráči kteří dělají neplechu ale chytat lidi 3 dny a ztrácet čas tímto tlacháním nemá smysl. Radši bych začal od pokročilého akademika.

Moje prehrešky na GS alebo inde: 1 Permanentní ban ale poučil jsem se s chyby a chtěl bych se zapojit do komunity gamesites ale ban byl samozřejmě zrušen. Ne výměnou za VIP ale správným jednáním. Takže se nemusíte bát.

Další: Určitě bych byl dobrý admin a dost lidí kterým jsem udával hráče by to potvrdili. ;)
SkullyCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Skully akademikem

od Rumcajz » 28 dub 2015, 17:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Skully akademikem

Příspěvekod Tommy58 » 28 dub 2015, 18:21 VIP

Ahoj,

jelikož máš 2 příspěvky, tak mám pro tebe bojový úkol o 3 dějstvích.

1. Nahlásíš aspoň 5 porušení pravidel, jakéhokoliv druhu: Cheating, Nadávky, FK, MFK, atd..
2. Získáš minimálně 20 příspěvků. Máš ode mě povolených 5 ve flame, 5 a více získáš pomocí nahlašování hráčů a zbytek bude pomáhání hráčům všeho druhu = Counter Strike 1.6, GO, Dota, LOL, GTA a další.
3. Navýšíš mnohem více svou aktivitu a pomoc hráčům ve hře.

Momentálně ti akademika nedám, kdybych neměl žádné pravidla, je akademik každej druhej.

Až to budeš mít, napiš mi soukromou zprávu a já se na to podívám.
Momentálně zamítám.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky