• Stránka 1 z 1
Skvělá práce gamesites-teamu
Zdravím, má přezdívka je BSmasterCZ. Proč zde píšu ? Protože mě to nedalo a musel jsem napsat co si myslím o tomto skvělém teamu, který se tak strašně skvěle "stará" o všechny servery, které vlastní. Kdysi dávno mě kamarád oslovil zda bych s ním nezačal hrát na vašem serveru. nabídku jsem v tu chvíli neodmítl, protože jsem momentálně neměl kde hrát. Časy plynuli a blížil se wipe. Server byl před wipem ještě trochu udržován. Jenže chyběl plugin combatlog, který zabraňuje aby se hráči odpojili a odportovali v combatu. Dočkal se server tohoto pluginu někdy ? Myslím, že tam jednou byl, asi 3 dny potom nevím co se stalo. Dobře, nebudu to nijak natahovat rovnou řeknu vše, co si upřímně myslím. Váš server pvp 1 je neudržovaný, hrají vám tam hackeři, nemáte tam základní pluginy na pvp čili factions, combatlog. Divím se těm hráčům, že si vůbec něco kupují. I ty zas*rané msg dáte na koupi. A oni vám jen tzv. "zobou z ruky". Vzpamatujte se k sakru ! Tak dobrý server by to mohl být. Když jsem já napsal o přojetí mě jako cheathuntera do A-teamu tak jste mě s prominutím poslali někam se slovy: "Na cheathuntera musíš být povýšen z helpera" nebo tak něco. Když ani nechcete abych vám to hlídal tak to jste na tom potom vážně dost špatně.
(Jen pro ty, co by měli řeči, je mě nějak jedno, že mě nevzali do teamu a nepíši to zde jen proto, že mě nevzali a proto bych byl naštvaný na to, že mě nevzali, ale jsem naštvaný na vedení.)
E.by Ray:Tak sis tam mel pozadat o normalniho admina a podle toho,co by videlo vedeni a nebo jak se snazis pomahat serveru by te mozna povysili! Ja si taky musel pockat 3 mesice na CHH !
(Doufám, že tu ten příspěvek necháte a že se nad tímto Majitelé gamesites alespoň trochu zamyslí.)
Toť vše, díky za pozornost, s pozdravem Adam Němčický alias BSmasterCZ.
(Jen pro ty, co by měli řeči, je mě nějak jedno, že mě nevzali do teamu a nepíši to zde jen proto, že mě nevzali a proto bych byl naštvaný na to, že mě nevzali, ale jsem naštvaný na vedení.)
E.by Ray:Tak sis tam mel pozadat o normalniho admina a podle toho,co by videlo vedeni a nebo jak se snazis pomahat serveru by te mozna povysili! Ja si taky musel pockat 3 mesice na CHH !
(Doufám, že tu ten příspěvek necháte a že se nad tímto Majitelé gamesites alespoň trochu zamyslí.)
Toť vše, díky za pozornost, s pozdravem Adam Němčický alias BSmasterCZ.
-
BSmasterCZ - Kolemjdoucí
Skvělá práce gamesites-teamu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Skvělá práce gamesites-teamu
Jo, to za mejch mladejch let se tu jinak otáčely ty mlýny na větrných elektrárnách
To to tu bylo 20% cooler a fičelo to
To to tu bylo 20% cooler a fičelo to
-
KempinoPein - Kolemjdoucí
Gamesites je forma vy ji platite delate si to sami tak proc tu hrajete ? Pvp faction byt nemuze protoze na 1.7.5 nefunguje ani factions ani mcvore to mam osobne odzkousene

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Docela by mě zajímalo, proč mi byl smazán můj příspěvek. To vážně nedokážete unést pravdu ?
...podpis...
-
Sviboslav - Mistr
Napišem ti to takto. Čoskoro bude wipe a ideme tam hrať ... bude nas dosť ale stale malo na udržanie servera takže trim piču a zavolaj svojích priteplených kamaratov aby tam išli hrať tak isto. WIPE bude čoskoro. Zbohom buzíku.
PS:Registrace: 22.11.2011

-
Bohdan225 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1