Vše ohledně kategorie serverů: Trouble in Terrorist Town

Sky-ove nové pravidlo?

Příspěvekod Only4Fun » 20 čer 2017, 16:14

Zdravím,
dnes som si v pohode hral na TTT servery a na začiatku kola povedal týpek, budem citovať:
"Je to asi xxxMenoxxx(nespomínam si na meno hráča) on tu chodí vždy, keď je traitor"
o 5 sekúnd neskvôr:
"Hoší jo, je to on, je na 100 percent traitor"
Keďže som to započul, že je traitor xxxMenoxxx na 100 percent ako spomínal, tak som ho išiel hľadať s tým, že je na betón traitor.Po minúte hľadanie som ho nakoniec našiel v office na mape ttt_highschool_v1 a zabil ho.
Hneď na to ma sky slayol a na ďalšie kolo som sa mu snažil vysvetliť, že som nedal RDM no on ma nepočúval a odôvodnil ten """"RDM"""" takto: citujem:
"Onlyforfun a čo, že povedal že je traitor. Ty musíš sa riadiť podľa seba. Máš vlastnú hlavu a nie to čo hovoria ostatní.
snažil som sa mu vysvetliť, že keď padne na niekoho obvinenie, že je traitor a ešte k tomu na 100 percent tak ho môžem zabiť,
no on si stále išiel svoje.

Chcem len vysvetliť, že random som nedal, keďže padlo obinenie, že xxxMenoxxx je traitor na 100%

A aj keby ten dotyčný, čo ho udal by nemal dôkazy( porušoval by pravidlo ), to už není moja kapusta, ale jeho.

Proste:
Ak padne slovo, že je niekto traitor + k tomu ešte na 100%, mám ho právo zabiť a dostal som zato neprávo slay sky-om.
P.S: Nieje to žiadna sťažnosť na admina, iba by som chcel poprosiť sky-a aby priznal chybu, alebo prípadne vyšších o odôvodnenie a vyjasnenie.
Ďakujem
Living on the high.

2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
Only4Fun
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Sky-ove nové pravidlo?

od Rumcajz » 20 čer 2017, 16:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sky-ove nové pravidlo?

Příspěvekod TheKibaa » 20 čer 2017, 16:37

Pokud je to tak, jak si to napsal, tak máš pravdu. Pravidla porušil ten, kdo úmyslně označil někoho za traitora bez důkazů
Jenom podotýkám, že je třeba rozlišovat podezření a KOS (kill on sight, neboli 100% označení traitora)
Pokud by si to chtěl nějak dále řešit, tak by bylo potřeba napsat stížnost a dodat demo k dané situaci
Obrázek TheKibaa
Obrázek TheKibaa#2334
Obrázek Zdenda je noob - EUNE
Obrázek TheKibaa
TheKibaa
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Only4Fun » 20 čer 2017, 18:42

Nechcem poškodiť admina, ani sa hádať, preto by som chcel iba aby pravda vyšla najavo, resp. aby sme si to ja a sky vysvetlili. Každopádne dôkaz nemám ani by som nehodlal napísať sťažnosť na admina, predsa kvôli 1 slay-u nebudem robiť drahoty :D .
Takže ako píšeš Hráč, ktorý ho označil za traitora porušil pravidlo ( Označovanie traitora bez dôkazov) a ja som ho právom zabil. Potrestaný mal byť hráč, ktorý ho označil.
Ďakujem, ak sa k tomu nechce vyjadriť Sky, môžme to locknúť.
ĎAKUJEM
Living on the high.

2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
Only4Fun
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod ZelezoBeton » 21 čer 2017, 09:34 VIP

Ahoj,
to co pise Kibaa je pravda ale tiez mozes uplatnit vlastny rozum a nepocuvat na slovo druhych obzvlast ked to niekto zahlasi hned na zaciatku. Tam by som to ked tak riesil cez Porusenie Pravidiel ak by si mal demo. My zvycajne aj tak na zaciatku kola riesime randomy z minuleho kola a logy z konzole tam to mohol kludne sky prepocut a o minutu neskor videl ako si tam niekoho z nicoho nic strelil.

Doveruj ale preveruj.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Zetrix » 03 zář 2017, 16:13

IP NA TTT?
ex akademik
Zetrix
Amatér
Amatér