• Stránka 1 z 1
[V] Skya Jailbreak #1
STEAM_0:1:183351861
Bohužel si nepamatuji přesně na jakém JB to bylo a nemohl sem se ani najít v banlistu.
Zdravím, před cca 4 měsíci jsem se pokusil obejít ban tím že jsem si založil nový účet a šel jsem na JB. Rád bych se tím omluvil za obcházení ban a chtěl bych si zažádat o unban jelikož goučka dost hraju a gamesites mi přijdou jako jedny z nejlepších serverů. Děkuji.
Bohužel si nepamatuji přesně na jakém JB to bylo a nemohl sem se ani najít v banlistu.
Zdravím, před cca 4 měsíci jsem se pokusil obejít ban tím že jsem si založil nový účet a šel jsem na JB. Rád bych se tím omluvil za obcházení ban a chtěl bych si zažádat o unban jelikož goučka dost hraju a gamesites mi přijdou jako jedny z nejlepších serverů. Děkuji.
-
Bausin - Kolemjdoucí
[V] Skya Jailbreak #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Skya Jailbreak #1
Hi,
bohužel, obcházíš ban za cheating který je brán vzhledem ke svému stáří jako oprávněný. Tudíž ti UB dát nemůžem.
Tvoje možnost: chces-unban-ihned-t185980.html
Pokud chceš opět hrát na našich serverech, musíš si koupit UB na oba Tvé zabanované účty.
1. swang
2. Haze
Vyřešeno.
bohužel, obcházíš ban za cheating který je brán vzhledem ke svému stáří jako oprávněný. Tudíž ti UB dát nemůžem.
Tvoje možnost: chces-unban-ihned-t185980.html

1. swang
2. Haze
Vyřešeno.
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
-
KondomfromCTF - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1