[Zamietnuté] SkyBlock /Eventer /Žádost

Příspěvekod BlaBleBle » 18 říj 2015, 19:08

1. Nick: CZmrkrecekCZ
2. Věk: 14
3. Originální MC: Ano,mám to bych asi nepsal ..
4. Primárny Server kde chcete práva: SkyBlock
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ): Mám aktivované :lol: ...
6. Denní aktivita: Různé - V týdnu 1-4 hodiny... O víkendu 2-4 hodiny (Samozdřejmně pokud někam nejedu..)
7. Přestupky na Gamesites : Ano, Na Public Server #1 Cheating [AimBot]
8. Přestupky mimo Gamesites :Ano, taky Na jednom Americkym SkyBlocku a pak na MC Titan ani už nevim za co..
9. Něco o sobě (minimálně 20 slov) :Rád kreslím, píšu, apd. Taky rád jezdím na kole jsem rád venku s kámarády..
a to nejhlavnějši je ---> Hraní na PC Takže hraju : GTA, CS 1.6, Agar.io, a LoLko který už ani moc nehraju :P ..
Co se týče školy moc mi nebaví to je jasné :D koho by škola bavila :D .. Ale tu gramatiku apd. - Ta mi celkem jde . ..
Hlavně mi ve škole baví tělák, a matika to úplně miluju :D .. Už na spousta serverech sem Adminoval ale v současné době nikde ..
10. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) : Určitě věřím že by mi to bavilo :) .. Ale dál rád pomáhám všem možným stvořením na serveru :D, Snažil bych se zlepšit všechno možne apd. myslím že by mě lidi vyznávali hlavně bych se hodně snažil pomoct serveru to je to hlavní co bych asi dělal .. Každý den bych přemýšlel nad tím co na serveru zlepšit .. Neco by mě určitě za čas napadlo .. :) . Myslím si že bych byl dobrý .. Ale nevím každý neco jednou musí zkusit při nejhoršim mě vykopnete no co jiného bych měl dělat :) .. Tak a to je vše nic víc už mě nenapadá ...
11. Event ze Singlu (Event, který jste postavili v singlu a myslíte si, že je dobrý a mohl by se postavit i na serveru.): http://leteckaposta.cz/779531705 Tady je pokud budete chtít neco upravit nebo zlepšit napište ..
Když si věříš zvládneš všechno !
------------------------------------------------------------------
JailBreak Nickname:|FlAsHeD|**=kn!fers=
Public Server Nickaname:|FlAsHeD|**=kn!fers=
Minecraft Nickname:CZmrkrecekCZ

ExtraVip-Skyblock,ExtraVip Public Server #1,
Vip JailBreak #1

CheatHunter
+Udržuji pořádek!
BlaBleBle
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] SkyBlock /Eventer /Žádost

od Rumcajz » 18 říj 2015, 19:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SkyBlock /Eventer /Žádost

Příspěvekod PixelxD » 19 říj 2015, 13:45

Zamietam!
+ nechápem na čo si sa vyjadroval do žiadostí, keď tam nemáš čo písať...
"and ye shall know the truth, and the truth shall make you free"
PixelxD
Zkušený
Zkušený

Zpět na Nábor Adminu