Zde můžete najít rady a návody k Minecraftu.

Skyblock po dlouhé době

Příspěvekod F3N0M3N » 10 srp 2018, 23:01 VIP

Zdravím, pár let zpátky jsem na gamesites hrával skyblock a včera jsem začal znovu s kamarádem.

Mám pár otázek a proseb o rady, nějakou dobu jsem se to tu snažil pročítat, ale moc jsem si toho nenašel, možná přehlídl a ne vše přečetl, tak se omlouvám, pokud zazní znovu.

1. Spawn mobů typu kráva, ovce, prase (kuře). Na ostrově máme velkou plochu hlíny (porostlé trávou samozřejmě, řekl bych, že má něco okolo 10x8 (1 blok vysoká). Okolo je všude blok dřeva do výšky jednoho bloku a na tom plot, na plotu torchky (lehce, občas se tam spawne i nějaký creeper apod.), na trávě žádné nejsou. Za mých starých časů tohle vždy bohatě stačilo i menší plocha. Potom stačilo nějakou dobu klidně afk čekat ve vzdálenosti 24 bloků a déle. Už je to 2. den a nám se tam stále nedaří spawnout nic. Zkusil jsem dokonce odvést svou krávu, která se spawnula ihned s ostrovem co nejdál. MobTrapka je na úplně opačné straně ostrova.

2. Pamatuji si dříve, že byla nějaká MobArena, příkaz tuším /ma j nebo /pve, už nefunguje, chtěl jsem se zeptat, jestli je pod jiným příkazem nebo smazána, případně jestli není nějaká alternativa?

3 . Mám připravenou IG farmu bez vesničanů. Mohl byste mi někdo doporučit nějaký efektivní způsob jak na ně prosím? Je ve výšce asi 4 bloků, takže žádný problém. Zajímalo by mě, jestli není nějaký fígl :) jak je třeba získat a nejefektivněji dopravit do boxu? na youtube většinou spawnují vesničany s creativem nebo je milion způsobů, ale žádný se nezdá nějak extra efektivní.

4. Kamarád mě prosí, abych se zeptal na "The End" - dá se tam tady dostat? Tvrdí mi, že byl někde speciálně upravený jako Nether tady je například.

5. MobTrapka trochu mám mezery, jak funguje. Ale postavil jsem asi tu nejefektivnější, co z minulosti znám, naučil jsem se ji od GEJMRa, když ještě točil sérii skyblocku. První den nám v ní padala fakt spousta mobů, že to občas nešlo ani zabít a šíleně se to bugovalo včetně dropů fps, což u mě naštěstí z 230 na 60-100 není problém :D a najednou další den strašně málo mobů a dlouho se na ně muselo čekat. - Ostrov jsme zvětšili, ale vše je perfektně nasvícené, takže se nikde nic nespawnuje + je úplně na kraji ostrova pořád.

To je ode mě asi vše, děkuji za odpovědi :D
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Skyblock po dlouhé době

od Rumcajz » 10 srp 2018, 23:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Skyblock po dlouhé době

Příspěvekod F3N0M3N » 11 srp 2018, 10:57 VIP

Děkuji moc za odpovědi :)

Ale u spawnovaní zvířat na trávě mě to pořád zaráží. Nějak se mi to prostě nedaří, včera jsem nějaké 2,5 hodiny težil cobble v bezpečné vzdálenosti, co jsem si přečetl na anglických fórech a nic.
Dále jsem se tam právě dočetl, že v dřívějších verzích minecraftu byl ten spawn mobů (zvířat) nějak vyšší nebo jak to říct. Nyní to chce trochu větší plochu a čas. Tuším od verze 1.8 je to nějak redukované nebo co a 1.3 byla na to nejlepší. Netroufám si říct, že je to pravda, četl jsem to v angličtině a ne že bych v ní byl nějak špatný nebo něco, ale ten text, co jsem četl, mi dělal fakt problémy :D
Jen se snažím říct, že asi nepůjde o nastavení od adminů.
Zkusím možná nakoupit ještě větší množství hlíny a udělat ještě větší plochu, pak už nevím v čem může být problém.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04


Zpět na Rady a Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků