• Stránka 1 z 1
SLAM o atrakci?
Je možné pouštět SLAM když probíhá atrakce, například disko?
Já si myslím že ano, ale nesmí se skákat simonovi do řeči.
Pokud je to tak tak budu rád za odpovědi.
Já si myslím že ano, ale nesmí se skákat simonovi do řeči.
Pokud je to tak tak budu rád za odpovědi.
Řízek.
-
Rizek - Zkušený
SLAM o atrakci?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SLAM o atrakci?
Ano může se pouštět,ale jen když je disco,nebo talent jinak je to přísně zakázané a otravné (znám s vlastní zkušenosti) Hezký zbytek dne 

Perofacky je fuckin buh
-
dom69 - Pokročilý
Osobně slam používám i při různých atrakcích. Ale neznamená to, že tam pouštím "ja miluju majnkraft"
Mám tam různé zvukové efekty, například při fotbale zvuk fandicícího stadionu, při kvizu špatná, správná odpověd, případně dramatická linka při hledání správné odpovědi, pro duel o PP tam mám westernové pozadí z jednoho filmu, pro talent spoustu instrumentálů a hodnocení poroty z CS má talent, pro tanec různé klasické písničku (waltz, valčík,...) , potlesk smějící se, potlesk trapný, bučení davu, atd atd
Ovšem vždy je potřeba používat to s rozumem a nespamovat! Pokud nevíš, co děláš, tak se do toho raději nepouštěj.
Mám tam různé zvukové efekty, například při fotbale zvuk fandicícího stadionu, při kvizu špatná, správná odpověd, případně dramatická linka při hledání správné odpovědi, pro duel o PP tam mám westernové pozadí z jednoho filmu, pro talent spoustu instrumentálů a hodnocení poroty z CS má talent, pro tanec různé klasické písničku (waltz, valčík,...) , potlesk smějící se, potlesk trapný, bučení davu, atd atd

Ovšem vždy je potřeba používat to s rozumem a nespamovat! Pokud nevíš, co děláš, tak se do toho raději nepouštěj.
-
ZeffGreen - Zkušený
Počínaje dnešním dnem mají hráči přísně zakázáno jakkoli pouštět písničky do voicu a to i při atrakci! Neděláte s tím nic víc než kraviny a pouštíte tam nevhodné skladby. Tuto "výhodu" mohou používat již jen administrátoři a vyšší.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
DarkMouse píše:Počínaje dnešním dnem mají hráči přísně zakázáno jakkoli pouštět písničky do voicu a to i při atrakci! Neděláte s tím nic víc než kraviny a pouštíte tam nevhodné skladby. Tuto "výhodu" mohou používat již jen administrátoři a vyšší.
Říká člověk co přijde na server jednou za měsíc

steamcommunity.com/id/PoPMaNCZ
-
PoPMaNCZ - Pokročilý
Nechápem prečo by to malo byť zakázané. Veď vždy bolo zakázané púšťať blbosti. Teraz akože fakt nemôžem pustiť slam keď sú na mape na disku nahovno pesničky? Toto nieje asi moja vec ale radil si sa o tom s niekym alebo si si to len tak vymyslel?
Ako fakt super
Ako fakt super

-
Kr4it - Pokročilý
• Stránka 1 z 1