• Stránka 1 z 1
[Z]SLAY BEDA JB
Ahoj,
Dnes jsem dostal dle mne neoprávněný slay na mapě Humor na serveru Jailbreak 1.
Vyčasování
1.20:03 Začíná nové kolo-Mám vd z Posledního Přání.
2.22:13-Simon předává slovo stavitelovi.
3.23:02-Simon zapíná box.(Všimněte si ,že řekne že se mají boxovat před surfem na bloku.)
4.23:27-Stále se boxují na surfu a zabijou Dozorce,který tam vleze.
5.23:40-Přichází Vězen se boxovat na surf, protože Vězni, kteří se se boxují na surfu nedostali slay.(Ačkoliv nevím proč.)
6.23:54 dostal jsem Slay.
Když si to pustíte, tak nikde nezazní, že by simon nebo stavitel ukončil vd.
Další věc je, že admin nechá 38 vteřin teroristy se boxovat tam, kde nemají a nepřijde slay, který měl přijít.
Pokud se nepletu mělo by jít o Pana Chuligana.
Odkaz na HLTV-https://www.uschovna.cz/zasilka/JYCN84SZF964F4JL-E4B/
Dnes jsem dostal dle mne neoprávněný slay na mapě Humor na serveru Jailbreak 1.
Vyčasování
1.20:03 Začíná nové kolo-Mám vd z Posledního Přání.
2.22:13-Simon předává slovo stavitelovi.
3.23:02-Simon zapíná box.(Všimněte si ,že řekne že se mají boxovat před surfem na bloku.)
4.23:27-Stále se boxují na surfu a zabijou Dozorce,který tam vleze.
5.23:40-Přichází Vězen se boxovat na surf, protože Vězni, kteří se se boxují na surfu nedostali slay.(Ačkoliv nevím proč.)
6.23:54 dostal jsem Slay.
Když si to pustíte, tak nikde nezazní, že by simon nebo stavitel ukončil vd.
Další věc je, že admin nechá 38 vteřin teroristy se boxovat tam, kde nemají a nepřijde slay, který měl přijít.
Pokud se nepletu mělo by jít o Pana Chuligana.
Odkaz na HLTV-https://www.uschovna.cz/zasilka/JYCN84SZF964F4JL-E4B/
- Positivebedrich
- Amatér
[Z]SLAY BEDA JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SLAY BEDA JB
Ahoj,
Ja som ti písal, že sa nato pozriem sám ,že nemusíš ísť pozerať demo a písať to hneď na forum
. Sam Martinson sa mi ďalšie kolo ospravedlnil ,že to VD neukončil a ,že ti dá VD , no už si sa odpojil s tým ,že to ideš dať na forum, čo si aj dodržal. Ospravedlňujem sa ti za neopravnený slay, no vzhľadom nato , že som musel riešiť aj tvoje ,,blbé,, poznámky na adresu Katijky som nezareagoval správne pri spomínanom slayi. A ako hovorím, potom si sa hneď odpojil tak som to už nevedel riešiť
Pekný deň
Maxik
Ja som ti písal, že sa nato pozriem sám ,že nemusíš ísť pozerať demo a písať to hneď na forum

Pekný deň
Maxik
-
Maxikk - CS 1.6 Admin
Kdyby ses mi třeba omluvil na serveru než jsem odešel tak jsem to psát nemusel.
Ty jen prostě no tak já se na to povídám.. Mnohem více bych ocenil , kdyby jsi napsal "hele Bedřichu omlouvám se ti, pokud jsem ti dal neoprávněný slay, protože jsem nesledoval hru, tudíž nevím jestli bylo ukončeno vd"
Ty jen prostě no tak já se na to povídám.. Mnohem více bych ocenil , kdyby jsi napsal "hele Bedřichu omlouvám se ti, pokud jsem ti dal neoprávněný slay, protože jsem nesledoval hru, tudíž nevím jestli bylo ukončeno vd"
- Positivebedrich
- Amatér
Popravdě nevím jak to je, když je Vd hledané, jestli se musí ukončovat ,ale asi by se mělo.
Ale to nemění nic na tom,že se ti tam teroristé boxují skoro minutu na místě kde nesmí nedostanou slay upozornění nic.
Ale to nemění nic na tom,že se ti tam teroristé boxují skoro minutu na místě kde nesmí nedostanou slay upozornění nic.
- Positivebedrich
- Amatér
Ako som ti písal už vyššie, ty si to hneď ďalšie kolo odpojil, preto som poriadne nato nestihol ani reagovať čo má mrzí, no moje ospravedlnenie máš o pár riadkov vyššie 

-
Maxikk - CS 1.6 Admin
Byl jsi hledaný. Tím ti "padá" VD, Simon si tě ukončovat nemusí a může rovnou dát box, do kterého se musíš zapojit také.
Admin o tom zřejmě neví, ale postupoval správně.
Zamítnuto.
Admin o tom zřejmě neví, ale postupoval správně.

Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1