I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] slay

Příspěvekod Psanec » 13 srp 2016, 23:02

Zdravím,
na serveru dust2 only - 3 mi admin SAM PROTI VSETKYM!!! dal slay, podle mě k tomu neměl důvod. Bylo položena bomba na A, já byl na longu, slyšel jsem tak protihráče a šel potichu k němu, dostal jsem slay. Bylo to nutné? když jsem psal proč, tak ..
"[Posta] Admin SAM PROTI VSETKYM!!! ti pise: tacilo sa otocit a bezat cez long.. a nie walkovat na T spawn."
Vyšlo by to na stejno, navíc jsem nešel na T spawn, ale na střed..
a když jsem se ptal proč nebylo třeba jen slap tak mi odepsal "
[Posta] Admin SAM PROTI VSETKYM!!! ti pise: tym slapom by si vyriesil co? nestihol by si to"

To sa všem co nestihaji, nebo nejdou k bombě trasou dle představ Adminů dává Slay? nezdá se mi, že bych hned u strážců viděl že běží k bombě s vrtulou v zadku..
bylo to okolo 23:30, důkaz nemám, ale dotyčný admin ví oč se jedná
Psanec
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] slay

od Rumcajz » 13 srp 2016, 23:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: slay

Příspěvekod Danco23 » 14 srp 2016, 05:58

Ahoj.

Dajme tomu, ze si siel na stred, ale to sa nedozvieme, pretoze tym 10-15 sekundovym walkom smerom k dveram, kde si nemal absolutne ziadnu snahu o defus, je to pochopitelne.
Dostal si slay za neplnenie povinnosti, kedy si mal najist najkrasiu moznu cestu k bombe, co si nespravil a miesto toho si walkoval dufajuc, ze si das frag na strede, kde bol 1 cakajuci T. Ako si mi sam pisal do PM, tak si ho pocul.
Tym padom, ako som ti pisal, si sa mal otocit a ist naspat z longu a ver, ze keby si newalkoval, tak to dajme tomu tak na 50 percent stihnes, co je urcite velka sanca pre team.
Toto je teamova hra a mas sa k tomu tak aj postavit.
Navyse, parkrat som ta videl pisat, ked si bol mrtvy a T polozili bombu a niektori ct boli este nazive, tak si pisal "SLAY" ... A ty ked ho dostanes, uz si nespokojny?

2016-08-13 23:17:37 ktery tupec tu ma prava?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #3 de_dust2
2016-08-13 23:17:00 jn, ocasek. Gamesites.cz ^Dust2 Only #3 de_dust2

+ na toto, co si mi pisal som reagoval s kludom a pochopenim, kde som ti to vysvetlil aj do PM ale tam si asi nedostal potrebnu odpoved, tak to treba dat na forum :)

Ak som pochybil, tak sa ti vopred ospravedlnujem, no za svojim nazorom si stojim :)

Pekny den.
Danco23
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Izmael » 14 srp 2016, 09:11 VIP

Stížnost bez dukazu, takže neoprávněna.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Psanec » 14 srp 2016, 09:14

To co jsem psal potom co jsi mi dal slay tak dejme tomu, ale to se stalo až po tom co jsi mě naštval.. Každopádně když jsi mě zabil, měl bys tak trestat všechny, ne jen někoho když si náhodou vzpomeneš, že by to mohla být sranda. A nikde jsem se nikdy nedožadoval slay pro hráče, který nešel na defuz, tak nevím co to píšeš
Psanec
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Vyřešeno] slay

Příspěvekod Psanec » 14 srp 2016, 09:19

Izmael - s tím jsem počítal :) čas je jasný, ale je pro vás strašně složité si to dohledat
Psanec
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Danco23 » 14 srp 2016, 09:40

Ono to bude tým, že toto je sťažnosť A ty ako sťažujúci sa, máš dodať dôkaz O tom, že admin pochybil. Ja som sa ti tu vyjadril A nebudem meniť na svojej verzii nič, pretože ako som povedal, stojím si za svojím :-)
Danco23
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Psanec » 14 srp 2016, 14:31

v pohodě, píšu lži jako všichni co si tu stěžují
Psanec
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 srp 2016, 09:08

Jestli píšeš lži, to netuším. Nicméně podle toho jak si tady situaci popsal, admin jednal správně.
Když si byl na longu, měl si přeběhnout na A a zneškodnit bombu, nebo alespoň projevit snahu. Upřednostnil si frag, ke kterému ses ještě postavil ležérně.
Stížnost neoprávněná.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy