• Stránka 1 z 1
Slowmo. ban
Only Dust 2/ 5 , admin Delix*, nick Player
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Delix*.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Player
[AMXBans] Duvod : ' [DC]Cheaty[Slowmo] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 39970844 '
[AMXBans] Tva IP : ' 89.103.85.149 '
Dobrý den, abych vysvětlil situaci..hraji na starším notebooku a po 4 letech. Momentálně jsem byl ve fázi, kdy jsem měl problém a to s tím, že jsem ve slow motion. A tímto bych se chtěl zároveň zeptat, jestli jste se s tím již někdy stekali a případně jak z toho ven, nemam žádné hacky, mam dokonce 100 fps a vetikální synchronizaci vypnutou.Hraji na rozilišení 800/600 a běží mi to v okně.Vše běží normálně , (střelba,lidi kolem mě), pouze já jsem ve slowmo. Zkoušel jsem i příkazy do konzole typu rate, cl_updatrade,cl_bob,cl_cmdrate a to podle 2 návodů..ani na jednom jsem se toho nezbavil. Prosím o nějaké tipy a o unban, jen nevím jak z toho ven.
VIP nemam.
Předem děkuji.
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Delix*.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Player
[AMXBans] Duvod : ' [DC]Cheaty[Slowmo] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 39970844 '
[AMXBans] Tva IP : ' 89.103.85.149 '
Dobrý den, abych vysvětlil situaci..hraji na starším notebooku a po 4 letech. Momentálně jsem byl ve fázi, kdy jsem měl problém a to s tím, že jsem ve slow motion. A tímto bych se chtěl zároveň zeptat, jestli jste se s tím již někdy stekali a případně jak z toho ven, nemam žádné hacky, mam dokonce 100 fps a vetikální synchronizaci vypnutou.Hraji na rozilišení 800/600 a běží mi to v okně.Vše běží normálně , (střelba,lidi kolem mě), pouze já jsem ve slowmo. Zkoušel jsem i příkazy do konzole typu rate, cl_updatrade,cl_bob,cl_cmdrate a to podle 2 návodů..ani na jednom jsem se toho nezbavil. Prosím o nějaké tipy a o unban, jen nevím jak z toho ven.
VIP nemam.
Předem děkuji.
- hardcoredefo
- Kolemjdoucí
Slowmo. ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Slowmo. ban
na koľko máš nastavené "fps_max" ? Zapni konzolu v hre a napíš fps_max potvrď a kolko ti napíše ? Skús prípadne napísať fps_max 101

-
KosSo - Spamer
Ahoj, nevím jak to chodí pokud se člověk sám přizná.
Jestli i tak musím dodat demo. Pokud jo, musím počkat na HLTV. Jinak banoval jsem tě po dohodě se svým HLSA. Jak se toho zbavit to ti neporadím.

-
Delikx - Pokročilý
KosSo píše:na koľko máš nastavené "fps_max" ? Zapni konzolu v hre a napíš fps_max potvrď a kolko ti napíše ? Skús prípadne napísať fps_max 101
Fps jsem dával max 101, opravdu nemám žádný cheat, vím že jsem ve slowmo. ale nevim co s tim,zkoušel jsem i reinstal cs taky nepomohlo.
- hardcoredefo
- Kolemjdoucí
Delikx píše:Ahoj, nevím jak to chodí pokud se člověk sám přizná.Jestli i tak musím dodat demo. Pokud jo, musím počkat na HLTV. Jinak banoval jsem tě po dohodě se svým HLSA. Jak se toho zbavit to ti neporadím.
Nemam se k čemu přiznávat. Přiznávám pouze že jsem ve slowmo. ale bez cheatu, na co bych chtěl bejt spomalenej pro boha? Banuj mě za nastavení netu, který se pokoušim furt změnit abych mohl plynule hrát, ne furt spomalenej.
- hardcoredefo
- Kolemjdoucí
A kde jinde nastavim net graph a podobně než na online serveru..?
- hardcoredefo
- Kolemjdoucí
Skús poriadne preinštalovať CS , vymaž si všetko celu zložku , aj cez steam ak si steam.

-
KosSo - Spamer
KosSo píše:Skús poriadne preinštalovať CS , vymaž si všetko celu zložku , aj cez steam ak si steam.
Nemohlo by to bejt steamem?Mam original CD s CS ale steam stahuji přes steampowered.com, protože u toho originálu mam problem s updatem steamu. Ale ano zkusim všechno smazat,kdyby jsi věděl jak restartovat celý PC do továrního nastavení byl bych vděčnej, díky.
- hardcoredefo
- Kolemjdoucí
Vyřešte si to v pmce, přiznal jsi se, ban oprávněný
Lock.
Lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1