• Stránka 1 z 1
Sluchatká s mikrofónom alebo mikrofón osobitne?
Čús, chcel by som si kúpiť nejaké sluchatká ktoré by mali aj dobrý zvuk, ale aj dobrý mikrofón, čo je podľa vás lepšie keď je mic so sluchatkami dokopy alebo mic ked je osobitne ? Chcel by som dobrý mikrofón aby bolo dobre počuť na Counter Strike 1.6 kde sa hovorí veľa, napr na JB, a niektorých tam je fakt dobré počuť no neviem aké majú mikrofóny, ďakujem za každú radu.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Sluchatká s mikrofónom alebo mikrofón osobitne?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sluchatká s mikrofónom alebo mikrofón osobitne?
Záleží na pohodlnosti člověka. Někomu vyhovuje mít mikrofon na sluchátkách a někomu vyhovuje mít čistě jen sluchátka a před sebou na stole položený mikrofon (nebo kdekoliv jinde). Já jsem začínal na normálních sluchátkách s mikrofonem zvlášť.
Jenže když člověk mluví, tak se do toho musí neustále předklánět, jde ho pokaždé slyšet jinak apod.
Proto jsem si pořídil sluchátka s mikrofonem. To zařizuje tu věc, že tě jde slyšet stále stejně a mikrofon máš blíž k ústům = nemusíš do toho křičet.
Jenže když člověk mluví, tak se do toho musí neustále předklánět, jde ho pokaždé slyšet jinak apod.
Proto jsem si pořídil sluchátka s mikrofonem. To zařizuje tu věc, že tě jde slyšet stále stejně a mikrofon máš blíž k ústům = nemusíš do toho křičet.
-
PajaS - Drbna
• Stránka 1 z 1