I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Smajlik/kick za uplny nesmysl

Příspěvekod Delawares » 21 črc 2020, 19:19

Co se stalo? Chci tady podat zbytečnou stížnost na Smajlika. Pustí event, běhám si po lobby eventu, on napíše 2x "za 10 sekund pouštim event" , tak napišu ze srandy "nespamujjj", jen jednou a dostanu kick... event jsem nestihl a kvůli toho pišu stižnost. Na tento event jsem se velmi cítil a jsem ted z toho smutný xD Jn, vím, že jde jen o blbý kick a blbý propasnutý event, ale jde o princip... Jo a mam tady pozdravit všechny od Smajlika, pry mu mate polibit prdel.

Důkaz: nemam, spíš bych chtěl videt dukaz já, za jakou cctinu jsem dostal kick.
Delawares
Amatér
Amatér

[V] Smajlik/kick za uplny nesmysl

od Rumcajz » 21 črc 2020, 19:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Smajlik/kick za uplny nesmysl

Příspěvekod saraaaa » 21 črc 2020, 20:27 VIP

Myslim, ze dalsia uplne zbytocna a nezmyselna staznost ktorou neviem co chces vyriesit kedze to pises len z nudy a + nemas k tomu dokazy. Jedine co kazdy den robis je, ze provokujes hracov a adminov a potom chodis plakat na forko. Tebe treba ban aj na forko, nie len do hry.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198446745434/
saraaaa
Správce Turnajů a Soutěží
Správce Turnajů a Soutěží

Příspěvekod Delawares » 21 črc 2020, 20:39

saraaaa píše:Myslim, ze dalsia uplne zbytocna a nezmyselna staznost ktorou neviem co chces vyriesit kedze to pises len z nudy a + nemas k tomu dokazy. Jedine co kazdy den robis je, ze provokujes hracov a adminov a potom chodis plakat na forko. Tebe treba ban aj na forko, nie len do hry.

nevyjadřuj se tam, kam nemáš a co se tě netýka xD
Delawares
Amatér
Amatér

Příspěvekod DogeTennant » 22 črc 2020, 20:22 VIP

No já bych ti za to tohle asi kick nedal, takže jsem si promluvil se Smajliikem na tsku, kde mi celou situaci víc vysvětlil a řekl mi že to děláš opakovaně když píše lidem aby šli na event a že to bere jako provokaci z tvojí strany. A způsob jakým přistupuješ ke stížnostem taky není zrovna ukázkový.

Jak jsem psal, já bych ti za to kick nedal, ale každý admin může reagovat jinak, zvlášť na provokaci a pokud to děláš opravdu opakovaně, tak se zas tolik nedivím, že to Smajliikovi vadí, i přes to bych při eventu volil spíš mute než kick, ale to je tak vše. Sám si napsal, jedná o blbý kick a o jeden propásnutý event, tak si myslím že se toho zas tolik nestalo a dám to jako vyřešené.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Re: [V] Smajlik/kick za uplny nesmysl

Příspěvekod Delawares » 22 črc 2020, 20:51

Chudáček Smajl, už budu na takové duše obezřetnější, ať z toho nemaj nervíky. Cajk.
Delawares
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy