I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Smajloš / DarkMouse - JB

Příspěvekod Panda » 09 led 2017, 19:10

Takže chcel by som vedieť čo to prijmate za Panov adminov ?
Už niekolko krat sa mi stalo že Pan smajloš bol na serveri a ked som sa ho slušne pytal na niečo tak neodpovedal, ked som mu napisal do sukromnej pošty, tak ma proste kickol (to že ma kickol sa stalo 1x,mal som vtedy cez 110b a to dokaže naštvať). DarkMouse detto... Niečo sa ho niekto pyta je na serveri bud je 99% času AFK, alebo odpovie nemam čas riešim aj niečo doležitejšie na fore ako tu, prípadne nečitam chat promin, takto vyzera jeho odpoved takmer za každym, tak potom NAČO si na serveri ked tam niesi ked hrači potrebuju niečo vyriešiť a maju problem a ty ho jednoducho odignoruješ ? Dnes už som to nezvladol a musel som napisat. Sitacia na JB s DVOMA ADMINMI samozrejme sa jednalo o Pana Smajloša a Pana DarkMousa... Ušiel som cez šachtu prišiel som na drahu kde su autička. Padol simon, tym pádom ak ma pamat neklame padli aj všetky rozkazy,zakazy,prikazy atd, CT prišlo a samozrejme že ma zabilo napisal som svoj problem 2x do chatu že mi dal bezdovodny kill a že čo sa mi stalo, no odpovede som sa nedočkal, akurat mi odpovedala asi Darkmousova zverenkyna či stupenkyna či čo to je za osobu menom Dandeenka že mam Mlčať....Len pre zaujimavosť ked tento hráč/hračka dostane FK a je tam Darkmouse okamžite to riešiš grabuje a dožaduje sa VD pripadne ju obhajuje tak potom o čom je ta hra ? Smajloš odpovedal nebol FK... to bol koniec konverzacie. Hrači ktory sa nemožu braniť tym že si popytaju mikrofon su proste OFF (tak ako aj ja) Nikto to ani len neriešil, tak sa znova pytam načo su na serveri DVAJA admini ked nič nerobia a su ešte aj namysleny ked na niečo proste nemam tak to nerobim, a nie že to robim len pre zvyšenie svojho EGA :)
Dokazy nemam len chcem vidieť reakcie :)
Diky za odpovede
Panda
Panda
Amatér
Amatér

Smajloš / DarkMouse - JB

od Rumcajz » 09 led 2017, 19:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Smajloš / DarkMouse - JB

Příspěvekod Brano21 » 09 led 2017, 19:25 VIP

Z môjho pohľadu ak som dobre videl si sa nebezpečne priblížil k CT a keby že mi nepíšeš kraviny do pošty tak ti kick nedám.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod DarkMouse » 09 led 2017, 19:27 VIP

No vidíš, bohužel, když něco potřebuji vyřešit, je pro mně přednější vyřešit danou situaci a shodím 1.6 na plochu, než abych nechal čekat řešení daleko horší situace. Když prostě situaci celou nevidím nebo prostě něco nepostřehnu, protože je na serveru zmatek nebo se nesoustředím plně na hru, neřeším to, abych zbytečně nerozdal neoprávněné tresty. U tebe speciálně vždy vidím, že si jen stěžuješ a neděláš nic jiného, nejsi absolutně samostatný vyřešit situace v klidu a rozumně sám. Pokud jde o Dandee, v tomto si vymýšlíš a to sám víš, protože si řeší situace sama.

PS: Čekám od tebe žádost o práva, když si myslíš, že na to máš víc, než admin co je tu přes rok a další admin, který je tu přes 2,5 roku, hodně štěstí ;)
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod JayoX » 09 led 2017, 19:36 VIP

Máš tu vyjádření obou adminů. V situaci, kterou popisuješ jsi fk nedostal. Navíc nemáš žádné důkazy, že by admini dělali něco špatně.
Zamítám.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Panda » 09 led 2017, 19:38

Smajloš, neviem o čo ti ide a prave prečo pri mne máš chut klamať ked som bol od CT približne 5 metrov a hned ako ma zbadal začal strielat takže neviem čo si tu chceš dokazovať... ja viem že admini vždy vyhraju ale čo už taky je proste život :) a ten kick to si akože robši srandu tak ty si admin neodpovedaš mi a napišem ti do pošty že som dostal FK ked som ho aj dostal a ty mi daš kick dosť blba vyhovorka....
DarkMouse , sťažujem sa ? jasne že sa sťažujem ked hrači robia bordel a dostavam bezdovodne zabitia a ked sa nemam ako inak braniť to to ma nenchať akože len tak šak čo dal mi FK tak čo seriem nanho ? ked su tam admini tak jasne že chcem aby to niekto vyšši vyriešil kedže ja nemam tu moc to riešiť.... a pokial ide o tu Dandennku tak si s prepáčenim serieš do huby pretože minimalne v dvoch situaciach som ta videl takže sa tu nehraj na pana.... hrajem tu už ovela dlhšie ako nejakých 2 a pol roka, a toto tu nikdy nebolo vždy to bolo uplne ine ako o zvyšovani svojho ega a ponižovani, nepotrebujem sa ukajať nad tym že som admin čiže, žiadosť odo mna určite nečakaj :)
Neberte to v zlom obaja je to len moj skromny nazor, viem že tu stym nič nevyriešim aj keby sme sa tu hadali neviem ako dlho Len sa treba občas zamysliet aj nad samim sebou a nevidieť v sebe len ADMINA...
Panda
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 09 led 2017, 19:51

Přečetl jsem si začátek a když vidím že tam píšeš nepravdy a lži, tak nebudu číst dále.
Když seš na CT zóně, máš mít kill ať je Simon kdokoliv. Nevím jak si mohl vydedukovat takovouhle hloupost, každopádně pravdu nemáš, FK si nedostal, zbytečně si admina obtěžoval a stížnost je taky bezpředmětná.

Pokud máš důkazy že si adminovi kladl smysluplné dotazy a on tě záměrně ignoroval, pošli mi je v PM a admin dostane na budku. Takto tady můžeš hulákat do rána a jediné co zmůžeš bude vlastní ban..

Prosím, příště vlož stejnou kreativitu do uvažování jako do psaní stížnosti :)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Panda » 09 led 2017, 19:59

na akej CT zone som bol bol som na drahe kde su autička to predsa CT zona nieje tak neviem kto tu rozprava nezmysli a kludne mi daj ban len mi to potvrdi inteligenciu a upad celeho GS ;) Pekny zvyšok večera prajem
Panda
Amatér
Amatér

Příspěvekod Brano21 » 09 led 2017, 20:03 VIP

Keď som si teraz pozrel HLTV tak kill si dostal oprávnený bol si v šachte zobral si flash šiel si na auta keď simon umrel tak tam vliezlo CT a zabilo vás kill ste dostali oprávnený lebo ostatný sa tam nemali ako dostať. A nevidel som dobre myslel som si že si ten hráč s mačetou ale to bol kamil. A ten kick za tu poštu to je celkom dosť dávno dnes som ti žiadny kick v danom čase nedával.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Panda » 09 led 2017, 20:07

Okej, diky za vyjadrenie možete ked tak lock
Panda
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy