I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Stížnost oprávněná] Smoke/F1 č.2

Příspěvekod Leaders69 » 17 pro 2017, 15:33

1. Takže opět a zase zdravím vespolek. Ranní stížnost smoka nakopla k tomu, aby udělal další hloupost. Opět a zase se budeme bavit o grabu, který jsem dostal, dovolte mi tedy objasnit celou situaci. Hrála se mapa aztec, kde byl docela velký over, nicméně admin (jelikož jede na rank) takové věci prostě nevnímá a raději vyhrává s teamem každé kolo za 10 vteřin, ale to je nepodstatné, já si přišel ve chvilku volna zahrát a neřešit nic. Potom, co jsme prohráli kolo za CT, jsme jeli znovu CT, já se pomocí BGS dostal z CT spawnu přes katy až k dveřím mezi Ačkem a T spawnem a potom jsem se vrátil do kat, jelikož je to takové načasování, že v tu chvíli příjdou furieni, jelikož ty katy docela rushovali.. vyběhl jsem do kat a slyšel jsem na CT ciknout SKčko, proto jsem tedy zpozorněl a 3-4 sec počkal uprostřed, podotýkám uprostřed kat, kde vletělo pár furienů, mezi nimi i daný admin Smoke, který měl SK, dostal hlavu a než jsem ho stihl zabít hodil mě o zem s tím, že nemám kempit.

Toto je výpis z mého chatu:
2017-12-17 14:18:00 jako byl jsem tam 3s.
2017-12-17 14:17:39 uprostřed kat?.
2017-12-17 14:17:35 kemp?.
2017-12-17 14:17:20 ?.

poté admin napsal na zeď: https://prnt.sc/honkbs

Toto je výpis z jeho chatu:
2017-12-17 14:20:07 katech se nemas vubec co zdrzovat tak nejak bych to napsal.
2017-12-17 14:18:38 a byl si tam nekolikrat muzes byt rad ze uz nemas davno banik.
2017-12-17 14:18:01 kazdy kolo :D.

Demo: http://leteckaposta.cz/881494369

Admin napsal, že jsem tam kempil každé kolo, tak jsem si dal práci a vytáhl posledních pár kol, kde jsem údajně kempil, když to bylo každé kolo. Čas 19:15 jsem hrál za furiena, potom 20:38 začal jsem za CT, katama jsem jen proběhl, potom jsem byl zase T, které jsme prohráli a nastal čas 23:08 kdy byl začátek kola,jak můžeme na demu vidět, probgskoval jsem katy byl jsem na Ačku skoro u dveří mezi A a T spawnem vrátil jsem se a v čase 23:25 jsem slyšel na CT zvuky, že furieni jdou, ve 23:28 jsem dostal grab s tím, že tam kempím každé kolo. Nevím jestli admin smoke bere 1 z 5 kol za kemp každé kolo, navíc když jsem v tom 1 kole byl v těch katách uprostřed, nezdržoval jsem se tam víc než 4s a dostal jsem grab o zem.

Tedy opět a zas :roll: admin má se mnou zdá se nějaký problém a řeší to tak, že zneužívá k vyřizování účtů se mnou admin práva. Poprosil bych opět někoho, aby tuto situaci zhodnotil, myslím, že jsem vše napsal dostatečně jasně a důkazy hovoří jasně pro mě.

Ještě takový bonus, admin asi nezvládá emoce a má potřebu pořád psát nějaké narážky, posměšky, prostě hlouposti viz: http://prntscr.com/honodu

Mě to nechalo absolutně chladným viz: http://prntscr.com/honp5s , takových keců jsem za čas, který už furien hraju zažil, takže toto mě nerozhází nicméně chtěl jsem jen poukázat na to, že admin prostě tu potřebu má :)

Díky s pozdravem :arrow: N1 Sevik :twisted:
Leaders69
Zkušený
Zkušený

[Stížnost oprávněná] Smoke/F1 č.2

od Rumcajz » 17 pro 2017, 15:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Smoke/F1 č.2

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 17 pro 2017, 16:30

Leaders69 píše:ve 23:28 jsem dostal grab s tím, že tam kempím

Nějak ti ty časy nesedí. Vyčasuj to pořádně. V tento čas seš mrtvej po zabití Furienem.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Leaders69 » 17 pro 2017, 16:37

Omlouvám se, dal jsem špatné demo čas je tedy zde: http://leteckaposta.cz/426056089
Naposledy upravil Leaders69 dne 17 pro 2017, 16:38, celkově upraveno 1
Leaders69
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Leaders69 » 17 pro 2017, 16:39

opraveno, omlouvám se za nepříjemnosti, pojmenoval jsem dema smokee a smokeee a nechtíc jsem tam hodil demo z rána :) Díky za upozornění.
Leaders69
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod F3Smoke » 17 pro 2017, 16:42

čau :D

já že neřeším over, a raději hraju v něm? okey, tvůj názor.. Až na to že ten over většinou na tom serveru dělám já a až na to že jsem jeden z mála kdo se ho snaží vždy vyrovnat, další historka z tvých lží. ;)

jak píšeš je to přesné načasování a ty se nemáš v katech co zdržovat a už vůbec tam čekat až ti někdo přijde do dveří. několik hráčů mi psalo že tam si skoro furt, já se na tebe chvilkama díval, ale nechal jsem tě být protože si tam byl ve dveřích na áčku, ale pár kol na to si se najednou asi po 20 sec kola objevil v katech u CT u prostřed a čekal si až ti T vejdou do dveří, dostal si následně grab. poté jsem ti to vysvětlil raději abys to měl v bíle přímo na očích že campit nemáš.

btw, máš tam jaksi špatný demo, tak to zkus vyčasovat znovu a líp díky ;)

Smoke
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. ;)
F3Smoke
Mistr
Mistr

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 17 pro 2017, 16:45

Z dema je patrné že hráč nikde nekempil. Vracel se z A na CT spawn a když viděl prchat spoluhráče, zamířil ať mu Furieni vletí do rány. Že byli tak hloupí a naběhli tam je jejich problém. V žádném případě se nejedná o kemp.
Admin se ti tady slušně omluví a slíbí, že si dá sakra velký pozor aby zase neudělal nějakou chybu.

V případě že admin bude nadále nějak kazit hru nebo zneužívat práva (a klidně to zase může svádět na omyl), bude zrušen.
V případě že admin napíše něco jiného než omluvu, bude zrušen rovnou.
V případě že budeš zakládat nesmyslné stížnosti ve snaze admina poškodit, bude ti zde zamezen přístup.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod F3Smoke » 17 pro 2017, 17:33

Dobře jelikož se nejednalo o žádný kemp a ani o žádné zdržování se v katech tak se omlouvám hráči N1 Sevik za to že jsem ho grabnul, a znepříjemnil jsem mu hraní. Byla to má chyba, a dám si pozor na to co dělám. ;) :!:
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. ;)
F3Smoke
Mistr
Mistr

Re: [Stížnost oprávněná] Smoke/F1 č.2

Příspěvekod Leaders69 » 17 pro 2017, 17:39

Děkuji za rychlé vyřešení a vyhodnocení situace :)

Omluvu přijímám, jsme přeci jen lidi a můžeme chybovat snad se zde nebudeme vídávat často.

S pozdravem :arrow: N1 Sevik :twisted:
Leaders69
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy