I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Smoke Furien1

Příspěvekod Leaders69 » 26 pro 2017, 02:12

Dobré ráno vespolek,
přidávám další žádost na admina smoke, který opět neplní admin. povinnosti, nadržuje kamarádům a zneužívá práva, hned se dostanu k tomu, jak i s důkazy.

To, že jsem již v minulých stížnostech (a né jen já) psal, že admin jede na rank a proto se mu líbí, když může huntit killy je fakt, který nyní podložím důkazem a tímto bych chtěl zahájit začátek stížnosti.
Hráli jsme mapu de_dust_2006, kde jsem v našem teamu hrál jen já a 1 další hráč, další byli buď afk nebo nějakým způsobem prostě nedokázali zabít nepřítele.
Čas dema-12:45 hráč levi již nemohl vidět, že admin nedělá (jako vždy) nic s overem a tak se k nám přehodil, aby pomohl. Následně ho admin hodil k jeho teamu z5 se slovy: "bez tech prehozu."
Nicméně minutu na to napsal:ale fajn levi dam te knim.. jsou slabsi..

viz screen: http://prntscr.com/hs8zjy

Chápu, že hráč se nemá co přehazovat a je to proti pravidlům, nicméně když admin není schopen několik kol vyrovnat teamy, hráč začal konat a díky toho se Smoke chtěl nějakým způsobem hráči Levi pomstít a tím se dostávám do bodu zneužívání práv..

DEMO: http://leteckaposta.cz/674828329

Čas dema: 18:30- daný hráč Levi vybíhá z dveří z longu. Následně 18:33 jde admin po něm. 18:36 danný hráč dostane od admin grab a díky toho ho zabije, je tam krásně vidět to, jak začal svítit a jak se nemohl pohnout po tom, co admin na něj zamířil. Pro upřesnění, si demo pusťte po 1/4s, aby jste viděli, kam admin mířil v určitou chvíli, když daného hráče grabnul.

Čas dema: 19:18- admin Smoke nalétává na Ačko s tím, že levi je u stěny, 19:22 dostal Levi grab, opět začal svítit a nemohl se hnout opět poprosím o puštění po 1/4s, aby jste to viděli.. Těch momentů je několik, kdy admin toto opakoval kdykoli hráče Levi potkal, ale myslím, že toto jako důkaz stačí.

Ták a v neposlední řadě jde o nadržování kamarádům. Admin byl v roomce s hráčem MucQ viz: http://prntscr.com/hs9227 což by nebylo vůbec nic špatného, kdyby mu díky toho, že je to nejspíše jeho kamarád nenadržoval. Posuďte tedy sami:
MucQ
2017-12-26 00:25:43 seš piča a ne legenda.

Na toto admin nereagoval kickem, či upozorněním v chatu a dělal, jakoby se nic nedělo a jakoby nic nenapsal. Viz: http://prntscr.com/hs92pf

Dalším jeho kamarádem je hráč F0N0, který po tom, co jsem odešel napsal toto:
F0N0
2017-12-26 00:43:22 pičo prídem legenda odíde.

SMOKE:
2017-12-26 00:43:30 :DDDDD.
2017-12-26 00:43:33 klid fono.

Admin se ještě smál jeho velmi vytříbené mluvě samozřejmě až poté napsal klid fono :)

Myslím, že toto je vše, co mám na srdci, doufám, že se na to podívá někdo, kdo konečně tomuto konání zatrhne jednou pro vždy a bude klid, takové adminy gamesites nepotřebuje.
Btw. ještě takový dodatek, poprosil bych o prověření někoho jiného než je Izmael, včerejší stížnost, kterou absolutně zametl pod koberec a dnes jsem vypozoroval, že se s adminem má dost za dobře :) Mohl by tedy posuzovat neobjektivně.

Děkuji pěkně s přáním pěkného zbytku dne :arrow: N1 Sevik :twisted:
Leaders69
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené]Smoke Furien1

od Rumcajz » 26 pro 2017, 02:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Smoke Furien1

Příspěvekod GrooS » 26 pro 2017, 02:20 VIP

Podívám se na to, mezitím se admin vyjádří.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod F3Smoke » 26 pro 2017, 02:37

čau.. :)

hrálo se 6/6- 6/5 a tak různě se to střídalo.. můj team T/CT to je jedno který si vezmeš jsem tahal převážně já sám.. vy jste dokázali zabít vždy více jak polovinu "mého" teamu, kola jste také dokázali vyhrát.. v tom případě to není over.. ;) over je až když jeda ze stran není schopná zabít enemy a jeden z teamů vyhrává s 1/2 úmrtím..

co se týká toho že hráč svítíl jako slunce.. TOHLE NA MĚ V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEHODÍŠ!! ;) hráče jsem dnes bezdůvodně ani jednou negrabnul, poprosím aby se někdo podíval do logů na mé graby jestli jsem zde dnes kolem 24:00/1:00 hodiny hráče graboval!

co se týká hráče co se přehodil, dal jsem ho zpět protože se nemá co přehazovat. když už tak ho má přehodit admin, levi tam byl jedno kolo a já neměl důvod ho hnedka přehazovat.. poté jsem ho chtěl přehodit protože to bylo lehčí a lehčí ale hráč si dal rr..

a v poslední řadě bych chtěl nějak vysvětlit to proč jsem neupozornil hráče jménem mucq.. hold já nemám za potřebí se dívat 24/7 do levého okraje obrazovky a pozorovat neustalé co lidi občas pišou za hlouposti, možná že jsem v tu chvíli zrovna odepisoval na fb nebo na steamu, kdo ví.. nikdy jsem nikomu nenadržoval a vždy jsem zabanoval kohokoliv ať už byl můj kámoš nebo ne. ;)

btw. s izmaelem se skoro vůbec nebavím, ale jinak super, je hezké vidět jak se někdo snaží.
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. ;)
F3Smoke
Mistr
Mistr

Příspěvekod F3Smoke » 26 pro 2017, 02:43

+ dodám..

https://ctrlv.cz/kmLI dívám se na chat na serveru F1 a vidím že jsem ve stejnou chvíli nezareagoval ani na hráče iDevilek. viz screen. Bohužel mám i svůj osobní život a mám právo na to si odepsat ať už přítelkyni nebo kamarádovi na fb. ;) jak jsem psal, nejsem stroj abych sledoval 24/7 chat, camp, txt, a tak podobně. ;)
F3Smoke
Mistr
Mistr

Příspěvekod F3Smoke » 26 pro 2017, 02:51

A ještě dodám to, že hráč který je držen v grabu nesvítí po tom co umře a leží na zemi, viz demo . ;) ;)
F3Smoke
Mistr
Mistr

Příspěvekod Leaders69 » 26 pro 2017, 11:06

Já jen dodám, nevyjádřil jsi se k tomu, proč jsi se tak hloupě smál těm sprostým slovům hráče F0N0..
Další věc, když jsi jak říkáš "neviděl" a "odepisoval na fb", proč jsi v tu samou chvíli na sekundu přesně napsal do chatu stejně, jako napsal daný hráč MucQ tu nadávku? Viz:

SMOKE:
2017-12-26 00:25:43 xd.
http://prntscr.com/hsdb0o

MucQ

Myslím, že toto jsou jen trapné výmluvy, důkazy hovoří jasně a já žádám o to, aby tomuto jednání bylo konečně zatrhnuto.

:arrow: N1 Sevik :twisted:
Leaders69
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod F3Smoke » 26 pro 2017, 11:22

Ano dobře možná že jsem napsal ve stejnou dobu jako oni dva, a nic jsem jim nenapsal. bude o tim že jsem si toho jen nevšiml ;) jak píšu nejsem stroj abych hlídal 24/7 levý dolní okraj obrázek obrazovky nebo camp txt a podobně, když vidíš že někdo porodu je pravidla a admin nereaguje můžeš ho sám nahlásit do PP na fóru.

A k fonovi, můj "kamarád" co to stim má co společného? To že se chová jak se chová je jeho věc, upozornění dostal po dalších nadavkach by dostal ban tak jako každý jiný. ty si myslíš že každý můj smajlík je reakce k tobe ale v tom se pleteš.
F3Smoke
Mistr
Mistr

Příspěvekod LoveYou » 26 pro 2017, 11:29 VIP

Počkejte si na verdikt, a přestaňte to spamovat :arrow:
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod LEN0x01 » 26 pro 2017, 11:44

Dobrý den,omlouvám se,že zde něco napíšu,ale chci jenom říct,že v tu dobu jsem byl se Smokem na severu a sám jsem svědkem toho,že daný hráč několikrát svítil aniž by ho chtěl "grabnout" což ani jednou neudělal a ještě byl v té době na serveru i druhý admin(zetepe). Tím jsem se chtěl jenom k tomu vyjádřit,přeji hezký zbytek dne.
LN LenoX
LEN0x01
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 pro 2017, 12:50

To zda někdo někoho graboval lze snadno dohledat v logu serveru. Groos na tom už určitě pracuje a verdikt vám sem napíše.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GrooS » 26 pro 2017, 16:25 VIP

Čas dema-12:45 hráč levi již nemohl vidět, že admin nedělá (jako vždy) nic s overem a tak se k nám přehodil, aby pomohl. Následně ho admin hodil k jeho teamu z5 se slovy: "bez tech prehozu."
Nicméně minutu na to napsal:ale fajn levi dam te knim.. jsou slabsi..
viz screen: http://prntscr.com/hs8zjy

Přesně tak, hráč se nemá co přehodit do druhého teamu, od toho je admin který to má vyrovnat, v tomto případě admin udělal správně a přehodil hráče zpět kde byl, to že ho pak přehodil zpět je trošku demence admina že si to vtu chvíli neuvědomil.

Čas dema: 18:30- daný hráč Levi vybíhá z dveří z longu. Následně 18:33 jde admin po něm. 18:36 danný hráč dostane od admin grab a díky toho ho zabije, je tam krásně vidět to, jak začal svítit a jak se nemohl pohnout po tom, co admin na něj zamířil. Pro upřesnění, si demo pusťte po 1/4s, aby jste viděli, kam admin mířil v určitou chvíli, když daného hráče grabnul.

Čas dema: 19:18- admin Smoke nalétává na Ačko s tím, že levi je u stěny, 19:22 dostal Levi grab, opět začal svítit a nemohl se hnout opět poprosím o puštění po 1/4s, aby jste to viděli.. Těch momentů je několik, kdy admin toto opakoval kdykoli hráče Levi potkal, ale myslím, že toto jako důkaz stačí.

Koukal jsem logy, nenašel jsem žadný záznam že by nějaký přítomný admin graboval hráče leviho, obzvlášť když samotný admini nevěděli co to bylo. viz admin chat,

L 12/26/2017 - 00:33:01: "LN Smoke~<4103><STEAM_0:0:159523201><>" triggered "amx_chat" (text " si ho graboval?")
L 12/26/2017 - 00:33:09: "HFG ZeTePe<4122><STEAM_0:0:144006070><>" triggered "amx_chat" (text "nie koho")
L 12/26/2017 - 00:33:21: "LN Smoke~<4103><STEAM_0:0:159523201><>" triggered "amx_chat" (text " ze byl cervenej, a ja to tez nebyů :D")

Kdyby to skutečně byl smoke tak by se to v logu ukázalo, takže to musel být nějaký bug, jiné vysvětlení mě nenapadá, navíc mi smoke vtu chvíli psal na steamu ohledně toho grabu.

Ták a v neposlední řadě jde o nadržování kamarádům. Admin byl v roomce s hráčem MucQ viz: http://prntscr.com/hs9227 což by nebylo vůbec nic špatného, kdyby mu díky toho, že je to nejspíše jeho kamarád nenadržoval. Posuďte tedy sami:
MucQ

Na toto admin nereagoval kickem, či upozorněním v chatu a dělal, jakoby se nic nedělo a jakoby nic nenapsal. Viz: http://prntscr.com/hs92pf

Dalším jeho kamarádem je hráč F0N0, který po tom, co jsem odešel napsal toto:
F0N0
2017-12-26 00:43:22 pičo prídem legenda odíde.

SMOKE:
2017-12-26 00:43:30 :DDDDD.
2017-12-26 00:43:33 klid fono.

Admin se ještě smál jeho velmi vytříbené mluvě samozřejmě až poté napsal klid fono :)

Co se týká nadržování svému kamarádovi, tak to je relativně těžké posoudit jestli tomu tak skutečně bylo, mohlo se stát dalších xx věcí proč admin na to nereagoval, navíc vtu chvíli tam byl i admin zetepe který na to také nereagoval a čistě za toto admina trestat nebudeme, každopádně smoke již byl několikrát upozorňen na svoje chování proto to sním budeme řešit. Oba admini mě kontaktují na TS co nejdříve. Verdikt bude ještě doplňen.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod eXtr3mer » 26 pro 2017, 17:36

Admin Smoke bol degradovaný na admin-akademika.
Admin Zetepe bol upozornený na plnenie si svojich povinnosti ako admin.

Sťažnosť vyriešená

V prípade, že budeš úmyselne provokovať adminov či hráčov za účelom založenia sťažnosti, bude ti zamedzený prístup k chatu.
Awee (cti ejvi) píše:V případě že budeš zakládat nesmyslné stížnosti ve snaze admina poškodit, bude ti zde zamezen přístup.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy