I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Smouky / TTT 1

Příspěvekod whiter » 28 kvě 2019, 16:48

Ahoj,

1. Popis situace - Hraju si na TTT 1, jsem zrádce, zabijím nevinného a najednou od Smoukyho dostanu kick, ptal jsem se ho ve hře proč jsem dostal kick, kdyby mi normálně napsal za co, ani tuhle stížnost nepíšu.. (Smoukyho odpověď: http://prntscr.com/nuhxa8)

2. Důkazy - http://prntscr.com/nuhxxk - Kick

díky.
9
whiter
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Vyriešené] Smouky / TTT 1

od Rumcajz » 28 kvě 2019, 16:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Smouky / TTT 1

Příspěvekod Smouky » 28 kvě 2019, 17:22 VIP

Po kicku napíšeš toto https://ctrlv.cz/8BEt a pak mi 10krát napíšeš za co si dostal kick ? Před tebou dostali kick další 2 a ty se jako trouba musíš přidat a pouštět to taky. Nediv se, že ti takto odpovídám, sám si moc dobře věděl proč jsem tě vyhodil. Na hloupou otázku hloupá odpověď.

Upozornění jsem dal, pak už to lítalo.

Joj, ty jsi to zmáčkl na 1 sec. ?

2:01- To si byl zrovna na záchodě a mačkal ti to sourozenec.
7:33- to ti lezla kočka po klávesnici
7:38- kočka se otočila a šla zase zpátky

+ 0:26 Já jsem podle tebe arogantní, ale ty tu napíšeš hráčům toto https://ctrlv.cz/UtKU , když ti hráči píšou, aby si tu hudbu vypnul.

PS: Jestli budeš ještě žádat o práva, napiš tam taky že lžeš. Člověku, který to bude vyřizovat to dost usnadní práci.
Smouky
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 kvě 2019, 17:26

Já na otázce "Za co jsem dostal kick?", nevidím nic hloupého.
HLSA si zavolá admina na TS, kde mu bude důkladně domluveno, jak se má a nemá chovat. Následně mě HLSA bude kontaktovat o průběhu tohoto trestu.
Vyřešeno
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Smouky » 28 kvě 2019, 17:27 VIP

http://leteckaposta.cz/706465120

Zapomněl jsem dodat demo. Awee koukni na to a pak mi sem prosím napiš, jestli na tom stále trváš. Díky
Smouky
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 kvě 2019, 17:31

Hráč se slušně zeptal, ty si reagoval arogantně a proti pravidlům.
HLSA jež admina nabíral mě bude kontaktovat o jeho minulosti, prospěšnosti a přínosu pro portál.
Děkuji
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Smouky » 28 kvě 2019, 17:39 VIP

Jen co se napojil, tak spamoval voice hudbou. Dodal jsem demo, které jsem kvůli němu začal natáčet a na kterém je jasně vidět, že ve stížnosti lže a stejně na tom budu bitý já ? Dobrá práce, jestli jsem si někdy něco zasloužil, tak toto ne.
Smouky
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 kvě 2019, 17:43

HLSA dále admina upozorní, co by měl a neměl psát do veřejné sekce a jak postupovat v případě nesouhlasu s cizím rozhodnutím..
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod eX3mPlary » 28 kvě 2019, 17:53

Awee (cti ejvi) píše:HLSA dále admina upozorní, co by měl a neměl psát do veřejné sekce a jak postupovat v případě nesouhlasu s cizím rozhodnutím..

Ty jsi borec Awee. Podle mě nejlepší admin na GS. Někdy si spolu musíme zahrát.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod whiter » 28 kvě 2019, 18:06

eSeMoUKY píše:Po kicku napíšeš toto https://ctrlv.cz/8BEt a pak mi 10krát napíšeš za co si dostal kick ? Před tebou dostali kick další 2 a ty se jako trouba musíš přidat a pouštět to taky. Nediv se, že ti takto odpovídám, sám si moc dobře věděl proč jsem tě vyhodil. Na hloupou otázku hloupá odpověď.

Upozornění jsem dal, pak už to lítalo.

Joj, ty jsi to zmáčkl na 1 sec. ?

2:01- To si byl zrovna na záchodě a mačkal ti to sourozenec.
7:33- to ti lezla kočka po klávesnici
7:38- kočka se otočila a šla zase zpátky

+ 0:26 Já jsem podle tebe arogantní, ale ty tu napíšeš hráčům toto https://ctrlv.cz/UtKU , když ti hráči píšou, aby si tu hudbu vypnul.

PS: Jestli budeš ještě žádat o práva, napiš tam taky že lžeš. Člověku, který to bude vyřizovat to dost usnadní práci.

Ahoj Smouky,
já jsem si neuvědomoval že jsem pouštěl hudbu, v tomhle byl teda kick oprávněný, byl jsem na TSku a poslouchal hudbu v dj roomce, občas se mi to bugne přes konzoli a dělá to jako bych furt mluvil, na nic se vymlouvat nebudu, neuvědomil jsem si to. Žádné problémy na Serveru dělat nechci, tohle jsem schválně vážně nedělal, nemám důvod zbytečně kazit ostatním hru hráčům, ale to už je tvrzení proti tvrzení, kick byl oprávněný v tomhle případě, spíš mě zaráží jak jsi se zachoval, nechápu proč jsi na mě hned byl arogantní, slušně jsem se tě zeptal, neříkám že jsem svatoušek, ale když se tě zeptám slušně, snad můžeš i normálně odpovědět.. Jinak k tomu poslednímu screenu, kde píšu ať si nestěžují děti, to bylo to, že se tam dva týpci hádaly o něčem a stěžovali si furt, nebylo to vůbec o tom, že jsem pouštěl hudbu, takže si zase nemusíš vymýšlet, jestli máš se mnou problém dej si na mě ve hře pozor, já nemám důvod zbytečně porušovat pravidla, ode mě vše, přeju hezký večer.
9
whiter
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod whiter » 28 kvě 2019, 18:11

+ Dodatek: Jestli moje "spamování hudby" je na trest, klidně si svůj trest ban na chat odpykám, jen furt mě zajímá, proč jsi se zachoval arogantně, nikdy jsem s tebou problém neměl :?
9
whiter
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Smouky » 28 kvě 2019, 18:27 VIP

Nechtěl jsem být arogantní, ale měl jsem pocit, že mě tím jen provokuješ, a proto jsem takto reagoval. Jestli je to tak, jak píšeš je omluva i na mé straně, takže mi promiň tu arogantní odpověď.
Smouky
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 kvě 2019, 18:32

Tady vidíte, že někdy pouze mít pocit, prostě nestačí..
Krásně si to kluci vyřešili, teď už má resty pouze HLSA ;)
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V - úkol pro HLSA] Smouky / TTT 1

Příspěvekod eXtr3mer » 31 kvě 2019, 23:13

Izmael je momentálne zaneprázdnený, takže som sa toho ujal ja. Admina som na TS poučil ako nabudúce reagovať lepšie ako na serveri ak na webe :) Určite si dá pozor...
Whiter, myslel som, že chceš naspäť práva, tak prečo robíš na serveri bordel? :roll:

Pokladám za vyriešené, potrebné veci si už vyriešime mimo sťažnosti ak to bude nutné :)

e.Izmael: Díky za vyřešení, zaneprázdněn nejsem, ale sem jsem se nedostal k tomuto tématu a ty jsi byl rychlejší, děkuju. Příště klidně steam a pořešíme.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy