I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] SNAD UZ NAPOSLED MISELIN A.K.A ROOKIE

Příspěvekod Kajcica » 07 led 2024, 14:31

Dobrý deň, ako sa hovori nový deň nová stažnost ? :(
Tak Miselinko zlaty adminko si dosiel znova vylievat srdiečko na jailbreak 1 a prudit tam jeho negativnu energiu

Bola som simon normalne som hrala žiadne provokovanie dala som prikaz nech idu ostatní hračí na blok ku hráčovi ROOKIE.
Po tomto prikaze ma jebol o zem prehodil a este mi dal aj 10 min. BAN a take rečičky typu ze mi 10 min. ban prospel a neviem čo že som problemova si nechajte, lebo tento admin nema na robote nic ine len dojst a provokovat sam od seba aby si mohol dat ban.Vobec mu nevadi ako ho beru hráči a to že ked sa napoji na jb tak polka serveru radsej ide na jb2 aby nemuseli počuvat jeho hlupe reči
Po tom ako som dostala ban už začali aj hrači pisat že https://ctrlv.cz/BzM6
ban za to že som povedala ROOKIE


Ja si osobne myslim ze toto nebolo prvy krat čo to miselin takto PREHNAL
viz: 1 miselin-zas-a-znova-t263465.html kde to prehnal a cakal ho zevraj "trest" + aspon nejaké ospravedlnenie ked už dal neopravnen ban ..
2 ban-j3n1k-t263451.html prehnany ban Jenikovi (tiež žiadne ospravedlnenie )
3 miselin-lowbudget-iq-t263370.html kde mi pisal SA/HLSA ze to prehnal ale bohuzial staznost zamietnuta ( a to nehladam radsej dalsie aj ked starsie prispevky kde sa takisto choval takto naegovany vdaka comu bol aj zrušeny )

DEMO : 07. 01. 12:54 jail_humor_2k20 20312-2401071254-jail_humor_2k20.dem.zip

VYCASOVANIE : 42:42 som povedala chodte na blok k rookiemu admin ma grabol hodil o zem a dal 10 min. ban

Chcela by som sa opýtať vyšších prečo si držite v A teame takeho admina čo ma takeho chovanie a všetko mu prechadza kolko xy dalsich nahlasení musi byt aby bol konečne - a aby ste konečne pochopili že jaj tak po 8 krat naberat miselina asi nebol velmi dobry napad ked ma znova taketo chovanie .. Ďakujem velmi pekne snad tato staznost bude dostačujuca na to aby išiel konečne -
Kajcica
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 28
Registrován: 12 črc 2023, 15:39

[V] SNAD UZ NAPOSLED MISELIN A.K.A ROOKIE

od Rumcajz » 07 led 2024, 14:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: SNAD UZ NAPOSLED MISELIN A.K.A ROOKIE

Příspěvekod Hapiik » 07 led 2024, 15:31

Ahoj, dovolte se mi vyjádřit ať zbytečně nezakládám další topic.

Byl jsem na serveru když se tohle odehrálo, už jen to když byl simon let me bleed a admin Rookie měl nějaké blbé kecy a ihned se zapojil do hry pomoci voicu uplně zbytečně hledal nějaký problém, vůbec jsem to nepochopil, zase si prostě hrál na něco že má práva a má tu možnost ihned vstoupit do hry a začal tam plácat nesmysly, potom se nemůže divit že simon jeho neustále zapojování do hry a vysvětlováni co má dělat a nema neunesl a něco řekl, za mě si za to mohl sám Rookie že tohle začalo a potom to prostě neunesl tak si musel aspoň dokázat že ON JE TEN ŠEF a dal hráči let me bleed přehoz.


Potom měla Katijka simona řekla ať jdou za hráčem Rookie na blok nebo jak to bylo a dostala insta přehoz, což to mi hlava nebere vůbec.

Já nevím co se tomu člověkovi děje v realitě jestli má nějaké problémy ale určitě jako admin by neměl chodit na server a hráčům znepřijemňovat hru, podle mě by admin tu měl byt od toho že má hráčům pomáhat a ne spíš škodit.

Tohle není ani první a ani poslední stížnost viz. že dal Slivkovi ban. UŽ JEN TO S TÍM PŘEHOZEM SNAD 4 CTČEK NEDÁVNO BYLO NĚCO CO BY SI NEMĚL DOVOLOVAT, TEHDY JSEM BYL TAKY NA SERVERU ( VÍM ŽE TA STÍŽNOST BYLA OPRÁVNĚNA A DOUFÁM ŽE HO POSTIHL NĚJAKÝ TREST.)

Nevím čim to je ale nepřijde mi že by nějaký jiný admin měl takové situace jako Mišelein to už asi o něčem svědčí. Nechápu proč ho tam pořád držíte.

A prosím adminy a nějaké vedení aby se ne neoháněli tím že stížnost podává nějaký problémový hráč, o tom to podle mě není, nikdy jsem snad neviděl víc stížnosti na admina než na Mišelina. Tady podle mě vážně nejde o nějaký drobný věci žeby admin v něčem pochybil nebo něco tady prostě jde o to že si něco dokazuje a rozdáva free bany nebo free přehozy.


Vím že to tu nemám podloženo žádnými časy ani demama, ale podle mě ty sitauce co jsem tady vypsal tak jsou tady v stížnosti popř. myslím že hráč let me bleed taky podá stížnost tam to bdue ohledně toho fotbalu a vstupováni bezdůvodně do hry od Mišelina.

Hapiik :evil:

e.AJay - Děkujeme za názor, o klíčenku požádej Kozláka, jestli mu nějaké ještě zbyly.
Uživatelský avatar
Hapiik
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 79
Registrován: 13 pro 2018, 16:05
Bydliště: Co ti je do toho?

Re: SNAD UZ NAPOSLED MISELIN A.K.A ROOKIE

Příspěvekod byLife » 07 led 2024, 16:27 VIP

Ahoj,

všechny stížnosti shrneme do této jedné a napíšeme to sem.
Tento názor nemám pouze já, ale shodli jsme se s ostatními HLSA.. AJay a Whh

Rookie/JailBreak
Příspěvekod Dunisek » dnes, 14:34

1. Slivka. / STEAM_0:1:754481308


Zde přišel oprávněný ban, neustále si provokoval a psal si hlouposti do chatu, jediné co bych adminu vytkl tak byl kick, který přišel v nevhodnou chvíli, ale také mohl doufat, že to půjde bez kicku, avšak si stejně musel mít ke všemu přípomínku.. měl si dostat kick mnohem dříve
Na serveru jste neustále do Mišelina útočili jeden po druhým, takže se tomuto kicku v nevhodnou chvíli ani nedivím.

Stížnost Zamítnuta.


Miselinko
Příspěvekod teooo » před 26 minutami


Bohužel na fotbale z pohledu Mišelina a celkově poblíž tvého simonování nebylo "růký" slyšet, zde nastala nešťastná situace. V HLTV jsem poté odletěl dál a následně bylo slyšet, jak říkáš "růky", jenže ne ve tvé blízkosti.
S adminem si to vše vyřešil, taktéž ti říkal, že ti nebylo rozumět, protože tam furt někdo střílí a právě přes ty tvé střely to bohužel nebylo rozumět.
Následná provokace, kdy si do miku furt říkal RŮKÝ, RŮKÝ tak aby tě bylo slyšet byla úplně zbytečná a provokativní. Admin tě upozornil.
Následně si nadržoval hráči na Kámen/Nůžky, hráč měl tlačítko zmáčknout mnohem dříve, taky je dost možné, že mu někdo radil a proto mu to tak trvalo.
Zároveň nevím proč ho jiné CT nezabijí, když už do něj střílí.
Následný přehoz za tvůj výlev který jsi měl k adminu potom co ti napsal, že hráč zdržuje byl na místě.
Přehoz oprávněný

Stížnost zamítnuta.


Re: Stížnost na rookieho
Nový příspěvekod ZzzKoSi » před 8 minutami


Demo má přes 20 minut a tak nějak jsme si ho projeli, příště prosím vyčasuj důležité situace, případně nezakládej další topic, pokud nemáš nějaký další "důkaz".

Vyřešeno.

SNAD UZ NAPOSLED MISELIN A.K.A ROOKIE
Příspěvekod Kajcica » dnes, 14:31


Po vzoru Tea si pokračovala do mikrofonu říkat jak jen si mohla ROOKIE, pokračovala si v provokaci kterou Teo začal a sám eXtremer napsal: Avšak ty nie si bežný hráč a určite si už bola upozornená na to, že každé tvoje upozornenie bude vo forme 10min mute banu.
Ban byl oprávněný.

Stížnost zamítnuta.




Pokud budete pokračovat v tomto chování na serveru vůči Mišelinovi, můžou vás poskytnout daleko delší tresty.
Stěžujete si na Mišelina, jenže Mišelin je taky jen člověk a nedokáže vnímat 20 lidí najednou, kteří se k němu chovají tak jak se chovají.


---

Pokud budete mít nějaké dotazy nebo případně připomínky, dodejte je mně do PM, tady to lockuju kvůli spamu.

Děkuji
Uživatelský avatar
byLife
CS 1.6 Server Admin
CS 1.6 Server Admin
 
Příspěvky: 3165
Registrován: 03 srp 2014, 15:28

Re: [V] SNAD UZ NAPOSLED MISELIN A.K.A ROOKIE

Příspěvekod Gustik » 12 led 2024, 00:09 VIP

Situace, která vše odstartovala, měla být samozřejmě vyřešena úplně jinak. U Miselina to mohlo být špatně slyšet (protože pravděpodobně bylo), ale Simon to řekl a i ostatní psali, že to slyšeli. Takže se měla prostě výhoda zrušit a normálně hrát dál. Miselin by tě buď přehodil/dal ban, nebo by uznal že to asi přeslechl a zapojil by se zpět do hry

Namísto toho ale začal Simon i ostatní (včetně tebe) zdůrazňovat jeho jméno a psát neustále různé blbosti. Někomu by to bylo asi jedno, za mě ale nemůžeme mít Miselinovi za zlé, že to vypadá, a taky jistě bylo, jako provokace, protože jste chtěli, aby vám dal ban a vy si mohli jít stěžovat.

Jinak je úsměvné si stěžovat na admina, kterého úmyslně popichujete, za 10 minutový ban a dožadovat se jeho zrušení, když máš sama permu na web a teď už i na chat.

PS: Ne, nikdo zde chráněn není.
Uživatelský avatar
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz
 
Příspěvky: 2346
Registrován: 23 led 2013, 15:34


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků