• Stránka 1 z 1
Sniper servery
Zdravím všetkých,
Napadla ma jedna vec ktorá by možno mala úspech. Týka sa to Sniper serverov #1 #2 #3. Dať do hry plugin ktorý pridá hráčovi HP navrch za každé zabitie nepriateľa. (Príklad) zabije nepriateľa do hociktorej časti tela pridá mu +5 HP a keď ho zabije tak že mu dá HS tak +10 HP. Tie čísla sú len príkladné a orientačné. Na Sniper DM by to bolo zrejme zbytočné ale na klasických sniper serveroch by sa to mohlo uchytiť. Vyjadrite sa ostatný ako to vidíte vy. Ja si myslím že by to nebolo zlé
Napadla ma jedna vec ktorá by možno mala úspech. Týka sa to Sniper serverov #1 #2 #3. Dať do hry plugin ktorý pridá hráčovi HP navrch za každé zabitie nepriateľa. (Príklad) zabije nepriateľa do hociktorej časti tela pridá mu +5 HP a keď ho zabije tak že mu dá HS tak +10 HP. Tie čísla sú len príkladné a orientačné. Na Sniper DM by to bolo zrejme zbytočné ale na klasických sniper serveroch by sa to mohlo uchytiť. Vyjadrite sa ostatný ako to vidíte vy. Ja si myslím že by to nebolo zlé

-
AdvanceD2412 - Pokročilý
Sniper servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sniper servery
Tento plugin už tam je a to pro VIP hráče. Když někoho trefíš AWP(normální rána do hrudi), tak mu ubereš 109HP. Když mu trefíš s AWP do hlavy je to dmg až za 428HP. Musel bys mu dát 2 hity, nebo 3hity přes zeď, abys zabil NeVIP. Já osobně bych to nijak neměnil.
S pozdravem
Vasmenx
S pozdravem
Vasmenx

ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...

-
Vasmenx - Mistr
Mám VIP na jednom sniper servery ale nevšimol som si tie výhody
Viem akurát tak že mám dgl, HE a smog tak nič teda no 

-
AdvanceD2412 - Pokročilý
5 HP ti pridá ako VIP hráčovi po každom zabití, limit je však len 110 hp.
lock
lock
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1