• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] SniperWar/D4GOO/
Ahojte, rád by som si u vás na Gamesites.cz požiadal o práva na SniperWAR server.
Nick na serveru: ✪D4GOO
SID: STEAM_0:1:454100462
Sekce, na které chci práva: SniperWAR
Věk: 17
HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=14584
Bany, které jsem dostal: Žiadne.
Něco o mně: Ahoj, volám sa Miloš mám 17 rokov už mi pomaly ale isto ťahá na 18-tku. Vo voľnom čase rád trávim čas pri hrani CS:GO alebo vonku s priatelmi. Vo voľnom čase hrávam florbal a futbal občas si zahrám tenis. Mám rád hudbu,priateľku,filmy a svoju rodinu.
Proč právě já: Tak SniperWar je moj najobľúbenejší servery inak nehrám skoro asi žiadny dneska na SW boli riadne nervy že tam nechodia admini a furt niečo také. Tak som si povedal že prečo to teda nevyskúšať na admina.
Zkušenosti s CS:GO: Dobre.
Případné poznámky: Žiadne.
Ďakujem za čas venovaný mojej žiadosti.
- D4GOO
Nick na serveru: ✪D4GOO
SID: STEAM_0:1:454100462
Sekce, na které chci práva: SniperWAR
Věk: 17
HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=14584
Bany, které jsem dostal: Žiadne.
Něco o mně: Ahoj, volám sa Miloš mám 17 rokov už mi pomaly ale isto ťahá na 18-tku. Vo voľnom čase rád trávim čas pri hrani CS:GO alebo vonku s priatelmi. Vo voľnom čase hrávam florbal a futbal občas si zahrám tenis. Mám rád hudbu,priateľku,filmy a svoju rodinu.
Proč právě já: Tak SniperWar je moj najobľúbenejší servery inak nehrám skoro asi žiadny dneska na SW boli riadne nervy že tam nechodia admini a furt niečo také. Tak som si povedal že prečo to teda nevyskúšať na admina.
Zkušenosti s CS:GO: Dobre.
Případné poznámky: Žiadne.
Ďakujem za čas venovaný mojej žiadosti.
- D4GOO
-
D4GO - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] SniperWar/D4GOO/
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SniperWar/D4GOO/
Ahoj,
od poslední žádosti se toho moc nezlepšilo. Za poslední měsíc jsi na serveru nahrál za dnešek necelé dvě hodiny, jinak ses ani jednou nepřipojil, nahlášení do PP žádné.
Zamítnuto.
od poslední žádosti se toho moc nezlepšilo. Za poslední měsíc jsi na serveru nahrál za dnešek necelé dvě hodiny, jinak ses ani jednou nepřipojil, nahlášení do PP žádné.
Zamítnuto.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1