I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]So Tired / JB1

Příspěvekod prcQooo » 16 lis 2023, 13:34

Môj nick a ID: *NEHEHEH* prcQooo , STEAM_0:1:624149641
Popis situácie: Neviem či vám príde normálne aby admin písal hráčom do dôvodu banu že som "dement", ale za mňa admin by mal ísť príkladom a nie urážať hráčov a ešte dávať dôvod banu tohto štýlu
Dôkaz: https://ctrlv.sk/33cL

Taktiež mám aj svedkov ktorí mi môžu situáciu potvrdiť. :D
Nick: prcQooo
Pohlavie: Muž
Vek: 24
prcQooo
Amatér
Amatér

[V]So Tired / JB1

od Rumcajz » 16 lis 2023, 13:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: So Tired / JB1

Příspěvekod Miselin308 » 16 lis 2023, 13:39

Mně zas nepřijde normální chodit na server jen dělat blbosti a provokovat, o svém banu jsem ihned informoval hlsa, ale nemám jediný důvod se k někomu jako ty chovat normálně. Jako admin mám být nad věcí, ale u tebe to nepomáhá, máš 2 bany za to jak se chováš, a zřejmě ti to nestačí.
Za mne vše
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod prcQooo » 16 lis 2023, 13:43

Kamoško dobre ale počujem samé výhovorky okolo nepodstatných vecí ktoré sa momentálne neriešia a nie k danej situácii :D tak čakám na nejaký dobrý dôvod prečo si ma nazval "dement" :D ešte k tomu taký soplák ako si ty :lol:
prcQooo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Mountain » 16 lis 2023, 14:10 VIP

Zdravím. Chtěl bych se k tomu také vyjádřit z mojí strany.
U téhle situace jsem byl též i dalších 8 lidí +/- co byly zrovna v ten moment na serveru.
Z mojí strany si myslím že Mishelin mohl napřed upozornit Prcqa před tím než mu byl udělen ban na 30min. do hry. Jelikož Mishelin řešil věc se Simonem a držel ho v grabu tím pádem nemohl Mishelin vyřešit věc se Simonem. Co se týče Prcqa tak mohl počkat až Mishelin to vyřeší. Mishelin ani Prcqa neupozornil na to aby nezabíjel Simona, kdyby alespon Prcqa v ten moment upozornil tak asi OK a co se týče té věci v tom banu že je Prcqo "dement" tak to není uplně přijatelné od ADMINA ještě k tomu když to napíše do banu
Důkaz: https://ctrlv.cz/Mrsx
Spoustu lidí na JB nemá rádo Mishelina už jen za to jak se chová a přehání to s tím adminováním a řešením různých věcí co se zrovna dějí v danný moment když se Mishelin nachází na JB serveru.
A z mojí strany si myslím že by hodně hráčů chtělo a ocenilo by aby Mishelinovi byly odebrány práva.
PS: Misheline 2x se napřed rozmysli a zapřemýšlej nad tím co uděláš než zase uděláš podobnou věc jako tuhle.
SOM DIVOČÁK MOJIM POSLANÍM JE SPAM MOJ SUPLEMENT JE KREATIN MOJA OBLUBENA PARTIA JE BICAKOS A DRUHA TRICAKOS MOJ REVIR JE TWITCH MOJ OTEC JE LES A MOJOU MATKOU DIVOČINA NIKDY SA NEVZDÁVAM A NIČ MA NEZASTAVÍ DIVOČÁKOM RAZ DIVOČÁKOM NAVŽDY
Mountain
Akademik

Příspěvekod Miselin308 » 16 lis 2023, 14:13

Jak by mi přesně pomohlo upozornění, když jsem se simona snažil schovat a on stejnak do něj střílel? ani jsem nestihl otevřít amx abych ho slaynul. Prcqo je hráč kterej chodí dělat na server problémy, ode mně má dost banů jen za jeho chování u ct, nemluvě o tom co následně předvádí u t když ten ban dostane. Nemám důvod ho v takové situaci upozorňovat, hlavně když jsem k němu otočen zády.
Je mi naprosto jedno kolik hráčů mně nemá rádo na jb, snažím se udržovat plynulý chod hry na serveru, a většina lidí co mně nemá ráda, tak mně nemají rádi z důvodu že je nenechám na tom serveru dělat blbosti. Za mne vše, nespamujte topic a počkejte na vyjádření hlsa.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod prcQooo » 16 lis 2023, 14:19

Za 1. Topic nikto nespamuje.. tu diskutujeme len o tvojom nezvládnutí danej situácie.
Za 2. To že ty sa snažíš udržiavať plynulosť hry ti nikto neberie berieme ti to že dávaš bany bez váhania a nepoznania situácie čo sa deje to isté platí ja pre adminku Meli, ale to už je iná vec.
Za 3. U Tčiek nerobím absolutne nič len čakám čo mi skončí ban kôli tvojím unáhleným záverom. Užívam si hru s kamarátmi ktorý sú s mojím chovaním stotožnený. Vždy ak ideme mimo pravidlá vždy sa názorne spýtam či si to želajú ak nie hra pokračuje v normále do doby kým nedôjdeš ty a nepokazíš hráčom priebeh hry.
prcQooo
Amatér
Amatér

Příspěvekod prcQooo » 16 lis 2023, 14:24

Za mňa taká osoba s takýmto chovaním by nemala mať práva kôli daným situáciám a ak ťa hráči nemajú radi očividne na to majú aj nejaký dôvod. Nepremyslíš si danú situáciu a čo je pre danú situáciu vhodne a to nehovorím ešte o tom ako spomenul kolega nadomnou že máš ako 1. hráčov upozorniť či už slovným napomenutím alebo kickom. To že ty si nezvládol danú situáciu je už tvoj problém a vyhovorka typu nestihol som AMXMod Menu je za mňa len výhovorka ty ako admin máš mať vždy tieto veci po ruke. :D
prcQooo
Amatér
Amatér

Příspěvekod AJayy » 16 lis 2023, 16:23 VIP

Admin mi po udělení banu hned psal a reason se změnil, ovšem to nic nemění na faktu, že takový reason není v pořádku ani omylem a admin bude důrazně upozorněn. Ban jako takový je ale dle mého v pořádku. Jsi problémový hráč a když zabiješ poslední kolo Simona, se kterým admin něco řeší, nemáš se upřímně čemu divit. Tvé poznámky zde ve stížnosti nebudu radši ani komentovat.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy