Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] sober / Jailbreak

Příspěvekod VtipalekSamey » 04 črc 2021, 18:13

Nick na serveru: sober / ❤️ Haaan$ ❤️ / $crim / Samey (Par nicku jsem vystridal v prubehu let...)
SID: STEAM_1:1:155708029
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 17
Mé HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=50434
Bany, které jsem dostal: Jakoze v minulosti tam jsou, ale nepodarilo se mi je dohledat, kazdopadne si nekteri asi jeste vzpominaji na kuzel "madarsky gulas" a platformu "takticky stit". (Aj rank na serveru mi zmizel, jestli kvuli te neaktivite?)
Něco o mně: Jmenuji se Honzik, mam se rad a ostatni me maji radi jeste vic. Jsem student prumyslove stavebni skoly, konkretne obor stavebnictvi, a zrovna jsem uspesne dokoncil druhy rocnik. Mezi me nejvetsi zalibi patri prave PC, proste dobra hra s prateli. Jsem klidne povahy, po me delsi pauze uz vyklidneny, coz jste se mohli presvedcit v poslednich dnech, co opet hraji. A jeste bych zapomnel dodat, jak ve sranda semnou je, to taky vite.
Proč právě já: Na JB se vyskytuji uz fakt dlouho, znam adminy, admini znaji me. Znam hrace, hraci znaji me. Znam pravidla, pravidla znaji me. Serveru muzu nabidnout sve ohromne mnozstvi casu a sily, coz jste mohli videt minule prazdniny, ale nehraji jen o prazdninach. Kazdopadne o prazdninach nemam uplne problem travit na JB cca od 12:00-4:00 v noci, coz mame nejakych 16 hodin denne. V prubehu hrani jsem vzdycky potkal nezpocet hracu, kteri nutne potrebovali zasach bozske sily, jakoze adminu, ale ne vzdy se nasel aktivni admin.
Zkušenosti s CS:GO: Hraju ho nekolik let, tryhardim kompetaky s chabry, wingmena taky klidne zahraju. Kazdopadne nejvetsi mnozstvi nahranych hodin na cs:go pochazi prave z jailbreaku na gamesites, abych byl uplne presny.
Případné poznámky: Zname se, vime jaky jsem, teda snad si vzpominate aj vy. Myslim si, ze vite, ze umim hrat fakt hezky a pomahat taktez. Co jsme si, to jsme si, po temer pulrocni/trictvrte rocni neaktivite, jsem se jakozto clovek hodne vyklidnil, takze taktickych stitu a kamose gulase se obavat nemusite. Rad bych takto podporil server a stal bok po boku s tema kuliskama co tam v at mate, protoze ke vsem mam nejake pouto, laskove moji. Posilam lasku a mir.
VtipalekSamey
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] sober / Jailbreak

od Rumcajz » 04 črc 2021, 18:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: sober / Jailbreak

Příspěvekod Heppsak » 13 črc 2021, 09:35 VIP

Ahoj,
v chatu máš několik nadávek a tvé poslední nahlášení v PP sekci je skoro rok staré, určitě by neuškodilo si to oživit.

Chovej se na serverech slušně, pomáhej hráčům a nahlaš aspoň 3-4 hříšníky do PP, aby sis to vše oživil.
Za měsíc to můžeš zkusit znovu.

Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Zpět na Nábory Adminů