Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Sona

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 11:48 VIP

Sona
Obrázek
mistryně strun


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Support
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Siloakord (Passivka)
Obrázek
Poté, co Sona sešle 3 kouzla, způsobí její další útok bonusové magické poškození a bude mít i další efekt v závislosti na tom, kterou píseň naposledy aktivovala.

Hymna chrabrosti (Q)
Obrázek
Dosah: 825

Sona zahraje Hymnu chrabrosti, při níž zazní ostré zvukové vlny, které způsobí magické poškození dvěma nejbližším nepřátelům, především šampionům a příšerám. Sona získá dočasnou auru, která spojencům označeným touto oblastí poskytne bonus k poškození k jejich následujícímu útoku proti nepřátelům a prodlužuje trvání aury za každého spojence, jemuž pomáhá.

Aktivace: Způsobí magické poškození 2 nejbližším nepřátelům (přednost mají šampioni). Sona získá dočasnou auru, která jejím spojencům na krátkou dobu poskytne 0 (+20% síly schopností) bodů dodatečného magického poškození k následujícímu útoku na dobu 5 sek. Sonina aura trvá 3 sek. a prodlužuje se o 0.5 sek. za každého spojence, kterému pomáhá.
Siloakord - Staccato: Způsobí 40% bonusové poškození Siloakordem.

Árie vytrvalosti (W)
Obrázek
Dosah: 1000

Sona zahraje Árii vytrvalosti, která okolním šampionům zvýší hodnotu brnění a odolnosti vůči magii. Sona získá dočasnou auru, která spojencům označeným touto oblastí poskytne dočasný štít a prodlužuje trvání aury za každého spojence, jemuž pomáhá.

Aktivace: Vyléčí Soně a nejzraněnějšímu spojeneckému šampionovi v okolí zdraví. Účinnost tohoto léčení se zvyšuje o 0.5 % za každé 1 % chybějícího zdraví cíle. Sona získá auru, která spojencům na 1.5 sekundy poskytuje štít o síle 0 (+20% síly schopností) bodů. Sonina aura trvá 3 sek. a prodlužuje se o 0.5 sek. za každého spojence, kterému pomáhá.
Siloakord - Diminuendo: Na 3 sek. zmenší celkové poškození způsobované nepřítelem o 20 % (+0 %).

Píseň rychlosti (E)
Obrázek
Dosah: 360

Sona hraje Píseň rychlosti, která jí poskytuje bonus k rychlosti pohybu, jenž se postupně vytrácí. Sona získá dočasnou auru, která okolním spojeneckým šampionům poskytuje bonus k rychlosti pohybu a prodlužuje trvání aury za každého spojence, jemuž pomáhá.

Aktivace: Poskytne Soně bonus k rychlosti pohybu, který postupně odezní, a vytvoří kolem ní Auru rychlosti na dobu 3 sek. Spojenci ovlivnění aurou získají na 1.5 sek. bonus k rychlosti pohybu a Sona získá prodloužení trvání aury a svého vlastního bonusu k rychlosti pohybu o 0.5 sek.
Siloakord - Tempo: Na 2 sek. zpomalí nepřítele o 40 % (+4% síly schopností %).

Crescendo (R)
Obrázek
Dosah: 900

Sona zahraje silný akord, kterým omráčí nepřátelské šampiony a donutí je k tanci, jímž jim způsobí magické poškození. Každý stupeň zvýší sílu všech účinků aury.

Aktivace: Zahraje neodolatelný akord, který omráčí nepřátelské šampiony a přinutí je na 1.5 sek. tancovat, a navíc jim způsobí magické poškození.
Pasivní efekt: Každý stupeň Crescenda poskytuje Soniným aurám více síly. Každý stupeň Písně rychlosti Soně posiluje vlastní buff k magickému poškození, Hymnou chrabrosti k síle štítu Árie vytrvalosti a k rychlosti pohybu z Písně rychlosti


MYTOLOGIE

Na své pravé rodiče si Sona nepamatuje. Jako malé děcko ji našli opuštěnou na prahu ionského sirotčince; ležela na jakémsi prastarém hudebním nástroji v drahocenném pouzdru neznámého původu. Byla neobyčejně hodná, tichá a nikdy neodmlouvala. Opatrovníci ze sirotčince nepochybovali, že pro ni brzy najdou nový domov. Záhy však zjistili, že co považovali za projev mírnosti a dobrého vychování, byla ve skutečnosti naprostá němota. Dívka nedokázala vydat ani hlásku. Sona zůstala v sirotčinci do doby, kdy se z malého dítěte stala mladá slečna; a stále v beznadějném tichu sledovala, jak ji všichni zájemci o adopci přehlížejí, aniž by jí kdokoliv z nich věnoval druhý pohled. Během těch let se její opatrovníci mnohokrát snažili onen podivný hudební nástroj prodat, aby jí utržené peníze uložili a ona měla trochu prostředků do začátku, až je opustí. Pokaždé se jim však z nějakého podivného a nečekaného důvodu zase vrátil, případně jej po pár dnech našli prostě jen tak ležet na prahu.

Když se o tom nástroji dozvěděla jistá bohatá Demacianka jménem Lestara Buvelle, okamžitě se vypravila do Ionie. Poté, co jí ho správce sirotčince ukázal, beze slova povstala, prošla celou budovou a zastavila se až u Sonina pokoje. Lestara bez váhání dívku adoptovala a za ten hudební nástroj dala opatrovníkům slušnou sumu. S Lestařinou pomocí pak Sona odhalila hluboké pouto, které ji spojovalo s nástrojem, jemuž Lestara říkala 'etwahl'. V jejích rukou hrál tóny, které dokázaly utišit každé srdce - nebo jej proklát neviditelným šípem. O několik měsíců později již se svým etwahlem plnila titulní stránky novin a hrála před vyprodaným hledištěm. Zdálo se, jako by místo na struny brnkala přímo na emoce svých posluchačů; jediným tónem v nich dokázala vyvolat libovolný pocit. Potají také zjistila, že etwahl může mít i jiné, mnohem nebezpečnější využití: pomocí jeho vibrací dokázala ničit předměty na dálku jako vrženou čepelí. Když ji nikdo neviděl, pečlivě toto umění trénovala a nakonec jej ovládla zcela dokonale. Jakmile se cítila být připravena, vydala se na jediné místo, které bylo pro takovýto koncert vhodné: Liga legend.

„Svou hudbou pohne duší, svým tichem dokáže rozetnout tělo.“
-- Jericho Swain po návštěvě jejího koncertu



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Sona
Muse Sona (975 RP)
Pentakill Sona (975 RP)
Silent Night Sona (Unavailable)
Guqin Sona (975 RP)
Arcade Sona (1350 RP)
DJ Sona (3250 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Sona

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 11:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků