Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Soraka

Příspěvekod SponErko » 15 čer 2015, 17:24 VIP

Soraka
Obrázek
dítě hvězd


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Support
RP: 260
IP: 450



SCHOPNOSTI


Posvěcení (Passivka)
Obrázek

K nedalekým vážně zraněným spojencům běží Soraka rychleji.

Svolání hvězd (Q)
Obrázek
Dosah: 970

Na zaměřenou pozici spadne z nebe hvězda, která zasaženým nepřátelům způsobí magické poškození a jednotky uprostřed efektu zpomalí.

Na zvolené místo přiletí od Soraky hvězda. Nepřátelé, kteří stojí v dosahu výbuchu, utrpí magické poškození. Nepřátelům stojícím v centru exploze je způsobeno 150 % poškození a jsou na 2 sekundy zpomaleni.

Astrální síla (W)
Obrázek
Dosah: 550

Soraka obětuje část svého vlastního zdraví a vyléčí tak zvolenou spojeneckou jednotku. Pasivní efekt léčí Soraku, kdykoliv Svoláním hvězd zasáhne nějakého nepřátelského šampiona.

Pasivní efekt: Každý nepřátelský šampion zasažený Svoláním hvězd vyléčí Soraku, tato hodnota se zvyšuje podle toho, kolik zdraví Sorace chybí .
Aktivace: Obnoví zaměřenému spojenci zdraví. Nelze seslat, pokud má Soraka méně než 5 % zdraví.

Rovnodennost (E)
Obrázek
Dosah: 925

Vytvoří na zvolené pozici speciální oblast a umlčí všechny nepřátele, kteří se v ní nacházejí. Protivníci, kteří v ní zůstanou do okamžiku jejího zmizení, budou znehybněni.

Na 1,5 sekundy vytvoří na zaměřené pozici speciální oblast a způsobí magické poškození nepřátelským šampionům v okruhu pro seslání. Nepřátelé, kteří se ve vytvořené zóně nacházejí, budou umlčeni, dokud ji neopustí. Jakmile oblast zmizí, všichni nepřátelští šampioni, kteří ji neopustili, budou znehybněni a utrpí magické poškození.

Prání (R)
Obrázek
Dosah: 25000

Soraka naplní své spojence nadějí a okamžitě sobě i všem spojeneckým šampionům doplní zdraví.

Vyvolá posvátné síly, které všem spojeneckým šampionům obnoví zdraví, nejprve z nich ovšem odstraní všechny Vážné rány. Síla Přání se zvyšuje o 50 % za každého šampiona, který má méně než 40 % zdraví.


MYTOLOGIE


Jelikož je Soraka léčitelka obdařená mocí samotných hvězd, jsou jejímu srdci blízká všechna živá stvoření. Kdysi obývala svět bohů, své nesmrtelnosti se však vzdala a sestoupila na svět smrtelníků. A nedopřeje si pokoje, dokud nezmizí veškeré zlo, jež ohrožuje Valoran.

Soraka žila celá staletí v jednom posvátném háji, kde léčila všechny zraněné či nemocné, kteří vyhledali její pomoc. Jednoho dne přišel do jejího hájku i muž jménem Warwick. Prosil ji, ať uzdraví jeho ženu, která ležela bez života v jeho náručí. Jeho zoufalství nenechalo Soraku chladnou. Na záchranu manželky již bylo pozdě, ale nabídla mu alespoň, že jej zbaví bolesti z této ztráty. Warwick se však svého zármutku nechtěl zbavit a z hájku utekl. Později se k ní však začal vracet a naslouchal jejím radám. Soraka cítila, že se mezi nimi začíná vytvářet jisté pouto. Jednoho dne jí Warwick sdělil, že našel muže, který jeho ženu zavraždil. Věřil, že pomsta jej zbaví bolesti jednou provždy - a pokud by měl zemřít, alespoň by našel věčný klid. Soraka jej žádala, ať si to rozmyslí, Warwick na ni však nedbal a odešel z jejího lesíka. Hlasy hvězd Soraku varovaly, aby za ním nechodila, ona to však nemohla nechat jen tak být.

Poprvé se vydala na cestu do světa smrtelníků a brzy našla Warwicka zoufale se bránícího proti skupině nepřátel. Snažila se jej léčit, ale za každou ránu, kterou mu zacelila, mu protivníci způsobili dvě další. Soraka si uvědomila, že pokud chce svého přítele zachránit, musí se zapojit přímo do samotného boje. Hvězdy v její mysli na ni zoufale křičely a varovaly ji, že své síly nesmí použít ke způsobení žádné újmy. Nedbala na ně a udeřila na útočníky zábleskem jasného světla. Zmocnila se jich hrůza a s očima zakrytýma před nadpozemskou září uprchli z boje. Soračina božská podstata jako mávnutím kouzelného proutku zmizela a hvězdy umlkly: za svůj prohřešek se stala smrtelnicí. I nadále v sobě cítila moc hvězd, už k ní však nepromlouvaly. Nelitovala však - byla ráda, že je Warwick v bezpečí. Jala se tedy ošetřovat jeho četné rány. V tu chvíli tento muž, jehož považovala za svého přítele, tasil nůž a zabořil jí ho do hrudi. Soraka si uvědomila, že ji obelhal; všechno to byla jedna velká propracovaná lest. Jeho zrada ji zaplavila mohutnou vlnou ponížení. Opět na svou pomoc povolala moc hvězd, sežehla jeho kůži a proklela jej za tu krutost a zákeřnost. Zavyl nesnesitelnou bolestí a uprchl; Soraku ponechal jejímu osudu. Její život se změnil, dostal však nový smysl, který jí dodával sílu. Už nebyla připoutána k jednomu místu, a tak se vydala na pouť do světa smrtelníků a přísahala, že bude léčit všechny zraněné a ochraňovat bezbranné.

„Kvůli krutosti jednoho člověka nebudu slepá k utrpení mnoha ostatních.“
-- Soraka


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Soraka
Dryad Soraka (520 RP)
Sivine Soraka (975 RP)
Celestine Soraka (975 RP)
Reaper Sorakka (1350 RP)
Order of the Banana Soraka (750 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Soraka

od Rumcajz » 15 čer 2015, 17:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků