Volná debata o Counter Strike 2.

Sory jako

Příspěvekod FerdaMravenec11 » 06 úno 2020, 10:18

Zdravím vás.

Asi mě znáte pod jménem Ferda. Jednoho dne jsem zde hodně vulgárně nadával. Řešil jsem jednu hodně emotivně těžkou situaci v mém životě "nevzali me na admina,,, a také jsem byl hodně opilý.

Chtěl bych se také omluvit hráči dinø a ostatním adminům/hráčům tohoto serveru.

Dostal jsem ban na svůj profil zde na fóru. Udělám cokoliv, abych jej dostal zpátky. Přeci jen jsem tam měl docela hodně příspěvků a hodně nahlášených hříšníků. Upřímně si ani moc nepamatuji, co se v ten den stalo, ale asi to nebylo hezké....

Na tomto serveru jsem strávil hodně pěkných chvil. Chtěl bych opět pomáhat od hříšníků, a také, aby mi lidé odpustili to, co jsem provedl. Koupil jsem si zde také několikrát VIP, protože tento server mám opravdu moc rád.

Takže pokud mi odpustíte, a bude zde nějaká možnost, že bych dále mohl nahlašovat na mém starém profilu, tak bych byl opravdu moc rád.

Ferdaaaaa

Miluju gustíka
FerdaMravenec11
Pokročilý
Pokročilý

Sory jako

od Rumcajz » 06 úno 2020, 10:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sory jako

Příspěvekod Gustik » 07 úno 2020, 02:48 VIP

Už máš ban i na tomto, není zač.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: Sory jako

Příspěvekod minec321 » 07 úno 2020, 13:34

Celkem je mi to líto asi budu brečet, jen jsem se chtel omluvit vsem ale asi ne dyki za vas straveni cas semnou a doufam ze co nejdif budu mit unban a budu moc delat bordel hehehehehhehe

A v hlave to mam v pohode eriku a do bohnic nechci moc daleko a moc drahe rodice by to platit asi nechteli maximalne kdys mi mi to zaplatilo gejsajts zajmalo bi me co bi vam na to rekli deti
minec321
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Volná debata