[Přijat] SouDeir [Admin]

Příspěvekod Soudeir » 07 kvě 2015, 18:54

1. Vek: 17 rokov, ak by bolo treba neskôr dátum narodenia preukázať rodným listom alebo občianskym preukazom, pokojne
2. Nick v hre: SouDeir
3. Originálny MC: orignálny Minecraft mám zakúpený
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Mám
5. Primárny server kde chcete práva: Skyblock
6. Denná aktivita: denne som schopný a ochotný hrať aspoň tie 2 hodiny, cez prázdniny toho bude určite viac, ale kedže sa pomaly blíži vysoká, tak sa treba aj niečo naučiť
7. Priestupky na gamesites: všetko čo si spomínam bolo 1 varovanie, neviem začo a tempban na 5 min za to, že som omylom ostal AFK na evente
8. Priestupky mimo gamesites: určite tam tiež bolo pár kickov a možno nejaké dočasné bany, ale na nič závažné si nespomínam
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): takže, moje meno je Ján, ako som už spomenul mám 17 rokov, bývam na Slovensku, presnejšie BB- kraj, medzi záľuby beriem Gitaru, Priateľov a ako bokovku samozrejme, MC, niečo osobnejšie sa dozviete časom
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): nebudem vám tu písať, že chcem server zbaviť cheaterov.. pomáhať ľuďom a podobne.. to je samozrejmosť, ja by som však rád server nakopol, aby tam chodilo viac ľudí, zväčšila sa komunita na SB. S adminovaním Skyblocku mám skúsenosti, a vôbec nie špatné, podarilo sa mi udžať v minulosti 80 slotový skyblock po dobu pol roka neustále plný,
P.S. podmienky na admina spĺňam všetky, až na tie príspevky na fóre, bohužiaľ ako hráč nerád reagujem na fórum, pretože to beriem, že sa ma to netýka, ako admin sa na to však pozerám úplne inak, ďakujem za čas a ochotu prečítania žiadosti ;)
Soudeir
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Přijat] SouDeir [Admin]

od Rumcajz » 07 kvě 2015, 18:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SouDeir [Admin]

Příspěvekod TheRsM1 » 09 kvě 2015, 19:32