• Stránka 1 z 1
Soutěž o nejstylovější blog #2 - DOTAZY
Zdravím,
prosím, aby jste do tohoto topicu psali pouze a pouze otázky, které se týkají této soutěže.
Předtím, než napíšete otázku, tak si přečtěte otázky před vámi.
Odpovídat vám budou (editem):
Orbikaz
Whoik
NELOCKOVAT!
prosím, aby jste do tohoto topicu psali pouze a pouze otázky, které se týkají této soutěže.
Předtím, než napíšete otázku, tak si přečtěte otázky před vámi.
Odpovídat vám budou (editem):
Orbikaz
Whoik
NELOCKOVAT!
[Redaktor] *28.1.2014 Asistent šéfredaktora *24.9.2014
[CS 1.6 ADMIN] *20.3. 2014 - 20.12. 2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson
-
Tudop - Zkušený
Soutěž o nejstylovější blog #2 - DOTAZY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Soutěž o nejstylovější blog #2 - DOTAZY
První dotaz:
Nikde jsem se nedočetl jestli blog má/musí být zaměřen na jeden typ článků nebo je to jedno? Například jestli musím mít všech 15 článků o Zombie modu nebo může být třeba 1/3 o Autech, 2/3 o Politice a 3/3 o Zombie modu.

Druhý (hloupý) dotaz:
Proč se vlastně počítají až články napsané od 14.3.2014?
Napsal jsem spoustu krásných článků před tímto datumem. 
edit by Orbikaz:
1. dotaz - články mohou být různé, nemusí být zaměřeny na 1 téma.
2. dotaz - "Budou se počítat články napsané od 1.3. do 29.3. (do 15:00)", chceme, aby jste napsali něco nového, třeba ty Luthere, máš tam pěkné články o Zombie, ale máš je taky zastaralé, tak je můžeš obnovit k aktuální verzi módu. Nechceme (jak my, tak lidi) číst zastaralé články o tom, co už není aktuální.
Nikde jsem se nedočetl jestli blog má/musí být zaměřen na jeden typ článků nebo je to jedno? Například jestli musím mít všech 15 článků o Zombie modu nebo může být třeba 1/3 o Autech, 2/3 o Politice a 3/3 o Zombie modu.

Druhý (hloupý) dotaz:
Proč se vlastně počítají až články napsané od 14.3.2014?

edit by Orbikaz:
1. dotaz - články mohou být různé, nemusí být zaměřeny na 1 téma.
2. dotaz - "Budou se počítat články napsané od 1.3. do 29.3. (do 15:00)", chceme, aby jste napsali něco nového, třeba ty Luthere, máš tam pěkné články o Zombie, ale máš je taky zastaralé, tak je můžeš obnovit k aktuální verzi módu. Nechceme (jak my, tak lidi) číst zastaralé články o tom, co už není aktuální.
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Bude sa hodnotiť iba jeden článok, ktorý napíšem, alebo všetky?
edit by Orbikaz:
Budou se hodnotit všechny články napsané od 1.3. do 29.3. 15:00
edit by Orbikaz:
Budou se hodnotit všechny články napsané od 1.3. do 29.3. 15:00
-
Kani89 - Amatér
Záleží na tom, zda napíši 1 článek nebo 15? Nebo vše bude hodnoceno stejně?
Jak bude soutěž probíhat? Přihlášen jsem a teď čistě napsat blog a nic více? Vy se pak sami podíváte na můj účet a zjistíte, kolik článků sem mezitím napsal?
edit by Orbikaz:
1. čím víc, tím líp, ale samozřejmě je lepší napsat třeba 5 kvalitních, než 15 o ničem.
2. piš články na blog a my si je na konci či v průběhu soutěže budeme číst, poté vás každý porotce ohodnotí podle svého vkusu. Vyhlášení bude 30.3. na webu.
Jak bude soutěž probíhat? Přihlášen jsem a teď čistě napsat blog a nic více? Vy se pak sami podíváte na můj účet a zjistíte, kolik článků sem mezitím napsal?
edit by Orbikaz:
1. čím víc, tím líp, ale samozřejmě je lepší napsat třeba 5 kvalitních, než 15 o ničem.
2. piš články na blog a my si je na konci či v průběhu soutěže budeme číst, poté vás každý porotce ohodnotí podle svého vkusu. Vyhlášení bude 30.3. na webu.
"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Dotaz jen ze zvědavosti:
Uživatel vydá článek ale já zjistím, že není jeho - okopíroval ho. Když ho pak upozorním do komentářů i s odkazem na originální článek a vy si ten článek nestihnete přečíst, protože ho smaže, tak je možné ještě nějak zjistit, že daný uživatel podváděl?
Popřípadě můžu z toho mít postih já, že jsem ho takhle hloupě varoval?
Doufám, že můj dotaz chápete. 
e. Orbikaz - Promiň za pozdní odpověď, ano, my si ten článek dohledáme. A ne, tobě žádný postih nehrozí, není za co
Uživatel vydá článek ale já zjistím, že není jeho - okopíroval ho. Když ho pak upozorním do komentářů i s odkazem na originální článek a vy si ten článek nestihnete přečíst, protože ho smaže, tak je možné ještě nějak zjistit, že daný uživatel podváděl?

e. Orbikaz - Promiň za pozdní odpověď, ano, my si ten článek dohledáme. A ne, tobě žádný postih nehrozí, není za co

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Soutěž ukončena.
Lock
Lock
[Redaktor] *28.1.2014 Asistent šéfredaktora *24.9.2014
[Správce FB] 13.5.2014
[Steam] paulpaterson