• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Spamování/Nadávky
Zombie Chronic #1
Zdravím,
už mě nebaví pořád číst nějaké nadávky/spamování. Nebylo to sice na mě ale je to nepříjemné, ano můžu si vypnout chat nebo to ignorovat ale tohle ne. Chápu, že někteří lidi si chtějí dokázat svoje můžství nebo co to, ale takhle se tím ztrácejí lidé, co je to znechutí a tak dále. Začnu na tom pracovat, tak aby tady byl pořádek a klid.
Doufám, že to tomu taky trochu pomůžu.
Nick: K!ng3Pepa16
ID: VALVE_0:0:618011896
screen: http://leteckaposta.cz/179499191
Myslím, že ne jednou se tohle stalo, že tento člověk furt nadává nebo spamuje.Klidně to vyhledejte někde v záznamu a dejte mu to aspoň na týden at sklidní hormony a bude mít čas si zajít ven nebo se učit.
Děkuji s pozdravem
Zdravím,
už mě nebaví pořád číst nějaké nadávky/spamování. Nebylo to sice na mě ale je to nepříjemné, ano můžu si vypnout chat nebo to ignorovat ale tohle ne. Chápu, že někteří lidi si chtějí dokázat svoje můžství nebo co to, ale takhle se tím ztrácejí lidé, co je to znechutí a tak dále. Začnu na tom pracovat, tak aby tady byl pořádek a klid.
Doufám, že to tomu taky trochu pomůžu.

Nick: K!ng3Pepa16
ID: VALVE_0:0:618011896
screen: http://leteckaposta.cz/179499191
Myslím, že ne jednou se tohle stalo, že tento člověk furt nadává nebo spamuje.Klidně to vyhledejte někde v záznamu a dejte mu to aspoň na týden at sklidní hormony a bude mít čas si zajít ven nebo se učit.
Děkuji s pozdravem
JURKOMOR
-
morrisbye - Kolemjdoucí
[Vyr.]Spamování/Nadávky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spamování/Nadávky
Na ban nestačí, dostal by upozornenie/kick.
Ďakujeme za snahu, vyriešené.
Ďakujeme za snahu, vyriešené.
-
Misicu - Profesionál
• Stránka 1 z 1