I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] Spartickka // nadávky

Příspěvekod Truger » 05 zář 2020, 18:02

Název tématu [Server / Nick admina]:
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/spartickka
Popis situace/prohřešku admina: Ahoj, nejedná se až tak o stížnost, ale spíše o dotaz. Dostal jsem na 48 hodin mute za nadávky. S tím souhlasím, ale rozhodně mi to nepřijde fér vůči osobě, se kterou jsem se hádal. Mohu tedy Spartičko vědět, proč jsem dostal mute jenom já a ne i ten Dominik, se kterým jsem celou dobu hovořil? Říkal jsi, že jsi tam byl a slyšel jsi to, tak nechápu proč jsi ho taky nepotrestal.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
Truger
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] Spartickka // nadávky

od Rumcajz » 05 zář 2020, 18:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [TTT] Spartickka // nadávky

Příspěvekod Spartickka » 05 zář 2020, 18:09

Ahoj Caprio.
Došla mi stížnost hlavně na tebe tak jsem došel na mapu a záhadně si zmlknul jakmile ti Expertos řekl že sem na serveru. Bajco mi řekl, že tu dvě mapy nadáváš lidem apod. Tak jsem si stáhnul minulou mapu (Westwood) a bylo tam nadávek až nad hlavu. Po přpojení na mapu dols jsem tam byl ani ne minutu a perlil si nadávku za nadávkou (šel jsem ti dát mute za ten westwood a pořád si pokračoval v nadávkách). Dominik na té mapě westwood nebyl ani přítomen. Mute si dostal ty i Wave dle zásluh. Pokud se ti nelíbilo něco co říkal Dominik tak ho hoď do sekce PP.
Spartickka
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Spartickka » 05 zář 2020, 18:43

Dodávám demo a čas nadávek.
http://leteckaposta.cz/529871046 (Westwood)
14:38-14:45
15:15-15:25
16:48-16:59

http://leteckaposta.cz/766841792 (Dols)

00:30-01:00
Spartickka
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ZelezoBeton » 05 zář 2020, 19:40 VIP

Ja to zrekapitulujem:
Admin dostal nahlásenie, že nadávaš na serveri ale po tom čo sa pripojil si prestal nadávať (to bola mapa ttt_clue_gs1). Tak si admin pozrel predchádzajúcu mapu z GOTV (ttt_westwood_v2), kde si údajne tiež dosť nadával. Za tú si dostal mute keď sa zrovna zmenila mapa na ttt_dolls_sg_v1. Po tom čo ti dal admin mute ti aj oznámil, že to je za nadávky na westwoode (kde dominik ešte nebol).

Vzhľadom na tvoje neustále nadávky tam miernejší trest ako nadávky neúnosné neprichádzajú do úvahy. Trest si dostal za obdobie kedy Dominik nebol ešte na serveri takže o nejakom nadržovaní nemôže byť reč.
Každopádne pozrel som si aj hádku medzi tebou a Dominikom na mape ttt_clue_gs1. Ty si mu dosť vulgárne nadával po tom čo si zmenil nick na "Lepší hráč než CaprioPom" on ťa maximálne 2x označil za špinu čo nevidím na mute.

Zamietnuté.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy