Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

Špatný simon

Příspěvekod zrnecx » 19 čer 2015, 21:13

Zdravím,
Chtěl bych si jen trošku postěžovat na hráče "freeBEE #NoHomo", steam id sem nezjišťoval, on sám říkal že tam hraje denně.

Přišel sem si normálně zahrát, celou dobu byl simonem hráč "aaaaaaaa" nebo kolik měl tech áček. Normální férový borec, hrálo se dobře dokud to nepřevzal zmiňovaný freebee... Nejdřív sem si stěžoval že mu nejde rozumět, což začalo tím že řekl "blablabla.. 3 2 1.." a dostal sem headshot. Nevím proč. Když sem si postěžoval tak se mi ještě vysmál že tu hraje denně a že mě tam nikdy neviděl a že sem došel jen "pičovat" (jo to slovo řekl i když se pak omluvil)... Další kolo se otevřely klece, on řekl čupět nehýbat tak sem to udělal, a Dostal sem headshot s tím že sem prej "sekal nožem" což sem možna udělal ale nevzpominam si na to.. prostě bezdůvodný kill když sem mu nemohl ani nic udělat ve své cele...

Jsem normální dospělý člověk který si přišel zahrát a né se nechat šikanovat od 15 letého dítěte který dostal prvomoc...

Ještě na moji obhajobu je to podle mě stejé jako Stanfordský experiment...

Není mi jasné co proti takovému chování můžete podniknout ale bylo by fajn kdybych nemusel snášet takové výlevy.

Dík a čus ;)
zrnecx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Špatný simon

od Rumcajz » 19 čer 2015, 21:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Špatný simon