• Stránka 1 z 1
[V]spawe
vysvetlete prosim vas tomuto debilkovi ze som jak vy rikate DIP. https://www.gamesites.cz/amxban/basebui ... p?bid=1481 dostal jsem od nej asi uz 2. ban. nebavi ma si pak menit IP a mat ping 50-500 dekuji.
-
eX3mPlary - Drbna
Re: spawe
Nemas byt zaostaly a cheatovat a nemusis pouzivat VPN.
Vyriesene.
Vyriesene.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
Re: spawe
Dentoo píše:Nemas byt zaostaly a cheatovat a nemusis pouzivat VPN.
Vyriesene.
Ide o princip vraj sa DIP nebanuju. Jeden kokot si tu dal ub zadost ze vraj je dip a seweee mu dal ub. Ja pice dostal uz asi 20. ban a nic. Ostatni si nemusi menit IP ale ja jak debil musim. Kazdy admin ma tu pozna a vi ze litam po serverech s multihackom ale i tak mi daji ban. Podle me se DIP asi banuju a vy jen melete hovna. Jakoze ja jsem nejake vyjimka? Ja budu dostavat bany a ostatni sulini ne? Si delate picu ze me. Nebavu me furt tukat do consile eXe^nonsteamid setmask atd a furt tukat na tlacitko connect a disconnect. Nevim a nechapem to asi si myslite ze ked mi date 20x ban ze na ten server zase nedojdu nebo vam uz fakt jebe.
Hshsb hshsb djd kdjw kdyby hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj hadhsbafj syntax error! slaba baterie 15% zavolejte kuratora na babise. Srry jeblo mi v mobilu.
-
eX3mPlary - Drbna
Re: [V]spawe
Jdi se raději učit a neotravuj.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1