Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Specter - TTT Admin

Příspěvekod SpecterCZ » 03 srp 2020, 14:33

Nick na serveru: Specter

SID: STEAM_0:0:17466052

Sekce, na které chci práva: TTT

Věk: 24

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=37869

Bany, které jsem dostal: Žádné

Něco o mně: Ve volném čase rád hraju jakékoliv hry, nicméně nejvíce z tohoto času trávím u CS:GO. Krom klasického MM velmi často navštěvuji TTT herní mód, který je zde na gamesites velice dobře zpracován. Studuji vysokou školu, konkrétně letadlovou a kosmickou techniku.

Proč právě já: Myslím si, že v některých určitých hodinách se najdu ve chvíli, kdy na serveru není žádný admin, za to ale najdu spoustu lidí co porušují pravidla. Ať už se jedná o lidi co zneužívají voice, či random killují, myslím, že by bylo fajn, se o takové to osoby postarat a zlepšit tak zážitek zbývajícím hráčům, kteří mají k TTT stejně kladný vztah jako já.

Zkušenosti s CS:GO: Hraji Counter:Strike skoro od dob jeho vzniku, čili již nějakých 16 let a mám zkušenosti s vedením serveru napříč různými platformami využívající source engine (4 roky admin na Garrysmode serveru a 2 roky admin na CS:S jailbreak serveru). Na CS:GO mám zatím okolo 800 hodin, jelikož jsem doteď hrál pouze občasně MM a znovu nacházím servery s custom gamemódy, jako za dob CS:Source nebo obdobné servery z Gmodu, ze kterých jsem naprosto unešen.

Případné poznámky: Zde hraji konkrétně chvíli, ale ze statistik je vidět, že mne to opravdu baví a myslím to vážně. Kvalita zpracování TTT serveru a gamemodu je velice super a rád bych to nějakým způsobem i jinak než finančně oplatil a být zde adminem by byla nejen čest, ale i z mé strany nějaká forma splátky za tuto super službu.
SpecterCZ
Amatér
Amatér

[Zamietnuté] Specter - TTT Admin

od Rumcajz » 03 srp 2020, 14:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Specter - TTT Admin

Příspěvekod ZelezoBeton » 04 srp 2020, 20:31 VIP

Ahoj,
Určite by bolo dobré mať v teame niekoho staršieho aj tá žiadosť je dosť kvalitne napísaná. ALE máme tu pravidlo, že žiadateľ o admina musí mať min. 5 nahlásení v PP trouble-in-terrorist-town-f1105.html v ktorejkoľvek sekcii hore máš potom pravidlá / inštrukcie / vzory. Vidím aj pár nadávok v chate to tiež obmedz na nulu.

Keď to splníš môžeš si požiadať znova.
Zamietnuté.

Ešte otázka:
SpecterCZ píše:4 roky admin na Garrysmode serveru a 2 roky admin na CS:S jailbreak serveru

Na Garry's Mode TTT alebo iný mod?
CSS JB na TWSE alebo BattleForce?
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Re: [Zamietnuté] Specter - TTT Admin

Příspěvekod SpecterCZ » 05 srp 2020, 10:31

Ahoj,
doplním reporty, podle toho jak se budou vyvíjet. Nechci reportovat každou maličkost. Poté si tedy požádám znovu :-)

Pro doplnění v GMODu to byl City RP server, kde bylo nutné hlídat cca 90 lidí. Byl to napůl můj server s lidmi ze zahraničí viz.: https://www.cityrpgaming.com/index.php

Bohužel, ostatním v SuperAdmin týmu došla trpělivost, řešit neustále problémy s dětmi a lidmi v nižších pozicích admin teamu a tak došlo k ukončení provozu. Pozn.: Já byl jeden z těch, co se snažil udržet provoz nadále. Bohužel s povinnostmi z vysoké školy se to nedalo skvěle aplikovat, ale dneska je ta situace jiná a času mám více :-) .

Na CSS je to delší doba a jednalo se o JB zahraniční server, bohužel si nepamatuji jméno, jelikož je to opravdu hodně let zpátky. Byl to napůl německý a anglický server.
SpecterCZ
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů