• Stránka 1 z 1
Spirith / JB1
Zdravím, začala mapa jail_anka_v1 a presunukl som sa k ct..
Bolo hromadné vd ako každé prvé kolo na jb, skončilo a simona si zobral hráč JimCarry tak som mu chcel pomôcť a otvoril som dvere na klietke, on sa ozval zo slovami čo robíš, to som nemusel
A následne ma admin grabol Spirith grabol a prehodil k teroristom .. Nepovedal by som nič kebyže pustím úmyselne kyselinu, ale ja som len chcel pomôcť a otvoril som mu dvere na klietke nič viac, nič menej
Mám pocit že dôkaz netreba, ale keby áno tak akonáhle sa nahrá hltv demo na web môžem to sem hodit
Bolo hromadné vd ako každé prvé kolo na jb, skončilo a simona si zobral hráč JimCarry tak som mu chcel pomôcť a otvoril som dvere na klietke, on sa ozval zo slovami čo robíš, to som nemusel

Mám pocit že dôkaz netreba, ale keby áno tak akonáhle sa nahrá hltv demo na web môžem to sem hodit

L0GiC1337 > YOU
-
iShortyx3 - Pokročilý
Spirith / JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spirith / JB1
Stláčal CT tlačítka? Stláčal. Ešte si ho za to aj ty zdrbal Jim tak neviem na čo sa tu hráš. Chvíľu po tom si prišiel k nejakému CT a začal si doňho strieľať, čím si robil hluk a nestrážil si simona, na to som ťa hodil o zem a prehodil od CT. Kazil si hru, robil hluk, nestrážil simona.
-
Spirith - Zkušený
hmm Jim radšej zmazal svoj príspevok.
-
Spirith - Zkušený
Ako si mohol zmazat príspevok sám ked nemá nato práva?
On ma zdrbal? Povedal mi jednu vetu že čo robím to som nemusel, a zobral to v pohode nič mu nevadilo..
Nehrabe ti? Kazil som hru,nestražil simona, robil hluk? Však to bolo prvé kolo to som nemal ani šancu stihnúť ..
Pozri sa na seba, tie práva ti už prerástli cez hlavu
On ma zdrbal? Povedal mi jednu vetu že čo robím to som nemusel, a zobral to v pohode nič mu nevadilo..
Nehrabe ti? Kazil som hru,nestražil simona, robil hluk? Však to bolo prvé kolo to som nemal ani šancu stihnúť ..
Pozri sa na seba, tie práva ti už prerástli cez hlavu
L0GiC1337 > YOU
-
iShortyx3 - Pokročilý
Prečítaj si poriadne čo som písal.
-
Spirith - Zkušený
Stlačil som jedno tlačítko, kebyže to furt mačkam nepoviem nič
Nepametám si že by som strielal do nejakého ctčka, jedine som zabil afk hráča v cele
Po tom ako som zabil toho hráča ktorý bol afk som šiel stražiť simona, ale ani som nemohol prist pri klietku a grabol si ma
Nepametám si že by som strielal do nejakého ctčka, jedine som zabil afk hráča v cele

Po tom ako som zabil toho hráča ktorý bol afk som šiel stražiť simona, ale ani som nemohol prist pri klietku a grabol si ma
L0GiC1337 > YOU
-
iShortyx3 - Pokročilý
Az Te Simon pozada, abys mu otevrel klec nebo cely, udelej to. Kdyz budes mackat tlacitka bez jeho svoleni, koledujes si o slay, ktery by byl z meho pohledu dostacujicim trestem.
Spirith bude priste vice premyslet o tom, jaky trest si hrac za svuj precin zaslouzi.
Lock.
Spirith bude priste vice premyslet o tom, jaky trest si hrac za svuj precin zaslouzi.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1