I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Spíše dotaz než stížnost

Příspěvekod tnXe » 01 zář 2016, 18:22

Ahoj, jelikož se nemohu vyjadřovat do PP sekce, tak píšu sem. Jde o to, že mi není zcela jasné, proč dostal hráč Majky :) ban za FK když na demu v tomto příspěvku je vidět jednoznačný MFK, ještě tam další kolo jako důkaz nahlašuje 3 "védéčka", což je samozřejmě uplná blbost. ;) Psal jsem adminovi Graphic SZ, kde jsem se ho na to ptal, ale ignoruje mě no, tak se ptám zde a omlouvám se za případný spam.
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
tnXe
Drbna
Drbna

[Vyřešeno] Spíše dotaz než stížnost

od Rumcajz » 01 zář 2016, 18:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spíše dotaz než stížnost

Příspěvekod Jablko007 » 01 zář 2016, 22:13

-Správu od teba som dostal akurát sa mi stala nejaká chyba a neblikala mi hore jak su správy.
-HLSA Izmael mi povedal že či osm nedostal správu pozrel som sa a bola tam.
-Ja hráčov neignorujem.

-Takže rozprával som sa aj s ostatnými adminmi,MFK sa určuje podla situacie nie podla počtu zabitých T,na stene boli 4 Tčka hráč zabil najprv teba a následne druhé T,ja ako admin som to usudil ako FK podla mna by to bolo prehnané mu dávať ban za MFK ked zabil 2 ludí.

-Ale ja si tu chybu priznám ak som spravil niečo zlé alebo som zle zareagoval. Som ochotný poniesť následky za svoje rozhodnutie banu .

----->>>>PS: zapamätaj si len jedno ak si myslíš jak si myslíš nikdy hráčov neignorujem.<<<<-----
Jablko007
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod tnXe » 01 zář 2016, 22:18

Dal 3 free killy, první dal hned na začátku, máš to tam i vyčasované ;)
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
tnXe
Drbna
Drbna

Příspěvekod tnXe » 01 zář 2016, 22:22

Jo a ohledně té věty "podla mna by to bolo prehnané mu dávať ban za MFK" tak to se teda pěkně pleteš, tento hráč je nejvíc problémový ze všech co tam hrajou a já to vim, mám tam na JB#9 nahráno skoro 250 hodin a tento hráč zaslouží mnohem tvrdší trest než jen 48h za MFK. ;)
tnXe
Drbna
Drbna

Příspěvekod Jablko007 » 01 zář 2016, 22:25

-Vobec nieje vydieť začo ho zabil bol si knemu chrbtom takže asi tak na deme je proste vydieť len jak zabil 2 hráče.
Chápem tvoje rozhorčenie.
Jablko007
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod tnXe » 01 zář 2016, 22:27

Kdyby mu nedal FK tak proč by se mu omlouval a nahlašoval mu další kolo VD ?
tnXe
Drbna
Drbna

Příspěvekod Jablko007 » 01 zář 2016, 22:33

Demo som si zabudol pozrieť až do konca teraz je to jasné že dostal ban za FK. Hrač Majky dalšie kolo hned nahlásil VD zato že ho zabil bez dovodu ale VD nahlásil takže nedokážem pochopiť čo tu dalej riešiš zabil 2 a VD dal tak neviem v čom je problém.
Jablko007
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod tnXe » 01 zář 2016, 22:35

No to je jednoduchá otázka na kterou mam jednoduchou odpověď. Problém je ten, že hráč Majky :) dal 3 Free Killy = Multi-Free Kill. Všem 3 hráčům nahlásil další kolo VD a oni ho dostali, což je taky Simonova demence, protože za MFK se VD nedává.
tnXe
Drbna
Drbna

Příspěvekod Jablko007 » 02 zář 2016, 00:37

Jak som už napísal ak som nejak pochybil tak rád si ten trest odpikám ja som mu dal podla svojho určenia ban len za FK. Ak má nato nejaké HLSA iný názor tak si počkáme na vyjadranie HLSA.

Prosím Nespamuj to forum už nehaj nech sa vyjadrý HLSA dakujem.
Jablko007
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Abee » 02 zář 2016, 05:26 VIP

Zdravím, v první řadě se omlouvám za vyjádření ale nedalo mi to.

Jak psal Awee, tak pokud byly ty killy neúmyslné, tak těm hráčům klidně dát VD můžeš. Navíc píšeš jaký je hráč problémový, ale zároveň píšeš, že se omluvil a všem chtěl dát VD. V tom případě vlastně ani nechápu, proč jsi ho do PP nahlásil. Na serveru by si alespoň ode mě vysloužil spíše přehoz.
Abee
Drbna
Drbna

Příspěvekod tnXe » 02 zář 2016, 06:10

Ta killy byly úmyslné a jelikož toho hráče znám moc dobře, vím jak jsou jeho omluvy falešné a říká je jen proto, aby nedostal ban, přitom další kolo dá klidně FK zase, však na tom demu i na začátku střílí do hráčů při HVD. Hele tak jako vaše věc, já se snažím pouze o to, aby tomuto hráči nějak došlo, že by se měl začít chovat normálně, ale tak je to vaše rozhodnutí, děkuji za věnovanou pozornost.
tnXe
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 zář 2016, 08:23

Hráči byl udělen zákaz k CT.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy