• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Spouštění hry
Dobrej den:) nevím, co se děje se hrou Counter Strike 1.6 na mém počítači... Když ji spustím, tak se ukáže jenom černá obrazovka a nic se neděje... já bych to rád přeinstaloval nebo něco tomu podobného, ale nechci ztratit své skóre a svůj level (mám druhý nejvyšší) na serveru Zombie Chronic 3. Mé jméno |.:NumberOne:. ZakusCZ|
kdyby to něják nešlo, tak bych se chtěl zeptat, jestli by to nešlo nějak nechat můj level apod.. Mám na mysli SAVE mého profilu na mojí IP nebo podobně
aby jsem nemusel dělat znovu všechny ty lvly ..
Předem děkuji za vyhovění (vyrozumění)..
S pozdravem .:NumberOne:. ZakusCZ

S pozdravem .:NumberOne:. ZakusCZ
-
ZakusCZ - Kolemjdoucí
[vyřešeno] Spouštění hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spouštění hry
Ahoj, hraješ na steamu, nebo nonsteam ?
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Spouštění hry
Ahoj, navážu na příspěvek Sponerka, rovnou ti to rozepíšu, aby jsi byl v obraze.
Pokud máš herního nonsteam klienta od gamesites, po reinstalu se ti levely nesmažou a všechno ti zůstane, včetně VIP výhod.
Nicméně i při reinstalaci nonsteam herního klienta by se ti SID nemělo změnit, jelikož se SID váže na interní adresu tvého počítače.
U steamu se ti to nikdy nestane, jelikož tam máš SID pevné a neměnné a vše zůstane uloženo. Já osobně mám steam přihlášený na 3 počítačech a nikdy mi nic nezmizelo
Pokud máš herního nonsteam klienta od gamesites, po reinstalu se ti levely nesmažou a všechno ti zůstane, včetně VIP výhod.
Nicméně i při reinstalaci nonsteam herního klienta by se ti SID nemělo změnit, jelikož se SID váže na interní adresu tvého počítače.
U steamu se ti to nikdy nestane, jelikož tam máš SID pevné a neměnné a vše zůstane uloženo. Já osobně mám steam přihlášený na 3 počítačech a nikdy mi nic nezmizelo

-
Hoolder - Spamer
Re: [řešíme] Spouštění hry
Bez odezvy, v případe zájmu řešení mně kontaktuj přes pm o unlock.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1