Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Spravedlnost raz dva tři

Příspěvekod ScoonS » 27 pro 2013, 20:46

Člověk si chce po celodenním vyčerpávajícím dnu zahrát a nemůže.
To že mají na českém portálu práva hornouheři bych dokázal skousnout, ale že admin si tam dělá co chce, to je moc.
Důkazy samozřejmě nemám, protože nechodím na servery od toho abych tam získával nějaký důkazy ( to by jste měli dělat vy, než někomu dáte práva, což neděláte podle toho jak to vypadá ).
Člověk si hraje v klidu pár kol a pak 15 vteřin před koncem kola seskočí ze schodů na CT spawn ( mluvíme od DD2Only2 ) a na CT spawnu v ducku rohu sedí nějaký profesionál s usp. Žili poslední 3 CT a je mi jasný, že to musel být strašný fofr sledovat 3 hráče - nedokáži si takový výkon ani představit ze strany admina. Samozřejmě to admin neviděl, nikoho následně neupozornil a ani nepotrestal. A bohužel jsem chabrus na nervy a ten dotyčný hráč mě nasral, tak jsem na jeho matku snesl pár nadávek a to admin náhodou viděl a mám ban na 1 den.
Buď tam dosaďte někoho, kdo se tý hře věnuje a sleduje dění na serveru a ne někoho kdo tam je na půl nepřítomen a banuje za něco o čem neví, co tomu předcházelo.

Neberte to jako žádost o unban nebo stížnost na admina. Prostě to berte jako sdělení nebo postřeh hráče hrajícího na tomto serveru, že to tam jde do hoven.

http://www.gamesites.cz/amxban/Classic_servers/ban_list.php?bid=5912
ScoonS
Amatér
Amatér

Spravedlnost raz dva tři

od Rumcajz » 27 pro 2013, 20:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spravedlnost raz dva tři

Příspěvekod 1olsavitto » 27 pro 2013, 21:03

Nabuduce natoč demo a podaj si stiažnosť ak sa ti niečo nepáči.Mimochomdom zlá sekcia
LOCK
VETERÁN !!!

ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
1olsavitto
Spamer
Spamer

Zpět na Rady a návody