• Stránka 1 z 1
Spray logo
No koukám že letec předchozí konverzaci locknul. To že si s tím neví rady není ještě důvod to uzamykat.
Včera na Jailbreaku 7 byl nějákej člověk co měl ve spraylogu reklamu na jiný herní server. Takže ono to jde si změnit spraylogo, jenže nikdo pořádně neví jak. Laskavě toto téma nezamykejte, dokud se to nevyřeší. Určitě příjde nějáký génius na to jak to udělat:-) Budu muset zabloudit i mimo působnost gamesites abych se dozvěděl něco nového
Včera na Jailbreaku 7 byl nějákej člověk co měl ve spraylogu reklamu na jiný herní server. Takže ono to jde si změnit spraylogo, jenže nikdo pořádně neví jak. Laskavě toto téma nezamykejte, dokud se to nevyřeší. Určitě příjde nějáký génius na to jak to udělat:-) Budu muset zabloudit i mimo působnost gamesites abych se dozvěděl něco nového

-
future3000 - Amatér
Spray logo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spray logo
Hovoril som ti o verzii STEAMu, hrač s reklamou bol pravdebodobne NS takže neviem čo riešiš, mne tiež spray nejde a šiel. A nikho na servery nevidim, že by mu aj šiel.

-
letec29 - Spamerův sluha
No takže chyba je v downgradu CSKA, přimo na gamesites serverech nebo na steamu?
-
future3000 - Amatér
Pikial maš verziu steamu 2013 spray ti nepojde. ja mam verziu 2009 a donedavna mi šiel spray ale po tychto utokoch som siho zmenil a nejde mi a nejde mi ani ten starý.

-
letec29 - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1