• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Stalky simpuje, neměří hráče stejným metrem.
Chci tu jen přeposlat to co jsem hodil do PP a týká se zde Stalkyho.
Měl bys každého hráče měřit stejným metrem, a né že když uslyšíš Lukyna "Selenko ty jsi měla hodně čur.. v sobě" Selena se tomu ještě zasměje a ty mu dáš hned ban, na to je tam Pointman, Který byl xxx vulgárnější než Lukyno, ale toho jsi nechal bez odezvy, to jste se radši sebrali a odešli.
Zbytek vypsaný a vyčasovaný Zde
Měl bys každého hráče měřit stejným metrem, a né že když uslyšíš Lukyna "Selenko ty jsi měla hodně čur.. v sobě" Selena se tomu ještě zasměje a ty mu dáš hned ban, na to je tam Pointman, Který byl xxx vulgárnější než Lukyno, ale toho jsi nechal bez odezvy, to jste se radši sebrali a odešli.
Zbytek vypsaný a vyčasovaný Zde
-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
[Vyřešeno] Stalky simpuje, neměří hráče stejným metrem.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hromadné nahlášení + Neférové jednání Stalkyho.
Čau k situaci hrala se prvni mapa a lukyno mel porad nejake hloupe kecy ve voice dalsi mapu zacal opet tak dostal rovnou ban pointman se napojil neco rekl do voice rekl jsem mu at se uklidni tot vse
A nesnaz se me hned po tom zacit provkovat pres voice diky
https://uloz.to/tam/edit/5f97d556-6e69- ... ?_fid=8jkz
Tady je kousek dema z te prvni mapy predtim co mel kecy sem demo nezapinal neco malo tam stale do toho voicu mele nema to nic s hrou
dalsi mapu hned dostal ban
pointnam na dalsi mape teprve neco rekl jen sem ho upozornil a dalsi kolo sem odpojil tot vse 

https://uloz.to/tam/edit/5f97d556-6e69- ... ?_fid=8jkz
Tady je kousek dema z te prvni mapy predtim co mel kecy sem demo nezapinal neco malo tam stale do toho voicu mele nema to nic s hrou

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
Jinak sem do pointmana slysel jen jednu vetu a ani te sem poradne nerozumel bohuzel
a ano pak sem se odpojil to snad neni zakazane 

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
Tak sorry ze sem to nenapsal do jednoho tak na prvni narazku na te mape sem mu k tomu napsal ale uz dalsi sem abolutne neslysel nwm proc pri dalsim co neco rekl jsem zrovna byl ve stretu s nekym viz hned sem nekoho zabil nebo on me takze tak vic k tom nemam
a mas dat demo z minule mapy kdy to lukyno cele zacal

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
Kdybych měl dávat demo z minulé mapy, kde defakto byl bordel jak v tanku tak jsou zabanovaní všichni..
Ale tady ti taky něco předhodím .. Na JB se neřeší další mapu co se dělo předchozí, dle mého názoru jsi měl jednat hned, né až potom.. Stejně jako jsi měl zachovat chladnou hlavu.. A to že ti řeknu že máš velkou hlavu, nevím jsem zvyknutý z JB že se s adminama dá normálně bavit, protože nejsou nijak povrchní.
Měř hráče stejným metrem, a nedělej ze sebe něco víc, děkuji.
Ale tady ti taky něco předhodím .. Na JB se neřeší další mapu co se dělo předchozí, dle mého názoru jsi měl jednat hned, né až potom.. Stejně jako jsi měl zachovat chladnou hlavu.. A to že ti řeknu že máš velkou hlavu, nevím jsem zvyknutý z JB že se s adminama dá normálně bavit, protože nejsou nijak povrchní.
Měř hráče stejným metrem, a nedělej ze sebe něco víc, děkuji.
-
No ja jsem to vyhodnotil ze kdyz delal uz predchozi mapu bordel tak uz bylo dost...ale demo sem zacal tocit az ke konci ja si tam preci jemo chci jit taky zhrat a ne reist kazdou mapu furt nejake randomovani nadavky a pod... bohuzel ty dve vety od nej sen neslysel takze za to se omlouvam ale kdyby si mi napsal ze mas demo a ze to jde slyset a poslal by jsi mi to dal bych mu takze tak
-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
Je to slyšet hned chvilku potom co padla ta vulgarita od Lukyna, ale nám všem je to jasné .. Simpuješ a nedokážeš už očividně čistě myslet
Zrovna u tebe mě to mrzí Stalky, byla s tebou sranda :/

-
No ty jsi to mozna slysel
ale ja jsem pri tom byt nemusel proto ti rikam ze jsem to neslysel
a tu treti vetu jelikoz sem byl v prestrelce jak tam jde videt ze jsem nekoho zabil tak to uz vubec ne takze Promin omlouvam se nebyl to ucel mu nič nedat ale ako si dnes povedal bez dukazu ja nemozem nič...

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
Re: Stalky simpuje, neměří hráče stejným metrem.
Já už bych to dál neokecával dalšími hloupostmi, na demu je jasně vidět že jsi mohl jednat, v chatu normálně reáguješ že s tím nic dělat nebudeš (O tom že bys něco neslyšel nepadla ani zmíňka) Takže si si moc dobře vědom toho co jsem po tobě chtěl, stejně jako všichni ostatní co ti to tam říkali, tvoje obrana byla že "Lukyno předchozí mapa vulgarita" tohle bylo jen něco .. takže teď nevím čemu věřit víc..
Té první variantě co jsi psal, a nebo této?
Když už se snažíš lhát tak bych tě požádal o trochu smysluplnosti
Hlavu ti nikdo neutrhne.
Ano, také chápu že jsi jen hráč a chceš si nějak užívat tu hru.. Ale pokud už zakročuješ jakožto ADMIN, tak se chovej ke všem stejně, protože v ten moment už se opravdu nechováš jako hráč
Pro příště tedy banuj oba, ne jen jednoho
Víme že jsi to slyšel viz. demo.. Na tu přestřelku se vůbec nevymlouvej
Stojím kousek od tebe a slyším každé slovo zřetelně
Takže si to ještě jednou shrňme, příště pokud se rozhodneš vystupovat jako ADMIN..
Uděl trest oboum, měř každého stejným metrem..
Nechci do tebe nijak rýpat nebo ti dělat zle, ale fakt jsi mě dnes naštval.
Myslím že vše máme vyřešené, stejně s tím nikdo víc neudělá (Max tě napomenou)
Nuže můžete lock.
Té první variantě co jsi psal, a nebo této?
Když už se snažíš lhát tak bych tě požádal o trochu smysluplnosti

Ano, také chápu že jsi jen hráč a chceš si nějak užívat tu hru.. Ale pokud už zakročuješ jakožto ADMIN, tak se chovej ke všem stejně, protože v ten moment už se opravdu nechováš jako hráč

Pro příště tedy banuj oba, ne jen jednoho

Takže si to ještě jednou shrňme, příště pokud se rozhodneš vystupovat jako ADMIN..
Uděl trest oboum, měř každého stejným metrem..
Nechci do tebe nijak rýpat nebo ti dělat zle, ale fakt jsi mě dnes naštval.
Myslím že vše máme vyřešené, stejně s tím nikdo víc neudělá (Max tě napomenou)
Nuže můžete lock.
-
Re: Stalky simpuje, neměří hráče stejným metrem.
Jsem ráda, že jste to spolu vyřešili. Lukynovi ten ban neuškodil a upozornění dostal. Admin tedy v tomto ohledu nepochybil. Co se týče Pointmana, Stalky bude příště určitě pozornější. 
Vyřešeno.

Vyřešeno.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1