• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Staré časy JB.. děti nás ovládli !
Dneska jsem přišel na JB, abych si před táborem v Chorvatsku naposledy pořádně zahrál.
Jediný normální tam byl Brcko a Calipso.
Všechno to complete ovládli kidi.
Nikdo neposlouchal moje příkazy.
Když jsem zapnul mikrofony tak všichni spamovali voice a měli z toho velikou radost.
Osobně si myslím, že tohle je už velmi špatné..
A myslím, že by jsme s tím měli něco dělat.
Chtěl bych vrátit ty staré časy Jailbreaku, kdy každý měl z ctček respekt a jít k CT znamenalo zkušenost a věk!
Nikdo si nedovolil říct jakékoli křivé slovo proti adminovi.
Dnes je to jen samé dítě co si dokazuje svou demenci nadáváním a tím, že kazí hru.
Kdysi jailbreak znamenal každé kolo srandu.
Buďme rádi za to, že existujou ještě někteří normální, kteří si chtějí zahrát a zpříjemní nám den.. klidně jedním.. ale pěkně odehraným kolem
-Kazi.
Jediný normální tam byl Brcko a Calipso.
Všechno to complete ovládli kidi.
Nikdo neposlouchal moje příkazy.
Když jsem zapnul mikrofony tak všichni spamovali voice a měli z toho velikou radost.
Osobně si myslím, že tohle je už velmi špatné..
A myslím, že by jsme s tím měli něco dělat.
Chtěl bych vrátit ty staré časy Jailbreaku, kdy každý měl z ctček respekt a jít k CT znamenalo zkušenost a věk!
Nikdo si nedovolil říct jakékoli křivé slovo proti adminovi.
Dnes je to jen samé dítě co si dokazuje svou demenci nadáváním a tím, že kazí hru.
Kdysi jailbreak znamenal každé kolo srandu.
Buďme rádi za to, že existujou ještě někteří normální, kteří si chtějí zahrát a zpříjemní nám den.. klidně jedním.. ale pěkně odehraným kolem
-Kazi.
-
PetaKazi - Amatér
Staré časy JB.. děti nás ovládli !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Staré časy JB.. děti nás ovládli !
Stačí udělat steam servery a ti co si chtějí zahrát si ho kvůli tomu koupí
pak jen doufat že si ho nekoupí i nějací děti (resp. že jim to máma nekoupí) .. 

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Musím povedať, zažil som "poslednú vlnu starej generácie" a ze mi tie časy teraz chýbajú
nechápem opätovné zavedenie /info, keď už to bolo zrušené, nech to tak zostane. Ale odkedy som sa stal admin, musím povedať že na to potrebujem niekedy sakra dávku trpezlivosti. Ale dá sa ten JB zahrať aj tak ako ty hovoris. Nedávno som bol o pol druhej ráno na jb#1 a môžem kľudne povedať: toto je ten starý jailbreak! Žiadne reakcie, nepoznané atrakcie, bože, toto je ten starý jb! Diky Clier, ukázal si mi jb v novej dimenzii 

-
Hoover - Spamer
Toto ale neovplivnim. Ak ide nejaky hrač proti slovu Adminovemu, tak nech si to vyrieši Admin na servery, jednak hráć nie je v práve riešiť a rozhodovať či inak upozornovať na chyba Admina, aby som sa pochopili je v práve poukazať na chybu Admina, avšak všetky tieto problémy a nedostatky sa riešia pomocou fora v sekcii stiažnosti na Adminov pripadne kontaktuješ Admina a vyriešiš si problem snim. Mne keď začne na JB niekto odvravať.. no vlastne nezačne.. Jakto?? 

Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
l0wShine píše: Mne keď začne na JB niekto odvravať.. no vlastne nezačne.. Jakto??
No prečo asi? Odváži sa niekto?

-
Hoover - Spamer
10% lidi ví jak to vypadalo cca 4 roky zpátky 

-
Falqo - Zkušený
4 roky spatky ??? este pred zacatim prazdin to bolo normalne. od septembra pojdu deti do skoly a bude lepsie 

-
m3io - Pokročilý
Když jsem u T a dostanu nějaký ten FK a zeptám se ho za co me zabil tak mi napíše nezájem ale co tak dále, i já sem dítě nebo kid, ale je blbe nadávat do toho
sud člověka podle chování, zkušenosti, ne věku..
sud člověka podle chování, zkušenosti, ne věku..
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Právě dneska to jsou 4roky co jsem začal hrát na JB2 a dost se toho změnilo. Změnilo se to na "KIDS WORLD"
Prostě jak byly admini - vlk, Papapa, Steelseries, Sumerov, Mustafa atd.. to byly nejvíc časy a jsem za ně rád a doufám, že se to zase někdy vrátí zpět. 

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Ale pozri zase Wtf, väčšina spomenutých sa vrátila a pribudli noví, menovite HooveR 

-
Hoover - Spamer
Určitě se s tím dá něco dělat. Jen se prostě musíme snažit jim ukázat kdo je pánem těchto serverů! 
MY!

MY!
-
PetaKazi - Amatér
Co pro to udělat? Když dá nějaký děcko FK naschvál a půjde to vidět že tu udělal naschvál tak mu dejte aspoň měsíc. Bany máte krátké, oni si to odpykají a pak přijdou na server a udělají to znovu.
-
Lala - Kolemjdoucí
SteelSeries, Wein, antilopta, Werigo, Rain51, Technik, GroupleadeR, Swobis - jojo tyto si pamatuji z JB3.
-
Lala - Kolemjdoucí
Všetci spomínajú staré časy na jb ale ja som ho hral na gs ešte v 2011 a nejaká veľká zmena fakt nenastala..... (furt tam boly .......... ktorý naschvál robili bordel a je tomu tak aj teraz).
-
StopFake - Spamer
• Stránka 1 z 2 • 1, 2