• Stránka 1 z 1
Staré hry
Zdravím, mám jen takový rychlý dotaz.. Je nějaký způsob jak pořizovat záznam z fakt starých her, aniž by z toho na videozáznamu pak nebyl nějaký malý čtvereček v rohu? (Hry 1975-1990) Zkoušel sem OBS a nastavit tam i rozlišení jaké má daná hra (cca 304x224) ale nic se nezměnilo a pak jsem zkusil ještě bandicam a natáčet přímo plochu aby to nezměnilo rozlišení ale bylo to stejné tady´máte jak to vypadalo s tím bandicamem (i když si to určitě dokážete představit)
Dále pak mám dva monitory, na levý se mi zapínají hry takže vždy když zapnu hru tak se všechno na ploše posune do prava na druhý monitor (ne kompletně, ale třeba o několik cm) napadlo mě třeba zkusit jeden monitor vypojit a zkusit to jen na jednom, ale ještě jsem to nezkoušel)
Nevím teda co potřebujete přesně za info ale mám Winows 8.1 64 bit, oba monitory 1920x1080 60Hz, Grafickou kartu NVIDIA Geforce GTX 1060 6GB
Dále pak mám dva monitory, na levý se mi zapínají hry takže vždy když zapnu hru tak se všechno na ploše posune do prava na druhý monitor (ne kompletně, ale třeba o několik cm) napadlo mě třeba zkusit jeden monitor vypojit a zkusit to jen na jednom, ale ještě jsem to nezkoušel)
Nevím teda co potřebujete přesně za info ale mám Winows 8.1 64 bit, oba monitory 1920x1080 60Hz, Grafickou kartu NVIDIA Geforce GTX 1060 6GB

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
Re: Staré hry
s tymto budes mat hodne velky problem (ak to vobec vyriesis) nakolko stare hry nepouzivaju sucasne nativne rozlisenia...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Vyskušaj v OBSku kde maš nahravanie hry Kliknuť pravým - Transform - Edit Transform a do Size dať 1920 x 1080. Pravdepodobne to bude velmi roztiahnute ale asi jedine čo ma napadá.
-
PabloEscobar16 - Zkušený
Nevim kde mam najít to transformaci 
Edit: už jsem to našel, ale obraz hry se neukazuje

Edit: už jsem to našel, ale obraz hry se neukazuje

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
Keď natočiš hru v rozlišeni 304x224 tak v strihacom programe to roztiahni na celu obrazovku, alebo ešte v OBSku vyskušaj vymazat natačanie hry a znova ho pridaj, potom vyskušaj ten transform ako som pisal, ak to nepomôže tak to asi budeš natačať na 304x224.
-
PabloEscobar16 - Zkušený
• Stránka 1 z 1