• Stránka 1 z 1
Sťažnosť na Admina Advanced / Warcraft1 Ft
Dostal som ban nepravoma ešte na dlhu dobu...Boli sme 3T a par CT ja som nemal bombu a snazil som sa ist pre nu ale jedno T uz pre nu slo tak som nesiel a cakal som na nu, dostal kill o 3sek som dostal aj ja a dostal som ban ze No plant/ no defus.. na 30min ? cototo je za rozmyslanie ked Advanced namne sedi stale.. a stale nieco nieco domna ma... a este k tomuto: preco zato sa vihraza Banom ? "chlapec si lieci komplexi asi"
-
Bambo - Kolemjdoucí
Sťažnosť na Admina Advanced / Warcraft1 Ft
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť na Admina Advanced / Warcraft1 Ft
Čo sa chatu týka nevidím na tom nič zlé, našu milú komunitu občas treba postrašiť podobnými správami, lebo potom nikto nerobí to čo má. (zjavne ani ty nie keďže to berieš osobne a na steamy si mi písal že sa ti vyhrážal) A predpokladám, že nikomu ban s reasonom "stojíš vo dverách nedal".
Čo sa banu týka počkáme na vyjadrenie Advanceda, ale to že ide pre bombu niekto iný, neznamená že ty si môžeš robiť čo chceš, mal by si minimálne človeka s bombou kryť. Ban možno prehnaný, ale nepovedal by som že neoprávnený, počkáme na Advanceda.
Čo sa banu týka počkáme na vyjadrenie Advanceda, ale to že ide pre bombu niekto iný, neznamená že ty si môžeš robiť čo chceš, mal by si minimálne človeka s bombou kryť. Ban možno prehnaný, ale nepovedal by som že neoprávnený, počkáme na Advanceda.

-
cokohodotoho - Kazatelův učeň
Ban nemůže být přehnaný. Časy jsou přeci přednastavené, admin dá pouze reason a čas automaticky naskočí sám! Sám jsi psal, že jsi nešel pro bombu i přes jeho upozornění. Já osobně bych to okamžitě po těchto tvých slovech zamkl, ale když chce coko vyjádření od admina, tak ať sem napíše. Podle mě to bude tak, jak jsem napsal. Varoval tě, ty jsi nešel pro bombu, tak přiletěl ban. Pokud to bylo takhle, tak se nebude nic řešit. Pokud si myslíš, že si admin na tebe zasedl, tak to pochybuji. Na serverech se pohybuje takových hráčů jako jsi ty spousty. Myslíte si, že si na vás admin zasedl. Dělej, co máš a nic se ti nemůže stát.
-
lenny - Zkušený
No lenny praveze nič nenapisal, žiadne varovanie
a hned som dostal...

-
Bambo - Kolemjdoucí
Upozorňoval som všetky Tčka formou správy cez amx konzolový príkaz, tak aby to videli všetci, na to že pokiaľ nepôjdu PLANT, čo sa stávalo opakovane a často, budem to trestať banom aby ste sa naučili robiť to čo máte a tak ako kážu pravidlá. No ty si dostal ban za NO PLANT. Sám dobre vieš kde si bol od bomby a dokazuje to aj ss tvojho ban-u tak sem túto správu o banoch za státie medzi dvermi nepleť. Vždy je čas ísť po bombu VŽDY! A takisto nesedím na tebe ani si neliečim žiadne komplexy. Takých ako ty je na serveri kopa. Dodržiavaj pravidlá a nebudeš musieť písať sťažnosť.
-
AdvanceD2412 - Pokročilý
Ban je z ďalšieho kola (viď čas) takže miesto kde je robený ss nie je podstatné. Každopádne ak bolo upozornenie nemám k tomu čo dodať, ak máš pocit že si na teba admin zasadol, kľudne si toč celé mapy na demá a keď dojde k jeho pochybeniu tak to sem daj.
LOCK
ps lenny nechápe slovenčine
LOCK
ps lenny nechápe slovenčine

-
cokohodotoho - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1