• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: [Vyresene]Sťažnosť na admina/duch vianočných banov
Jasne chápem.. Každý čo nestráži simona a človek ho na to upozorní, tak dostane ban na chat a skončí za idiota.. Chápem nič k tomu iné mi netreba. Konkrétne ešte bude vedieť, čop robil.. Skákal na trampolíne a snažil sa čo najďalej skočiť 

-
jero666 - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Chtel jsem vyslechnout tvou verzi a dobrat se pokojneho konce. Jak vsak mohu verit cloveku, ktery pise opakovane picoviny i pote, co napise "toto sou me posledni slova"??
Kdyz ti nemuzu verit v takove banalite, jak bych mol uverit tve verzi pribehu?
Kdyz ti nemuzu verit v takove banalite, jak bych mol uverit tve verzi pribehu?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ja už som skončil, len tu prišiel pekný screen, kde som bol krivo obvinený, tak som sa nejak chcel obhájiť.
-
jero666 - Pokročilý
Pokud myslis screen od noblemara, nikde neni psano ze na nem jsi ty.. pouze pise ze ti da permu protoze se chovas jako "toxic kokutek", coz lze vycist z toho co pises v teto stiznosti. Dale ti poskytl navod k unbanu a klidnemu pristupu na server.
Nevim proto, proc si mel potrebu se obhajovat, kdyz na tebe nikdo neutocil.
Pusobi to na me snahou stale vice a vice prezentovat vlastni hloupe nazory, bez spetky zajmu o nejake reseni.
Skoda, ale kdo chce kam, ...
Nevim proto, proc si mel potrebu se obhajovat, kdyz na tebe nikdo neutocil.
Pusobi to na me snahou stale vice a vice prezentovat vlastni hloupe nazory, bez spetky zajmu o nejake reseni.
Skoda, ale kdo chce kam, ...
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Garlin píše:jto je fuktak si to odneses i za neho hahahahaha. btw dalsi clen vedeni ta ma v pici
Jsem hloupý, už toho nechám.
-
Faster212 - Kolemjdoucí
Faster212 píše:Garlin píše:jto je fuktak si to odneses i za neho hahahahaha. btw dalsi clen vedeni ta ma v pici
Jsem hloupý, už toho nechám.
prostacek hlupak velmi hloupi clovek to je vsetko??

PS: zrejme mi tento "VEDUCI" aj tak zmaze alebo zmeni moj prispevok takze Dobru noc

-
Faster212 - Kolemjdoucí
ja nadavky nebanuju
len ked ma nekto moc nahneva, a ja som ti prispevok needitoval 

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Garlin píše:ja nadavky nebanujulen ked ma nekto moc nahneva, a ja som ti prispevok needitoval
Z mojho uhla pohladu: Takze banujes na zaklade toho ci toho hraca mas/nemas rad alebo ci ta sere/nesere, vobec nebanujes objektivne ako by mal spravny admin banovat? ale zrejme si tu uz nejaky ten piatok a to co pisem ja aj tak nikoho nezaujima

-
Faster212 - Kolemjdoucí
plus minus je to tak.

-
Obsah topicu bude rozdělen do bodů:
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné: Po upozornení hráča na to, že nestráži simona na mape som dostal ban na chat v trvaní 6hodín z dôvôdu "NEOTRAVUJ".. Vôbec mi to žily netrhá ten ban, len chcem upozorniť na demenciu, ktorá prevláda pri niektorých adminoch.. Je to smiešne, ak si niekto dovolí takto banovať a takto znepríjemňovať hru VIP hráčom, korí živia tento beh servera.. Keby som sa aj nejak mohol k tomu vyjadriť na tom servery, tak sa stavím, že dotyčný admin sa mi bude vyhrážať permou, ako to bolo v minulom príbehu. Pekne, ale určite vám ten server pomaly topí

2. Důkazy - screenshot / demo: Ak bude potrebné, tak priložím z HLTV[/quote]
-
MalinaSK - Kolemjdoucí
jero666 píše:- Název topicu - DUCH VIANOČNÝCH BANOV/JB1
Obsah topicu bude rozdělen do bodů:
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné: Po upozornení hráča na to, že nestráži simona na mape som dostal ban na chat v trvaní 6hodín z dôvôdu "NEOTRAVUJ".. Vôbec mi to žily netrhá ten ban, len chcem upozorniť na demenciu, ktorá prevláda pri niektorých adminoch.. Je to smiešne, ak si niekto dovolí takto banovať a takto znepríjemňovať hru VIP hráčom, korí živia tento beh servera.. Keby som sa aj nejak mohol k tomu vyjadriť na tom servery, tak sa stavím, že dotyčný admin sa mi bude vyhrážať permou, ako to bolo v minulom príbehu. Pekne, ale určite vám ten server pomaly topíV zápätí ešte upozorním na jeho všemocný slovník, ktorý tak prirovnám k 12 ročnému decku. Tak 5 minút pred udelením banu na chat mal pekný slovník na hráča JAY.. To, že mu ten hráč nadával si nemyslím, že ho muselo viesť k tomu, aby mu opätoval nadávky. Nesie pekný vzor ostatným hráčom, ako sa majú správať v neprítomnosti nejakého admina na servery.. PEACE
2. Důkazy - screenshot / demo: Ak bude potrebné, tak priložím z HLTV
-
MalinaSK - Kolemjdoucí
Vsak ja som sa ti nevysmieval a zaloz si svoju staznost 

-
Je to slovák. Co od něj můžete čekat bratři češi. Podčlověk slovenský
Heil Zeman!!!
- StopStalin
- Kolemjdoucí
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3