I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Sťažnosť na admina: Kany – CS 1.6 Capture the Flag 1

Příspěvekod esoxdd » 09 bře 2026, 22:50

Dobrý večer,

chcel by som podať sťažnosť na admina s nickom Kany. S týmto adminom mám problém už dlhšiu dobu, najmä kvôli jeho správaniu a prístupu k hráčom, ktorý podľa môjho názoru zhoršuje atmosféru na serveri. Mám pocit, že aj kvôli takémuto prístupu niektorí hráči prestávajú na serveri hrávať.

Capture the Flag servery hrávam približne 12 rokov. Nie vždy pravidelne, ale vždy sa nájde obdobie, keď sa k hre vrátim. Práve posledné tri týždne patrí medzi také obdobie – na serveri Capture the Flag 1 trávim denne približne 2–3 hodiny.

Dnešná situácia bola nasledovná: po pripojení sa admin presunul do spectatu a začal hráčov upozorňovať, čo majú alebo nemajú robiť. Následne som bol bez zjavného dôvodu dvakrát po sebe kicknutý zo servera. V tom čase som mu pritom písal do chatu, že na našom spawne kempia enemy hráči a že by bolo dobré to riešiť.

Mám pocit, že tento zásah nebol objektívny, keďže medzi nami už dlhšiu dobu panuje určitá nevraživosť. Po druhom kicknutí som reagoval vulgárne v chate, za čo som následne dostal ban na 48 hodín. Uvedomujem si, že za použitie vulgarizmov je ban oprávnený a tento trest beriem na vedomie.

Moja sťažnosť však smeruje hlavne na správanie admina pri výkone jeho právomocí. Podľa môjho názoru dochádza k neopodstatnenému kickovaniu alebo banovaniu hráčov a k nevhodnému správaniu voči komunite. Po rozhovoroch s viacerými hráčmi na serveri mám pocit, že tento problém nevnímam len ja, ale aj ďalší ľudia.

Chcel by som vás preto požiadať o preverenie tejto situácie a správania uvedeného admina.

Ďakujem vopred za vašu odpoveď a za prešetrenie tejto sťažnosti.
esoxdd
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Sťažnosť na admina: Kany – CS 1.6 Capture the Flag 1

od Rumcajz » 09 bře 2026, 22:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Zpět na Stížnosti na Adminy