• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Sťažnosť na admina "maya"
Dobrý deň,
rád by som podal sťažnosť na admina s herným menom "maya".
Pred cca. pol hodinou na mape myslím že to bola jail_crime, prebiehalo posledné kolo, keď som sa pripojil.
Rozhodol som sa počkať do konca kola, predsa bude nasledovať nová mapa, tak si zahrám.
Bola nejaká atrakcia v zbrojnici, boli tam traja vezni a pár ct, nastala vzbura, skončilo kolo a zároveň mapa.
Po pripojení na novú mapu mi vybehlo hlásenie, že som dostal ban na chat za nadávky (malé).
Žiadne nadávky som nepoužil. Bude to vidieť aj v deme (pošlem link, keď sa nahrá server demo na net), i keď tam nie je voice, je to nepodstatné, keďže voice som nemohol používať nakoľko som bol mŕtvy.
Suma sumárum, nepoužil som nadávky, dostal som neprávom ban za nadávky, a miesto sľúbených "10 minút" ten ban bude trvať minimálne celú mapu!
Ďakujem za skazenú hru ctenému adminovi.
Za zváženie tejto sťažnosti a skorú odpoveď vopred ďakujem.
Marián F. (Angerfist)
rád by som podal sťažnosť na admina s herným menom "maya".
Pred cca. pol hodinou na mape myslím že to bola jail_crime, prebiehalo posledné kolo, keď som sa pripojil.
Rozhodol som sa počkať do konca kola, predsa bude nasledovať nová mapa, tak si zahrám.
Bola nejaká atrakcia v zbrojnici, boli tam traja vezni a pár ct, nastala vzbura, skončilo kolo a zároveň mapa.
Po pripojení na novú mapu mi vybehlo hlásenie, že som dostal ban na chat za nadávky (malé).
Žiadne nadávky som nepoužil. Bude to vidieť aj v deme (pošlem link, keď sa nahrá server demo na net), i keď tam nie je voice, je to nepodstatné, keďže voice som nemohol používať nakoľko som bol mŕtvy.
Suma sumárum, nepoužil som nadávky, dostal som neprávom ban za nadávky, a miesto sľúbených "10 minút" ten ban bude trvať minimálne celú mapu!
Ďakujem za skazenú hru ctenému adminovi.
Za zváženie tejto sťažnosti a skorú odpoveď vopred ďakujem.
Marián F. (Angerfist)
- Angerfist
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Sťažnosť na admina "maya"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť na admina "maya"
Nebudu se vyjadřovat tam, kde se mne to netýká...

Konec se vším

-
Flapa - Drbna
Admin kontaktován.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ahoj, najprv sa ospravedlňujem že píšem až teraz.
Tak ban si dostal za radenie. Bola nejaká atrakcia s tým že simon schovával deagle do suplikoch.
My väzni sme boli otočený k stene takže sme to vidieť nemohli a ty ako pánko do teamchatu napíšeš v pravo. Pred tebou tvoji dvaja kolegovia dostali ban za to isté. Je pravda že nastala vzbúra ale až po tom ako mi simon prikázal isť nájsť deagle. No ja som išiel skontrolovať a naozaj bol v pravom. Nabuduce budeš vedieť že nemáš radiť.
Tak ban si dostal za radenie. Bola nejaká atrakcia s tým že simon schovával deagle do suplikoch.
My väzni sme boli otočený k stene takže sme to vidieť nemohli a ty ako pánko do teamchatu napíšeš v pravo. Pred tebou tvoji dvaja kolegovia dostali ban za to isté. Je pravda že nastala vzbúra ale až po tom ako mi simon prikázal isť nájsť deagle. No ja som išiel skontrolovať a naozaj bol v pravom. Nabuduce budeš vedieť že nemáš radiť.
-
EdenKo - Pokročilý
Reason "Nadavky" je preddefinovany v nasem menu, nicmene ban s takovym duvodem se pouziva za jakekoliv prohresky, ktere souvisi s tvym psanym nebo mluvenym projevem na serveru, a ktery neni v souladu s pravidly hry. Napriklad radeni. Nebo hlasite vzdychani do mikrofonu. A podobne. Snad chapes, co tim myslim.
Stiznost zamitam, admin postupoval spravne.
Stiznost zamitam, admin postupoval spravne.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1