• Stránka 1 z 1
[Z]sťažnosť na admina Nahkriin
Zdravím, rád by som podal sťažnosť na admina "Nahkriin" 814 STEAM_0:1:156266375 51 1:07:39 10 0 , s ktorým som dnes od obedu hral na serveri DUST2 ONLY 1, IP:217.11.249.92:27366 .
Tento pán admin hral celý čas v overi pri Teroristoch (tento over je jasný zo skóre T proti CT v pravom hornom rohu). Túto nespokojnosť som samozrejme vyjadril, lenže som bol zabanovaný na chat za slovíčko "sračka". Okej, v poriadku. Admin naďalej hral v overi, pri čom to začalo vadiť nie len mne ako hráčovi CT, ale aj ostatným hráčom v mojom tíme, ktorí to písali, no admin nič neurobil - nezmenil tímy, nepomiešal hráčov, len si úboho zbieral skóre na protihráčoch (viď na fotke) a do toho dával ban ďalším hráčov na chat.
Je mi jasné, že ho nebudete nijak riešiť a bude krytý lebo to je zvyk celkovo aj v tejto krajine, ale myslím si, že admini by mali riešiť dôležitejšie veci na serveri ako to, či niekto napíše slovo "sračka" alebo "gej" (čo je písané v rámci srandy medzi viacerými hráčmi (mnou a inými), ktorí mimochodom píšu to isté, ale ban nedostanú
)
Nakoniec som do chatu napísal "honia si ego na hracoch lebo si myslia ze su dolezity" a dostal som BAN na chat na 12 hodín za nadávky. Zaujímalo by ma aká nadávka padla v tejto vete? Viete mi niekto objasniť odkedy je spisovné slovenské slovo "honiť" nadávka? Ako som už spomenul, bol by som rád, keby títo admini, ktorí "adminujú"len v tom čo im vyhovuje by riešili dôležitejšie veci na serveri ako sú cheateri, ktorí majú no smog častokrát, alebo podobné overi v ktorých takíto admini radi hrajú a nerobia s tým nič.
Dik.....
Tento pán admin hral celý čas v overi pri Teroristoch (tento over je jasný zo skóre T proti CT v pravom hornom rohu). Túto nespokojnosť som samozrejme vyjadril, lenže som bol zabanovaný na chat za slovíčko "sračka". Okej, v poriadku. Admin naďalej hral v overi, pri čom to začalo vadiť nie len mne ako hráčovi CT, ale aj ostatným hráčom v mojom tíme, ktorí to písali, no admin nič neurobil - nezmenil tímy, nepomiešal hráčov, len si úboho zbieral skóre na protihráčoch (viď na fotke) a do toho dával ban ďalším hráčov na chat.

Nakoniec som do chatu napísal "honia si ego na hracoch lebo si myslia ze su dolezity" a dostal som BAN na chat na 12 hodín za nadávky. Zaujímalo by ma aká nadávka padla v tejto vete? Viete mi niekto objasniť odkedy je spisovné slovenské slovo "honiť" nadávka? Ako som už spomenul, bol by som rád, keby títo admini, ktorí "adminujú"len v tom čo im vyhovuje by riešili dôležitejšie veci na serveri ako sú cheateri, ktorí majú no smog častokrát, alebo podobné overi v ktorých takíto admini radi hrajú a nerobia s tým nič.

- adrijan
- Pokročilý
[Z]sťažnosť na admina Nahkriin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: sťažnosť na admina Nahkriin
Ešte dodávam svoju
IP:185.110.142.206
Nickname: Adrian:)
IP:185.110.142.206
Nickname: Adrian:)
- adrijan
- Pokročilý
V hlstats máš nadávek dost. Neumíš se chovat, oslovuješ tam neustále hráče rytmus jako "gejmus", nadáváš. Dostal si mám pocit i dokonce dva kicky, nestačilo, tak si dostal mute na 10minut.
Po banu si začal zase vypisovat, stěžovat si.
Začal si urážet adminy, dostal si odpovídající ban.
K tomu overu, ano over u T byl. Nevěděl jsem koho přehodit, hráči mi přišli vyrovnaní. Kdybys tam zůstal, tak bys uviděl že jsem se k CT přehodil a snažil to vyrovnat. Bylo to celkem těžké, protože T rushovali, ale nakonec se mi to podařilo vyrovnat a otočit. Možná jsem se mohl přehodit dřív, abys nemusel plakat, ale čekal jsem na to až umřu. Ale nakonec jsem se teda zabil sám a přehodil. Rozhodně se ale nebudu přesouvat každých pár kol z týmu do týmu. Když už to bylo fakt jen jednostrané a u CT se to nedalo, tak jsem se k nim přehodil.
Po banu si začal zase vypisovat, stěžovat si.
2023-02-08 14:15:33 honia si tu ego na hracoch lebo si myslia ze su dolezity. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 14:15:15 jj daju bany. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 14:15:09 berg dalsi cumi v specte xd. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 14:13:54 tak to je kus na pi admin nemyslis.
Začal si urážet adminy, dostal si odpovídající ban.
K tomu overu, ano over u T byl. Nevěděl jsem koho přehodit, hráči mi přišli vyrovnaní. Kdybys tam zůstal, tak bys uviděl že jsem se k CT přehodil a snažil to vyrovnat. Bylo to celkem těžké, protože T rushovali, ale nakonec se mi to podařilo vyrovnat a otočit. Možná jsem se mohl přehodit dřív, abys nemusel plakat, ale čekal jsem na to až umřu. Ale nakonec jsem se teda zabil sám a přehodil. Rozhodně se ale nebudu přesouvat každých pár kol z týmu do týmu. Když už to bylo fakt jen jednostrané a u CT se to nedalo, tak jsem se k nim přehodil.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Preboha, toto čo píšeš snáď nemôžeš myslieť ani vážne! Čím som ťa urazil keď si mi dal BAN na 12 hodín na chat? Vieš čítať ?
"HONIA SI EGO LEBO SI MYSLIA ZE SU DOLEZITY" - Kde v tejto vete máš nadávku? Kde? Ty máš zjavne očividne problém s hráčmi, ktorí ta upozornia na niečo, čo sám vieš, že robíš zle, a tým pádom si na nich "vybiješ nervy" tým že im zabanujes chat, aby si si mohol ďalej hrabať v kľude hrabať skóre. Nebuď trápny, prosím ťa. Upozorňoval som ťa nielen ja, ale aj ďalší hráči, ktorí hrali na serveri a ty si nás úplne ignoroval a nič s tým OVEROM neurobil. A to ani nehovorím o tom kole, čo sa hralo predtým a bolo skóre asi 49:17 (alebo tak nejak) pre T, kde si ty hral, videl to a NIČ NEROBIL !!!
To, že mi ten hráč RYTMUS či aký má nick, asi 4x viac napísal GEJDRIAN to si nevidel? Reagoval si na nás oboch, že sa máme upokojiť a kickoval si len mňa. Tiež si len mňa zabanoval. To ani nehovorím, že si píšeme obaja v rámci srandy - on mne a ja jemu. A k tomu ako to tu teraz hrajes, že ty si prišiel ku CT? Kedy? Keď bolo 14 víťazstiev pre T a 0 pre CT? Admin Berg tiež čumel v specte veď len pravdu som napísal a tiež s tým nič nerobil. Zneužívaná svoju právomoc admina na to aby si šikanoval inych hráčov a zbieral skóre pre svoju vlastnú hru. Veď zbieraj, mne je to jedno, ale nech sa hraje fér pre oba tímy. Takže bol by som rád, ak by mi ten Ban bol zrušený, pretože som ťa nijakým spôsobom neurazil ako osobu.
"HONIA SI EGO LEBO SI MYSLIA ZE SU DOLEZITY" - Kde v tejto vete máš nadávku? Kde? Ty máš zjavne očividne problém s hráčmi, ktorí ta upozornia na niečo, čo sám vieš, že robíš zle, a tým pádom si na nich "vybiješ nervy" tým že im zabanujes chat, aby si si mohol ďalej hrabať v kľude hrabať skóre. Nebuď trápny, prosím ťa. Upozorňoval som ťa nielen ja, ale aj ďalší hráči, ktorí hrali na serveri a ty si nás úplne ignoroval a nič s tým OVEROM neurobil. A to ani nehovorím o tom kole, čo sa hralo predtým a bolo skóre asi 49:17 (alebo tak nejak) pre T, kde si ty hral, videl to a NIČ NEROBIL !!!
To, že mi ten hráč RYTMUS či aký má nick, asi 4x viac napísal GEJDRIAN to si nevidel? Reagoval si na nás oboch, že sa máme upokojiť a kickoval si len mňa. Tiež si len mňa zabanoval. To ani nehovorím, že si píšeme obaja v rámci srandy - on mne a ja jemu. A k tomu ako to tu teraz hrajes, že ty si prišiel ku CT? Kedy? Keď bolo 14 víťazstiev pre T a 0 pre CT? Admin Berg tiež čumel v specte veď len pravdu som napísal a tiež s tým nič nerobil. Zneužívaná svoju právomoc admina na to aby si šikanoval inych hráčov a zbieral skóre pre svoju vlastnú hru. Veď zbieraj, mne je to jedno, ale nech sa hraje fér pre oba tímy. Takže bol by som rád, ak by mi ten Ban bol zrušený, pretože som ťa nijakým spôsobom neurazil ako osobu.
- adrijan
- Pokročilý
A ešte jedna vec. Na koho iného sa obyčajní hráči majú obrátiť v prípade takéhoto dlhodobého overu na serveri ak nie na admina? Písali sme ti NIEKOLKOKRAT a ty si nás IGNOROVAL. Až keď sme začali byť nervózni a používať nadávky si reagoval BANOM.
- adrijan
- Pokročilý
Umíš číst? Zabil jsem se a přehodil po tom co si odešel.
Za co si dostal ban máš napsané nahoře. To že jsem na piču admin a že si honíme ega na hráčích, psát nebudeš.
To, že by ti rytmus nadával a choval se nějak špatně jsem neviděl. Reagoval tam na tvoje zprávy, ale rozhodně ne tak jak jsi psal ty. To že si píšete ze srandy si zkoušej jinde.
Jak prosimtě šikanuju hráče?
Já si vás nevšímám, hraju si svojí hru. Kdyby ses uměl chovat a nevypisoval sračky, tak není problém.
Nevím co po mě víc chceš? Místo toho brečení v chatu, by bylo možná lepší kdyby ses snažil a soustředil na svoji hru. Pak by možná nebyl over. Co bys po mě chtěl, přehodit půl T týmu k CT? Hra byla vyrovnaná, jen jste se neuměli vypořádat s tím, že jsme rushovali. Bylo to pak jednostranné a já se pak přehodil, abych CT pomohl.
Jo a jediný kdo tam vypisoval si byl ty a pak Pupo. Ostatní ti tam i psali ať si pořád nestěžuješ. Dále se k tobě nemá cenu vyjadřovat.
Za co si dostal ban máš napsané nahoře. To že jsem na piču admin a že si honíme ega na hráčích, psát nebudeš.
To, že by ti rytmus nadával a choval se nějak špatně jsem neviděl. Reagoval tam na tvoje zprávy, ale rozhodně ne tak jak jsi psal ty. To že si píšete ze srandy si zkoušej jinde.
Jak prosimtě šikanuju hráče?

Nevím co po mě víc chceš? Místo toho brečení v chatu, by bylo možná lepší kdyby ses snažil a soustředil na svoji hru. Pak by možná nebyl over. Co bys po mě chtěl, přehodit půl T týmu k CT? Hra byla vyrovnaná, jen jste se neuměli vypořádat s tím, že jsme rushovali. Bylo to pak jednostranné a já se pak přehodil, abych CT pomohl.
Jo a jediný kdo tam vypisoval si byl ty a pak Pupo. Ostatní ti tam i psali ať si pořád nestěžuješ. Dále se k tobě nemá cenu vyjadřovat.
-
Pre teba je sracka keď sa hráč sťažuje adminovi aby robil niečo s tým ako sú hráči rozmiestnení v tímoch a že je over? Tak potom asi za admina nemáš čo robiť.
- adrijan
- Pokročilý
A opäť neklam! Ku CT si prišiel keď bolo skóre 14:0. Plus, predtým sa hralo iné kolo alebo ako to nazvať, keď bolo ešte 49:17 pre T a ty si tam hral. Čiže si prišiel, ale až kedy?
- adrijan
- Pokročilý
+ presne tu je vidno ako sikanujes hráčov. To že sa hráč na teba sťažuje a ty ako admin nekonas sa ti nepáči a preto nas banujes a zneužívať tým svoju "moc" admina na to aby si umlčal hráčov a hrabal si skóre v kvetoch, na ktoré sa sťažovali aj ostatní hráči okrem mňa. Ďalšia vec je, že som ti nenapísal to čo ty tvrdíš. Napísal som, že "admin asi bude na pi" - kde máš že to bolo myslená na teba a kde máš to celé slovo?
- adrijan
- Pokročilý
PS: Opäť klameš a sám si se*es do huby, keď povieš, že ty si nevidel čo mne rytmus písal, a že si hrajes svoju hru, pričom zároveň všetko čo som napísal ja si videl a sledoval. Tak neklam, lebo si nás upozorňoval obidvoch.
- adrijan
- Pokročilý
Ne, ale tohle ano.
Ano, 14:0. A? Klamu někde? Ukaž mi kde. Nikde jsem nenapsal, že jsem se přehodil dřív. A minulou mapu nevím proč tu řešíš, na ní jsem se napojil až když měli T myslím přes 40kol, takže někdy ke konci.
Umlčím jen hráče jako jsi ty, co se neumí chovat. Nikoho nešikanuju, to děláš ty v chatu. Ten chat tam není na to, aby sis mohl vylévat tvé srdíčko na ostatních.
Žádného rytmuse jsem neupozorňoval, takže lžeš tu jedině ty. Dodej důkazy, že to není pravda. Dále se tu nebudu s tebou hádat.
Vyčkej si na vyšší a nespamuj tu topic, jinak bude zamknut.
2023-02-08 13:18:47 šak pozri na skore ty cvok. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:18:23 GEJTMUS NEBEČ. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:18:17 ze vas to bavi s tymi awp pičusmi. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:17:26 gejtmus. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:17:17 BOTIK UZ IDEM DO SENICE.
2023-02-08 13:20:53 gejtmus neplantujes dobre. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:19:18 getmus čo nerobiš nič.
2023-02-08 13:22:26 ja vys vykunujuem. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:22:22 kuna som ano. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:22:13 do piče so mnou.
2023-02-08 13:23:40 gejtmus hraj dačo ne len na nervy dare. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:23:00 anal oral vajca. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:22:52 ja lizem. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:22:38 do tvojej gejtmus.
023-02-08 13:26:42 ty mlč a riešte podstatnejsie veci ako tieto hovadiny. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:26:14 ale ked ti tu hraju over t alebo cheateri behaju ta ťa netrapi. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:26:03 za to ze napisem slovo sracky ?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:25:53 za co ma kickujes akoze ?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:25:31 isak zas kickuje za sračky. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:25:27 :D:D. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:25:12 no tak kickuj spravodlivo a ne len mna boha. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2023-02-08 13:25:02 dufam ze teraz kicknes aj gejtmusa.
Ano, 14:0. A? Klamu někde? Ukaž mi kde. Nikde jsem nenapsal, že jsem se přehodil dřív. A minulou mapu nevím proč tu řešíš, na ní jsem se napojil až když měli T myslím přes 40kol, takže někdy ke konci.
Umlčím jen hráče jako jsi ty, co se neumí chovat. Nikoho nešikanuju, to děláš ty v chatu. Ten chat tam není na to, aby sis mohl vylévat tvé srdíčko na ostatních.
Žádného rytmuse jsem neupozorňoval, takže lžeš tu jedině ty. Dodej důkazy, že to není pravda. Dále se tu nebudu s tebou hádat.
Vyčkej si na vyšší a nespamuj tu topic, jinak bude zamknut.
-
A v poriadku.
Mám BAN na chat, ale dúfam, že aj teba poriešia za to, že hravas v overoch, nereagujes na sťažnosti hráčov, ktorí hrajú na serveri na ktorom TY SI ADMIN a na ktorom TY AKTUALNE HRAJES s tými hráčmi, že si zbabelý popremiestnovat hráčov tak, aby bola hra vyrovnaná a že si na Tom celom zbieras skóre.
Neviem či admini majú len banovat. Možno keby si reagoval na naše správy a sťažnosti žiaden Ban a nadávku by som nemusel použiť.
Lenže ty si nás IGNOROVAL celý čas.
A vidíme na fotke, že až kedy si niečo s tými tímami urobil. (Čo si prehodil len seba)

- adrijan
- Pokročilý
Áno prišiel si keď bolo 40te kolo a prečo si išiel do OVERU keď si videl aký je stav? Prečo si tak hral ďalších 24 kôl a nepopremiestnoval hráčov keď sa sťažovali? Pripomínam, nebol som jediný komu ten over vadil.
Nechcel som to dávať po jednej správe, ale dlhšiu mi nechcelo zobrať tak som to musel rozdeliť do viacerých častí. Neriešim ta už, ale je jasné, že zneužívaš svoju právomoc admina proti ľuďom, ktorí upozorňujú na chyby, ktoré ty ako admin neriesis.
Adios:)
Nechcel som to dávať po jednej správe, ale dlhšiu mi nechcelo zobrať tak som to musel rozdeliť do viacerých častí. Neriešim ta už, ale je jasné, že zneužívaš svoju právomoc admina proti ľuďom, ktorí upozorňujú na chyby, ktoré ty ako admin neriesis.
Adios:)
- adrijan
- Pokročilý
Admin píše, že se přehodil, aby over vyrovnal. Nikde nevidím důkaz o opaku, akdyž se Nahkriin přehodí, tak věřím, že se over vyrovná. Ze serveru Tě znám, neumíš se chovat a provokuješ. To se potvrdilo i nyní. Místo toho, abys případně slušně upozornil, že je over, tak urážíš adminy a provokuješ. Dostal jsi 10 min. mute ban na uklidnění, což očividně nepomohlo, a proto i vzhledem ke shora vypsanému s mute banem na 12 hod. souhlasím.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1